Ma reggel levelet kapott a Heti Válasz László Petrától, amelyben a röszkei gyerekrugdosásról elhíresült exoperatőr tűzszünetet kér.

Ma van a névnapom, de ez a nap sem úgy alakult, ahogy azt szerettem volna, mint mostanában az egész életem. Ahogy azt a Heti Válasz-interjúban is nyilatkoztam, férjem édesanyját – gyermekeim nagyiját – nagyon megviselte az ellenem és családom ellen folytatott globális médialincselés, és ennek következtében drasztikusan romlott egészségügyi állapota. Ma reggel kaptuk a hírt a kórházból: a nagyi meghalt.

Nem tudtam mellette lenni, hogy fogjam a kezét. Úgy halt meg, hogy nem tudta, mi lesz az imádott unokáival, milyen jövőt szán nekik az engem elítélő virtuális médiabíróság.

A tragédia miatt egy nap tűzszünetet kérek! Hadd legyen ez a nap a gyászé. Utána, ha még nem adták mi magukból a családomat és engem fenyegető »bíráim« az összes gyűlöletüket, jöhet az »úgy kell neki, remélem, Petra lesz a következő«, stb. Én bírom. Nekem volt már rosszabb is. Szegény nagyi nem bírta…

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Toby: Most komolyan azt várod egy agyalágyulttól,hogy egy összetett szónak ismerje a jelentését,ami ráadásul nem is létezik.Külön-külön sem képes értelmezni a szavakat.ez meg túl bonyolult neki.:-)
Ja...és hamarosan lejár a munkaideje.:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sünike
Idióta szuka! Akkor kellett volna gondolkozni, most megy a sírás-rívás! Szegény nagyanyádat használod fel önsajnálatra? Már az ő emlékét is meggyalázod? TE tetted oda a tetteddel! Jellemző a fajtádra, egy kutya vagytok mind! Itt is van 1-2 hasonló fajtársad, ugyanúgy visítanának, mint te, ha egyszer valaki számon kérné rajtuk, miket írogattak ide és más portálokra!
Freewolf
Idióta szuka az aki ezt a szegény nőt még zaklatni merészeli! Ugatnak rá a liberálfasiszta szörnyecskék, de megkötjük őket egyszer és akkor már láncról ugathatnak!
Aki Én
@Freewolf: 11:42 Jaaj, farkas, ne ugorj már be ennek a túljátszott darabnak. A heti válasz (mire is?) csak árt ennek a nőnek, habár ő magát sem kíméli. Sokan elfelejtették volna ezt a témát, de saját maga dobja be újra meg újra. Csúnya dolgot tett, menjünk tovább.
Toby
@Freewolf: Nana, ordaska, attó elég messze "vagytok" hogy már most fenyegetőzz, ha belső nyomásra nem, akkor majd külsőre fognak benneteket egyszer és mindekorra felszámolni !
Oszt' jó napot !
A nőstény azt kapja,amit megérdemel, most vinyog és nyöszörög félelmében !
Remélem, akik keresik, megtalálják !
human
Ebben az újabb levélben nagymamája halálát használja fel arra, hogy magát sajnáltassa.
Toby
@Toby: Sajnos nem ! Az is jó, ha minden reggel azzal ébred, "hátha ma megtalának és nyisz-nyisz" !
Toby
@human: Bocsi, a felső neked ment volna, de magamnak küldtem.
Freewolf
@Toby: Ne reménykedj! A liberálfasiszta szörnyeszmének már leáldozott, csak néhányan még nem vették észre! Hamarosan gyűjtést rendeznek a rendvédelmiek. Liberálfasisztákat fognak gyűjteni! :-)
eszegfu
@Freewolf: 12:51 Inkább tapasztalatot, esetleg 4 levelü lóherét gyüjtsenek a rendvédelmisek...
Dr. Felipe
Érdekes mikor megrúgta azt a menekülő kislányt akkor nem érdekelte hogy mi van a nagymamával.
Idióta jobber hülyepicsa. Miattam takarózhat a halott nagymamájával, akkor is csak egy féregként vonul be a történelembe.
eszegfu
Nálam egyre rosszabb a "poziciója"... Ha a 20 év szakmában eltöltött idő alatt nem jött rá, hogy ezt nem kellene... felesleges itt minden szó, amit személyére forditunk!
Toby
@Freewolf: "Itt az idő" hogy megmagyrázd a "liberálfasiszta" szó jelentését, mert még az értelmezőben sincs benne !
Freewolf
@eszegfu: Előbb utóbb sor fog erre kerülni! :-)
Freewolf
@Toby: Olvass utána, és megvilágosodsz!
Toby
@Freewolf: Tedd ide koma, hogy mindenki lássa, mennyire homály vagy, dobálózol a hatásvadász szavakkal, miközben semmi fogalmad !
"Még egyszer mondom" a magyar értelmezőben nem szerepel ez a szó - józsibogár !

Akkor most mennyi idő is van ?
Toby
@Eriksson: Háborúban előfordul a tévedés, mint ahogyan itthon is, amikor a TEK a szomszédot rohanja le, akinek semmi köze a balhéhoz !
Sajnálatos, de előfordul.
hetöndöe
@Toby: Most komolyan azt várod egy agyalágyulttól,hogy egy összetett szónak ismerje a jelentését,ami ráadásul nem is létezik.Külön-külön sem képes értelmezni a szavakat.ez meg túl bonyolult neki.:-)
Ja...és hamarosan lejár a munkaideje.:-)
Eriksson
@Eriksson: Egyébként is mindjárt gondoltam, hogy Petra a főgonosz, aki még a törikönyvekbe is bekerül, mint könyörtelen agresszor.
Toby
@Eriksson: Na ne mondd, hogy soha nem hallottál tévedéses - akár saját csapatokat támadó - harcmozzanatról !
Hol van egy tévedésben kettős mérce ? Vagy a jenkik azért bombáznának szándékosan egy eü. intézetet, hogy magára haragítsa az afgánokat ?
Ugyan már...
Eriksson
@Toby: Ezek szerint az amcsik tévedésből kerültek Afganisztán fölé, eredetileg az indiai óceánba akarták dobálni a bombákat. Sőt a repcsik felszállása is tévedés volt, mert ők valójában barátságos rögbimérkőzésre készültek a tálibok ellen.
Papuska1
Egyszerűen ez a megvezetett emberek lélektana. Valaki nyilvánvalóan nagy hülyeséget csinál, hirtelen felindulásból, erre a jogos ejnye-ejnye után rá mászik az egész ország liberális fele. Ez a tömeghisztéria, így történtek egykor a lincselések. Közben senkinek nem lett fizikailag semmi baja, sőt ez után a tényleg elítélendő tett után figyeltek fel az érintett foci edzőre. De ha valakit kipécéztünk, azt porba kell taposni, azután lefejezni. A bocsánat, a felejtés az nem létezik! Bosszú kegyetlenebbül, mint egykor a fasiszták tették. Már értem, miért rokonszenveznek ebből a politikai közegből annyian az iszlamisták szélsőséges köreivel! Ez a humanista liberális ideológia! Tanuljuk meg jól!
Toby
@Eriksson: ma, 15:05

Ner magyarázd félre ! Arról nincs szó, hogy tévedésből kerültek volna Afganisztán fölé a jenkik, arról csak te tehetsz, ha soha nem hallottál saját csapatok véletlenszerű bombázásról ! A neten is találsz, ha keresel ilyen sztorikat !
Eriksson
@Toby: Sőt, miután szóltak, hogy kórházat bombáznak, még fél óráig nem hagyták abba. Rá lehet fogni egy pánikreakcióra?
Toby
@Eriksson: Mégis mit vársz, a jenkik értesítése után a következő másodpercben megszűnik a bombázás ?
Az értesítésnek át kell futnia néhány parancsnoki harcponton, de ellenőrizni is kell, hogy valós-e a az értesítés, maga a pilóta nem dönthet ebben a kérdésben !
A háború magában hordozza a tévedések lehetőségét is. És ahhoz mit szólsz, hogy egyes hírek szerint az oroszok nem csak az IÁ csapait és bázisait támadták, hanem a szíriai felszabadíó erőket is ?
Csizmás Kond
...ha nem piszkálná a szart hamarább vége lenne...
Toby
@Eriksson: Amúgy milyen racionális érdeke fűződne a jenkiknek egy kórház bombázáshoz ?
Ne viccelj, elvakult vagy, "nem kicsit - nagyon " !
Eriksson
@Toby: Mért volnék elvakult? Petra múlhatatlan bűne volt az összehasonlító alap.
Toby
Hibás az "összehasnlító alap" mert a jenkik esetében nyilvánvalóan tévedésről lehet szó, míg a szutyok esetében szándékosságról, ami kitzárja a tévedést.
Nagy különbség !
wagabund
@Csizmás Kond: 15.14...egyetértek..

mondja meg má neki valaki, aki ismeri közelről..hallagtni arany...
ne szólj szám, nem fáj fejem.. ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...
több szipirka nem jut eszembe... Nem ártana, ha a férje szólna neki, hogy pihenjen egy kicsit...hamar felejtünk.
Freewolf
@Toby: Nem tehetek róla, hogy lusta vagy keresni!
Toby
@Freewolf: Megbukott a mutatvány - koma ? Van ilyen, csak akkor el kell halkulni !
Freewolf
@Toby: Én nem fogom neked kiturkálni. Fenn van a nolblogon, én nem keresgetem!
Toby
@Freewolf: Szóval fogalmad sincs, mivel dobálózol ?
Freewolf
@Toby: Úgy látom neked nincs, mert én tudom mit jelent!
Toby
@Freewolf: Akkor mi az akadálya, hogy idetedd - koma ? Vagy azt szégyelled, aki kitalálta, bizonyos Fügedi nevű agyrokkanttat ?
(nyomj egy bingót, ha sítettem rajtad ! )
Freewolf
@Toby: Ha olvastad, miért engem zaklatsz? Én fogalmaztam meg! Bizony! :-)
Toby
@Freewolf: Olyan is...nem lennék rá büszke, ez felér egy ideg-elmés beutalóval !
Freewolf
@Toby: Azért veri ki a biztosítékot a sok "demokratánál", mert lerántja róluk a leplet! Bizony, ilyen ha valaki liberálfasiszta!
eszegfu
@Freewolf: Bocs., hogy beleszólok! Én is kiváncsi lennék, de nem igazán "doktori" szintüre, hanem, hogy Neked mit jelent. Ne bomolj már! Ennyit megtehetnél a kedvünkért...
Freewolf
@eszegfu: Hiánypótlónak számítom ezt az írást, mert barátaim és kevésbé barátaim tátott ámulattal kérdezik, mi is az a liberálfasizmus? Azonnal etimológiai kifogást tettek, mert ez a szóösszetétel nem lehetséges tudattartalmat takar szerintük. Itt egy rövid kanyarral megemlíteném, hogy a tüzesvíz sem létezik, hiszen összeegyeztethetetlen tünetegyüttest produkálnak, mégis a gabona pálinkát ezen a néven emlegette az indián lakosság. Látszólag, a szóösszetételben ellentmondás található, hiszen míg a liberalizmus egy tág teret átölelő, megengedő magatartás formára utal, addig a fasizmus az élő diktatúra, komoly kirekesztésekkel.

Ettől frappánsabban mégsem lehet a mostani hazai gyűlölködőket nevezni. Mitől is gyűlölködők ezek az emberek? Liberális szlogeneket hangoztatva nagy általánosságban a demokrácia és a szabadságjogok nagy harcosainak képzelik magukat. Küzdenek a szabadságjogokért, a vélemény és gondolat szabadságért, az általuk elnyomottak és kirekesztetteknek képzeltek életminőségének javításáért. A többség szabadsága és jogai soha nem érdekli őket! Önnön jóságukban vetett hitükben megdicsőülnek és önmagukat demokratának és tévedhetetlennek hiszik.
eszegfu
@Freewolf: 14:43 Most látom a "fejleményeket"...megkeresem akkor!
Toby
@Csizmás Kond: Bravó ! Pontosan jól cikizi a szukát és ostoba hivatkozását !
Freewolf
@eszegfu: Egyetlen elvet nem tartanak be, amiből a klasszikus liberalizmus gyökerezett, az élni és élni hagyni nemes eszméjét! Ők azok, akik ebben a harcban a mocsokból felvették a fasizmus piszkos kardját és fasiszta gyakorlatot követve küzdenek az általuk vélt nagy szabadságért. Nem riadnak vissza a kirekesztéstől, a negligálástól és az ellenfelet ellenséggé minősítik, üldözik. Minden olyan gyakorlatot és magatartásformát támogatnak, amelyet a többségi társadalom épp csak megtűr, vagy egyáltalán nem tolerál. Akár szembe mennek a törvénykezéssel is és a tolvajlást bocsánatos bűnné nemesítik. (megélhetési lopás) Mindenki ellen, aki felemeli a szavát a deviancia, a bűn és az el nem fogadott magatartásformák ellen, azonnal harcba szállnak és fasiszta módszerekkel teszik lehetetlenné, akit nemzeti érzelműnek gondolnak. A nemzet fogalma vörös posztó a szemükben, ezzel le is lepleződött valódi arcuk! Nekik köszönhetjük, hogy a legégetőbb társadalmi problémáinkról még beszélni sem szabad! Valójában igazi diktátor fasiszták ezek az emberek, csak liberális álruhát vettek magukra. Akár a hazájukat is képesek elárulni, hiszen csak a cél a lényeg, a haza semmit nem jelent ennek a nagyhangú, saját nagyszerűségük tudatában megdicsőült bűnpártolóknak. Lejáratják az országunkat is, csak ismét a hatalom közelébe kerülhessenek, de itt már kimondták rájuk a NEM-et! Ilyen fasiszta, nemzetellenes csoport nem kell a politikába, és amikor valamilyen csellel visszalopakodnak, a választók megint visszatolják őket oda, ahová valók. A gazdaság tönkretételéhez, a demagóg fröcsögéshez és a nyílt színi hazudozáshoz értenek leginkább ők, akik a bűnpártolás miatt a köztörvényes briganti névre szolgáltak rá méltán, de magam csak úgy hívom őket: liberálfasiszták!
Toby
@Freewolf: Talán fejtsd ki néhány keresetlen mondatban, mert utalgatsz üresben és dobálózol a szavakkal !
Érkezhet...
wagabund
a liberálfasiszta az, aki kedvesen, mosolyogva szítja a gyűlölködést...általában jó embernek láccik..
szerintem.
Toby
@Freewolf: "Látszólag, a szóösszetételben ellentmondás található, hiszen míg a liberalizmus egy tág teret átölelő, megengedő magatartás formára utal, addig a fasizmus az élő diktatúra, komoly kirekesztésekkel."

Na látod ! Ez a lényege az értelmetlen műszónak, hogy még önmagában is ellentmondásos !

Ami a "tüzesvizet" illeti, az indiánok nem ismerték/ismerhették a tömény elnevezését, tekintve, hogy az európaiak megjelenéséig nem ismerték az alkoholt, nem fózték, nem pároltálk, ezért saját nyelvükön nevezték el az italra jellemzők szerint.
Sántít a hasonlatod.
eszegfu
@Freewolf: Húúúúúúú... hát levegőt sem kapok! Nem mondhatod komolyan, hogy a "többség szabadsága és jogai soha nem érdekli őket"?! Csak ugy általában az embernek van szabadsága és joga, függetlenül attól, hogy a kisebbséghez, vagy a többséghez tartozik. Meg egyébként is, ha feltételezem, hogy a kisebbséget nem érdekli a többség szabadsága, stb., akkor mi van... "lenyomja" a többséget?! Nem igazán értem ezt a fajta
"levezetésedet"... de nyilván ez legyen az én bajom!
Toby
@wagabund: Amikor egy szóösszetétel tartalma önmagával is ellentmondásos, akkor ne keress mögöttes értelmet benne ! Mert nincs !
Freewolf
@Toby: Nem láttad a Tágra zárt szemek című mozifilmet?
Netán csak a képzelőerővel állsz hadilábon?
Olyan aljas fasiszták ezek, akik liberálisnak akarnak látszani! Lásd forradalmár- ellenforradalmár!
eszegfu
@wagabund: 15:57 Esetleg tudnál hozni valamilyen példát? Nekem nem jön össze az, hogy ha valaki liberális, akkor hogyan lehetnek fasiszta?! Élek és élni hagyom és közben akkor miért uszitom? Ennek szerintem nincs értelme...
wagabund
@Toby: az akadémia nyelvi tagozata szerint ma már akármi is lehet... a nyelvtannak amúgy is annyi..

csak valami olyasmit jeleztem, hogy érteni vélem ezt a liberálfasizmust...vagy mit...

de ha nem, akkor nem..nekem mindegy..én mindenre nyitott vagyok, sőt...mindennek az ellenkezőjére is...
Freewolf
@eszegfu: Élő püélda rá Mécs Imre és bandája Szabadság téri viselkedése.Egy szűk minoritás akarja erőszakosan meghatározni, hogy a többség, illetve a kormány milyen emlékművet emelhet. Ők ötvenen fellármázzák a sajtók, a saját szájízük szerint értelmezik a történelmet és mindenkit liberálisan kötelezni akarnak, hogy ők is így gondolkodjanak. Mi is ez akkor?
Toby
@Freewolf: Milyen "többségről" zagyválsz a hivatkozásaidban ? A kondaqrmány hatalmát a választók 1/4-e támogatta és nem 4/4-e !
A 2/3 is elolvadt, ez sem véletlen !

@Freewolf: ma, 16:08

Mécs Imrét először halálra ítélték, ha valakinek ebben a Szutyokisztánban van joga fellépni bármilyen rezsim ellen, akkor ő az egyik !
A liberális soha nem kötelez senkit semmire, hisz ezért liberáis !
Persze, et is csak éreteni és éetelmezni kellene !
Vastag gondjaid lehetnek valahol, önellentmondásos, agyhúgyvizes gondolatmenetekkel.

@wagabund: Csak arra utaltam volna, hogy némi értelmet is keress a megerőszakolt műszavak jelentése mögött, amúgy term-tesen úgy értelmezed, ahogy akarod.

A liberálfasiszta kifejezés pontosan olyan, mint a demokratikus proletárdiktatúra ! Egy hatalmas baromság !
Freewolf
@Toby: Akinek nincs, annak én sem adhatok! :-) Főleg, ha matekozni sem tud!
Toby
@Freewolf: Tedd ide, ha másként ismered a választási arányokat ! Megsúgom, hogy 8,5 millió választésra jogosult polgár létezett 2014-ben !
Akkor most mutasd be a matekodat ! (ismét üresben túráztatod magad.)
Freewolf
@Toby: A kétharmad az kétharmad! Tagadd a tényeket, csak téged minősít!
Toby
@Freewolf: "Még egyszer mondom" - tedd ide a sajátos matekodat, ha másként ismered az arányokat és ne üresben pörgesd magad. A 2/3 csak volt, de ha a törtekkel is gondjaid vannak, akkor szólj.
Freewolf
@Toby: Már nincs kétharmad, csak volt! Majd a következő választáson lesz 4/5-öd a Jobbikkal!
Toby
@Freewolf: "Álmodik a nyomor" ! Amúgy csak vannak gondjaid a törtekkel.
wagabund
@Toby: igazad lehet, nem vitatom..
mindenesetre kínában divat a liberálkommunista...megasztán még most is hallom rákosi beszédeiben a demokratikus proletárdiktatúrát...taps...aztán néha kádár is folytatta..ritkábban, de néha előhozta, mert imádta ezta két szót együtt...

a cik címe lászló petra... mára kiderült, hogy semmi nem úgy volt, ahogy láttuk...

:-)
eszegfu
@Freewolf: 16:08 Én ebben nem azt látom, amit Te... Mécs gondolatvilágához nem tartozik hozzá ez az emlékmü... ezért demonstrált. Senkit sem félelmitett meg, vagy kényszeritett... a "kisebbség" mégsem tudta akaratát átvinni a "többségen", hiszen az emlékmüvet felállitották. Attól, hogy "megalkottad" ezt a liberálfasizmusos valamit, nem biztos, hogy Te látod jól. Azt hiszem a Te "elveiddel" sohasem tudnék azonosulni... gondolom forditva is igy van.
eugen4402
@eszegfu: Tanár néni, tisztelettel: azt hiszem megfejtettem ezt a vetélkedőt.
A szép farkaskutya szerint az Orbán kormány politikáját alapvetően a "liberálfasiszta" szóval jellemezhetjük. Liberális, mert enged pofázni boldogot-boldogtalant, és fasiszta(?), mert intézkedéseit tűzzel-vassal keresztülviszi, nagy ívben szarik az összes kutya ugatására.
...És a hirtelen haragú operatőrasszonyról végre hallgassák meg a Csizmás Izét, aki régóta mondja: ne piszkálják a székletet, mert annál büdösebb...
eszegfu
@eugen4402: A szorgalmi feladat megoldásáért "gyermekem" csak az tudom felajánlani: cseréljünk helyet. Mostantól Te vagy a tanárom!
eugen4402
@eszegfu: "...Nem vagyok méltó, hogy hajlékomba jöjj..." mivel már házitanítónak sem válnék be...
eszegfu
@eugen4402: Sajnálom... akkor ennyi + 1 bambi!:))
eugen4402
@eszegfu: Ha nem az őzikére gondoltál, akkor kérlek, ne fenyegess bambival, mert arról 55 évvel ezelőtt leszoktam.Valahogy jobban ízlett az az üdítő, amit olyan zöld gömbüvegben árultak, azt hiszem unikornis, vagy mi volt a neve...
eszegfu
@eugen4402: Ne hülyéskedj! A Bambi a legfinomabb üditő volt számomra! Ez volt "vérnarancs", az Utas üditő pedig "citromos" izü... a zöldre egyáltalán nem emlékszem...
2 éve még kaptam ajándékba 1 üveggel, mert időnként még csinálnak ilyen nosztalgia italokat a Margit szigeti telepen.
eugen4402
@eszegfu: Nahááát, tényleg voltak ilyen italok, de Te nem emlékezhetsz ezekre, mert még a komcsi diktatúra idején tivornyáztak a Kiszisták ilyen italokkal, mielőtt a Coca Cola mámora el nem csábította őket.
Ja, eszembe jutott a zöldüvegesnek a neve, amire átszoktam: Zwack Unicum...
Eriksson
@Toby: Milyen ember(?) vagy te Toby?
tegnap, 15:24
eszegfu
@eugen4402: Ember!!! Jól átvertél! Én tényleg "kutakodtam" az agyamban...mi is lehetett az az ital a zöld, gömbölyü üvegben?! Sajnos emlékszem ezekre az üditőkre... 14 éves koromtól a nyári szünetekben itt dolgoztam 3 müszakban, 12 órázva.
eugen4402
@eszegfu: Szóval személyes emlékeid fűződnek az ifjúságunk italkínálatához?
Nem lehetett leányálom a 12 órát lenyomni, pláne éjszaka... Mellesleg, ha nem is gömbalakú, de zöld színű üvegben sláger volt egy időben a Traubisoda (a Természet ajándéka). Jól behűtve egész tűrhető szomjoltónak bizonyult nyáridőben.
eszegfu
@eugen4402: Ezek a nyári szünetbeni munkák olyan nekem, mint a fiuknak a katonaság... akkor időnként nehéznek éreztem, de ma már csak a jó dolgok jutnak róla az eszembe. Pl. az éjszakai müszak kajaszünetében -- nem tudtam egyáltalán enni -- átmásztunk a müugró torony medencéjéhez, ott fürödtünk. És tényleg elfelejtettem a Traubit! Azt hiszem be kellene fejeznünk az "ivászatot"... talán a kollégák már unják... meg nem is Petráról szól...
eugen4402
@eszegfu: Helyes. Nekem úgyis hamar a fejemnek megy... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.