Új törvényben szabályozná a kormány a biometrikus arcképes azonosítást. Az arcképek között a nyomozó hatóságok is keresgélhetnének, a keresett személy portréját pedig először egy szoftver segítségével hasonlítanák össze az adatbázisban szereplő képekkel, majd az eredményeket antropológusi ismeretekkel is rendelkező elemzők értékelnék ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Az okmányirodában készült igazolványképekkel nem sokra mennek. Olyan gyalázatos a foto technikájuk, hogy azokról a képekről a saját anyja sem ismeri föl az embert. A Google ezt már profi módon csinálja. Harminc éve készült bemásolt fotóról is azonosítja egy mai képpel az embert.
papa.49
A fosőr azt valósítaná meg hogy a bűnözőket elkapni nem jövőre, ma, és nem eljárási hibák tömkelegével végezni a nyomozást, a bizonyíték kezelését, hogy később ez jó kibúvó legyen a védőügyvédeknek, akik a bűnözőket védik))))))))))))
eszegfu
@sentinel216: Egyetértek! Azt gondolom kevés ember az, akinek a m.o-i technikával készitett fotójára ránézve ne adnának csak ugy egy jó pár évet a börtönbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.