Fonyó Károly alig egy hete dobta le a virtuális atombombát: nem Vajnáé, hanem övé a TV2 – állította. Most elutazott az országból – írta meg a Figyelő eheti számában.

Fonyó 4 nappal a botrány kirobbanása után ment Franciaországba 10 napra. Ez egyébként kísértetiesen hasonlít arra, mikor Simicska a gecizős nap után rögtön maga is külföldre utazott egy rövid időre. Egyébként Fonyó a lapnak érdemben nem akart nyilatkozni az üzletről, de a Figyelő szerint Vajna akár évekre bukhatja a TV2-t, ha Fonyó cége kerül először házon belülre. Ennyi ideje viszont nincs a csatornának, még idén fizetésképtelenné válhat.

Eközben – a csatorna ügyében feljelentést tevő – Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke az ATV-ben jelentette be:  egy darab részvény erejéig tulajdonrészt szerez a TV2 anyavállalatában. Így már kisrészvényesként is megkeresheti a német ProSiebenSat.1-ot, hogy részt vehessen a cég körüli döntésekben.

Azért kell részvényesnek lenni, hogy a macska kint és bent is fogja az egeret

- magyarázta a politikus.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miert ne hagyta volna el? Olyan bizonyitekokat kovetelnek tole, amit nagyon gyorsan kell beszereznie, igy sztem sokkal egyszerubb, ha o maga utazik ki erte... Bar sikerulne neki vajnat lesopornie. Fogadni mernek, hogy legalabb 2 ugyveddel ment ki.
Ja, es en se mondanek egy rohadt szot se egyetlen paparazzinak, bulvarfirkasznak...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Itt állok, /ülök/ teljes bizonytalanságban!!! Tudja valaki, hogy kié a TV2? Ezé, azé, nem ezé hanem azé. Egyáltalán szükség van erre a csatornára???
vukkocska
@mariaberta: amíg a kormány szócsöve, addig nekik igen. Majd ha Simicskáéké lesz, már nem vagyok benne biztos. Akkor jön majd az üzekedés.
prime777
Szerintem Andy Vajnáé a TV2.
Nem is lehetne máshogyan.Viszont,hogy a Fonyóék belepiszkáltak ebbe így akár évekig lehet bojkottálni a működését.De franc se tudja mi van valójában.Szerintem még maga Vajna sem tudja 100%-ra.Engem nem érdekel egyébként kié lesz.
bencemacska
@prime777: Szerintem amikor Fonyóék "belepiszkáltak", akkor még OV megbízásából tették!
karma1
@bencemacska: 23.22-re: indkettoje. (Gogyija ES jo ugyvedje...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.