Ha kell, megesküszöm: soha egy fillérrel sem támogatott Soros György, nem voltam ösztöndíjasa, javakhoz, kedvezményekhez sem jutottam az általa támogatott szervezetektől. Ám a frász tör ki attól, a szerintem feltűnően durva csúsztatástól, amit ma tálalt fel Hollik István képviselő (Fidesz-KDNP).

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
BÉKE és dolgos hétköznapok költöznének ránk itt ebben a hegyek nélküli kis medencében ,ha bárki,csakkk valaki venné már a fáradtságot-ezt az erőszakos teknőst akár egy vizesárok aljára mentené,támogatná,vagy a védett kerítése mögé zárná,kipreparálva...
nyanya001
kettosmerce.blog.hu/2015/10/11/sorost_vadoljak_nyilvanosan_de_titokban_tudjak_hogy_putyin_szallitja_a_menekulteket

Miközben lényegében már nincsenek menekültek (pár százan vannak menekülttáborban, illetve rendőri őrizetben várva a kiutasítást) Magyarországon új célpont kell. A kormány a másként gondolkodó polgárokra ront rá, a menekült téma ürügyén.

A dologban az apró csavar az a nyilatkozat, melyet a cseh védelmi miniszter tett vasárnap délután. Eszerint a magyar hadügyminiszter, Simicskó István azt mondta neki, a magyar kormánynak tudomása van arról, hogy orosz buszok szállítják a menekülteket a schengeni határhoz, Putyin pénzeli a helyzet eszkalálását. Az Indexnek és a 444-nek is cáfolta a mondatot a hadügyminisztérium, de azt hozzátették: az oroszok szíriai beavatkozásának lehet olyan következménye, amely fokozza a menekültválságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.