Emelkedik a rasszista indíttatású erőszakos cselekmények száma a toleranciájáról híres Skandináviában – derül ki az ENSZ tanulmányából.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
@36: Merkelnek az 50 nm-t illetően igaza van, csak nem annak jár aki beugrik érte papírok nélkül az országba, vannak ott is nehezebb helyzetben lévők, az unios állampolgárokról meg nem is beszélek.
Márpedig igen sok pénzt kiszivattyúztak tőlünk is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@36:
Melyik az az állam ahol az elit nem az adókból él ?...ez mint kifosztás...
...de mit értesz árulás alatt ?
wagabund
..."Egyre több a rasszista támadás Svédországban"...

...ez még csak a kezdet...most kapnak majd egy kis ízelítőt az igazi más kulturából...

csak szólok, hogy lesz ez még fordítva is...az lesz csak az igazi hír...valahogy úgy, hogy.:..keleti bevándorlók vertek péppé ártatlan svéd sétálókat...verés közben sérelmezték a gyenge ellátást, a kevés zsebpénzt, a lassú wifit, és az ungabungára nem hajlandó tini lányok vonakodását...a rendőrség tehetetlen, tanú nincs, vagy fél(holt)..

ez a hír később más országokban is megjelenik helyi applikációban...
36
@Csizmás Kond: Árulás alatt, azt értem, hogy a magyar embernek, nem volt igazán módja, szinte soha a polgári középosztály fokozataiban élni. Pedig a középosztálynak kellene a legszélesebb rétegnek lennie. A szegény réteg szélesedett ki. Nincs átjárás a szegénységből a középosztályba. Pedig, volt ebben az országban, az elmúlt 25 évben, értelmiségi kormány(MDF), szoci kormány+liberális(MSZP-SZDSZ) liberális, de picit már nemzetieskedő(I. FIDESZ kormány), azután megint full liberális, most meg nemzeti-konzervatív. Nincs olyan ló(ideológia), amit ne ültek volna már meg, de a néppel egyik sem törődött. Jövedelmek, nyugdíjak, egészségügy, oktatás, honvédelem, romokban.
Csizmás Kond
@36:
...ez így elég széleskörű megnevezés, és vitatható.
A mai helyzet pedig tényleg ráfogható a változás utáni rendszerre de csak mint hozzánemértés, ugyanis őket is ugyanúgy félrevezette a tőkés nyugati mittudomineknevezzem mint mindenkit...szóval szerintem nem elárultak hanem besétáltak a csőbe...
1magyar
@Csizmás Kond: A sok közpénz és egyéb pályázatoknál lenyúlt pénzek szűk réteg zsebébe tömése évről-évre, ami alól a mostani kormány sem kivétel, miközben "kávépénzből" kell élnie sok millió magyar embernek - bizony @36: igazát láttatja.
Feraj49
Ejnye ! Ez is Magyarok "hibája",nem védték eléggé a déli kapukat,meg aztán ott van a rút drótkerítés is.Meg "pisilős" vízágyágyú. is. Majd csak jön a fenyegetés,hogy "kitesznek benneteket is az EU-ból" ! Vagy ti kint vagytok ?Valahogy nem találok cikkeket mi újság a bevándorló honfoglalókkal Svájcban,Hollandiában,Luxemburgban,Monacóban,
San Marinóban.Vagy ezek nem Európai országok ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.