Továbbra is rejtélyes annak a kisfiúnak az esete, akit még hétfőn találtak Miskolcon, egy panelház előtt. Az anya már úgy tudni, megvan, ám amikor a rendőrség telefonon hívta, hirtelen megszakadt a vonal.

A 2,5 éves fiú egy szót sem szól, a nevét sem tudja, egyetlen ismertetőjele a ruhája. Szülei, noha a gyerek fényképe néhány nap alatt bejárta a sajtót, azóta sem jelentkeztek érte.

Megtalálásakor a kisfiú a földön üldögélt és sírt. Nem volt különösebben alultáplált, sem elhanyagolt, ruházata is rendben volt. A Blikk szerint egyetlen különös dolgot találtak csak rajta: testén sehol nem volt oltási heg.

Megvan az anya?

A TV2 reggel már azt közölte, megtalálták a kisfiú anyját, akivel a rendőrök fel is vették a kapcsolatot, felhívták telefonon. Néhány másodpercig tudtak beszélni, aztán megszakadt a vonal.

Janasóczki Attila, megyei rendőrségi szóvivő a Tények Reggelben azt mondta, lakossági bejelentés állapították meg a kisfiú személyazonosságát. Néhány másodpercig tudtak beszélni az anyával, majd megszakadt a vonal. Túl sokat nem tudtak meg, így azt sem, milyen a családi háttér, miért és hogyan tűnhetett el a kisgyerek. A kisfiú jelenleg is a megyei kórházban van.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

christike
Mostmár én is úgy vagyok, hogy inkább kivárom , mi is lesz a nyomozás eredménye, . A kisgyermek a legjobb helyen van jelenleg / azért nem ártana fokozottan őrizni / , de a rendőrség nyilván teszi a dolgát)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Érthetetlen, hogy nem jelentkeznek érte.
adrenalink
Miskolc, Pataky Attila... hmmm. Lehet, hogy egy UFO?:))))
lópicigáspár
Valószínű, nem az Avasról veszett el... szőke, fehér bőrű! :-)
nyanya001
Ha nem kell neki a kisgyermek, miért nem adta örökbe,
miért hagyta az utcán! ??
Innentől kezdve ez nem anya, csak egy rossz szuka !
nyanya001
@herczeg0210: Remélem elkapja a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt !
verőce21
Én már láttam, nem egy szőke, kékszemű cigányt! Mert fennforgás lehet itt is.

"Két csecsemőt találtak a szerb rendőrök
Szerb rendőrök Presevónál két elhagyott csecsemőt találtak még a hónap elején. A gyerekeket átadták a határon lévő egészségügyi dolgozóknak, mindketten jól vannak. Egyelőre nem tudni, hogy a gyerekeket elvesztették vagy elhagyták migráns szüleik. A babákat megtaláló két rendőr dicséretet kapott"
Macskaszem
Helyes kissrác, lehet, azért nem beszél, mert nem tud magyarul. Az anyja ,viszont egy utolsó aljas ribanc, ha képes volt sorsára hagyni az utcán.
nemkati
Nagyon rejtélyes eset. Bármi lehet a megfejtés, még az is, hogy nem az anya a hibás, amiért a kisfiú egyedül maradt. Remélem, nem valami tragédia van a családban.
christike
Mostmár én is úgy vagyok, hogy inkább kivárom , mi is lesz a nyomozás eredménye, . A kisgyermek a legjobb helyen van jelenleg / azért nem ártana fokozottan őrizni / , de a rendőrség nyilván teszi a dolgát)
KERKA
@papa.49: Érdekes, nekem is ez ugrott be.Valami azt sugallja nekem, hogy erdélyi származású.Szegény kisfiú, ennek is nehéz sorsa lesz, még akkor is, ha meg lesz az anyja.
JAJMÁR
Gondoltam, hogy nem 3-4 éves kor körüli. Nincs még 3. Trauma érte, ezért nem beszél - meg az is lehet, hogy még nem nagyon tud - fél év sokat számít, de lehet, hogy még 2,5 sincs.
Nagyon gyorsan meg kellene tudni, miért hagyta ott az anya - nyilván szándékos -, mert most meg az jutott eszembe, hátha készül valamire, ahova a gyereket nem akarta vinni. Egészséges gondolkodással ilyen anya nem tesz!
eugen4402
Ha az "édesanyja" magára hagyta az utcán, már magában annyira kegyetlen eljárás, hogy büntetést érdemel. Először arra gondoltam, hogy a nőt valahol fogva tartják, de nem valószínű, mert akkor a telefonját legelőször elvették volna tőle. Gondolom, egy gyermekpszichiáter már próbált kapcsolatot teremteni a kis sráccal.
papa.49
@KERKA: Én még akkor a keresztnevét se tudtam, mert csak később jelent meg állítólag Gerzson, a srácot látva mindjárt az ugrott be Erdély, a név alapján meg erősödött bennem ez az érzés, tudod elég sokat járunk arra hiszen az egyik fiam felesége onnan való, szoktunk menni a rokonokhoz...
Az anyját nem minősítem mert ha leírnám amit gondolok ki is tiltanának...
KERKA
@eugen4402: A telefonnal kapcsolatban: egyszer felhívták az anyát, de megszakadt a kapcsolat. Lehet, hogy azért, mert lemerült a telefon és nincs módja feltölteni, vagy azért, mert nincs rajta pénz.
Ha viszont azt tudják, hogy az anya a lyukó bányánál lakott, akkor fel lehet göngyölíteni , hogy kikkel érintkezett, merre járt, stb. Az viszont elég érdekes, hogy a testén nincs nyoma a kötelező oltásoknak.
papa.49
@KERKA: Nem vitték oltásra, hiszen otthon nem divat...
KERKA
@papa.49: Hát éppen ez ütött szöget a fejemben, meg még más is, de megvárjuk a nyomozás eredményét. Akkor majd megtudom, hogy jók-e a megérzéseim, vagy nem?
eugen4402
@KERKA: és@papa.49: Igazatok van, ilyen kevés információ alapján csak találgatni lehet. Várjuk meg a vizsgálat végét...
verőce21
@JAJMÁR: (14:15) "...hátha készül valamire(az anya), ahova a gyereket nem akarta vinni" - "az jutott eszedbe", ma 14:15-kor!
Ezt már tegnap este olvashattad tőlem. :)

Lehet, hogy inkább az anyát kellene sajnálgatni?
JAJMÁR
@verőce21: 15:55
Pontosítok: én arra gondoltam, hogy lehetséges, hogy a kétségbeesett anya azért hagyta ott a gyerekét, mert nem akarta magával vinni a másvilágra. Meg kell keresni minél előbb, ki tudja mire készül? Nem tudok más okot elképzelni arra, hogy egy anya otthagyja a gyerekét, és kikapcsolja a telefonját.
Vagy te is erre gondoltál?
nemkati
@JAJMÁR: Én is valami nagyon rossztól félek. Mindenesetre nem kéne az anyát elítélni, amíg nem tudjuk, mi történt.
nemkati
Na, alakul a történet, ha nem is a legjobban. :(
Mobil123
Tündéri gyerkőc . Remélem az "anyát" egy életre megtanítják hogy kell egy gyerekkel bánni.
verőce21
@JAJMÁR: (16:31) Igen, arra is gondoltam! De pontosan leírtam, és utánam még kétszer is beírtál tegnap este, olvastad. :)
JAJMÁR
@verőce21: 19:28 Ja, arra "is", hát ez az! Nem, te nem erre utaltál ott :)

De akár igaz "is" lehetett volna bármelyik, mégse talált egyik se. Az élet írja mindig a legmeglepőbb történeteket.
verőce21
@JAJMÁR: (19:44) Akkor jól eltaláltuk szarva közt a tőgyét! De én legalább a "pozitívabb" gondolkodásút toltam! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.