Soros György üzletember – különböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásával – pénzzel támogatja a korlátlan illegális bevándorlást – mondta Hollik István, a Fidesz-KDNP képviselője vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Úgy fogalmazott: a baloldal annak ellenére maradt bevándorláspárti, hogy a nemzeti konzultáció egyértelműen bebizonyította, a magyar emberek szerint meg kell védeni az országot.

Soros György a hozzá köthető szervezetek segítségével mindent megtesz azért, hogy az illegális bevándorlók korlátlan számban érkezzenek Magyarországra – mondta a fideszes politikus, aki az érintett civilekre példaként a Magyar Helsinki Bizottságot, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet, a Társaság a Szabadszágjogokért (TASZ) és a Migration Aid nevű szervezeteket említette.

Hollik István szerint a szintén a Soros Györgyhöz kapcsolható Welcome to Europe szervezet adta ki azt a migránsokat segítő zsebkönyvet, amely arra buzdította a bevándorlókat, hogy ne működjenek együtt a magyar hatóságokkal, ne adjanak ujjlenyomatot Magyarországon. A Fidesz képviselője elfogadhatatlannak nevezte, hogy Soros György arra buzdította Európát, hogy minden egyes bevándorlónak fizessen évente 4,5 millió forintot, az ehhez szükséges forrást pedig hitelfelvételből fedezze.

Ezek alapján nem lehet csodálkozni azon, hogy Soros György támadta Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz bevándorláspolitikáját – jegyezte meg Hollik István.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@justhpeter: Sorost muszáj támadni, mert kőgazdag, azután liberális gondolkodású, és persze azért is, mert zsidó származású !
Bezzeg akkor jó volt a felcsúti mini ducénak, amikor ingyen bulizott Oxfordban, Soros pénzén miközben egy sajtónyilatkozatában agyon dícsérte a liberális szemléletet !
Ez egy ilyen gerinctelen féreg, ifjú kommunistából liberális, majd "jobboldali" megélhetési "saját lábon álló" tetű !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Mostanság Őfenesége híveinek két mocskolódási tárgya van: Merkel és Soros! Például az 5számú egyenesen "Európa tönkretevői-nek táborába" - sőt a világ - sorolja. Amiben kétség kivül van valami, mindketten sokat tettek azért, hogy ez chutzpach, műveletlen paraszt-suttyó azt művelheti, amit látunk tőle! =))
Szeparepa-
És Soros Györgyöt pedig Gyurcsány és Bajnai pénzeli természetesen... Orbanisztán-Abszurdisztánban, az agyhalál és téboly sötét birodalmában, ezek a nagy igazságok...
világlátó
Ezu a hír addig nem hír, amíg Soros György nem veszi meg a hazai médiák valamelyikét és - miután pénze van - nem tölti ki, vagy be az egész országot a cáfolatokkal, bizonyítékokkal és nem leplezi le egyszer és mindenkorra a róla már hosszú ideje folyamatosan terjesztett állításokat és azok kitalálóit.
Derék elszármazottunk nem ismeri Magyarországot, mióta új szelek fújnak itt. Ő a nyílt társadalom elkötelezettje, mindent meg is tesz ezért, de nincs ez mindenkinek ínyére.
nyanya001
Egyre többet hallani,, hogy Putyin pénzeli őket,
célja az EU szétrobbantása !
világlátó
Meghallgattam Szaniszló Ferenc műsorában Drábik János urat, aki egy 2010.-ben az USA .-ban történt találkozóról beszélt, ahol " szupertitkos " tanácskozás keretében eldöntötték hogy Európa fehér és keresztény lakosságát fel kell váltani egy vegyes kultúrájú népességnek, ami nem teszi majd lehetővé a német tudás és technika valamint az orosz nyersanyag és humánerőforrás bázis összeborulását. Ez Amerika elsőszámú érdeke.
Persze ez minket nem zavar, mi bekerítettük magunkat, mi aztán nem fogunk áldozatává esni ennek az amerikai pénzoligarchák, zsidó bankárok által kieszelt programnak.
Már csak azt nem értem, miért tűrjük ezt a műsort ilyen haláli nyugalommal? Akinek üldözési mániája van,tudok egy nyugodt békés helyet a Tisza felső folyásánál, közel Vereckéhez.
Lepényleső
Remélem a sajátjával,vagy ő nem fidesz-es már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.