Fonyó Károly alig egy hete dobta le a virtuális atombombát: nem Vajnáé, hanem övé a TV2 – állította. Most elutazott az országból – írta meg a Figyelő eheti számában.

Fonyó 4 nappal a botrány kirobbanása után ment Franciaországba 10 napra. Ez egyébként kísértetiesen hasonlít arra, mikor Simicska a gecizős nap után rögtön maga is külföldre utazott egy rövid időre. Egyébként Fonyó a lapnak érdemben nem akart nyilatkozni az üzletről, de a Figyelő szerint Vajna akár évekre bukhatja a TV2-t, ha Fonyó cége kerül először házon belülre. Ennyi ideje viszont nincs a csatornának, még idén fizetésképtelenné válhat.

Eközben – a csatorna ügyében feljelentést tevő – Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke az ATV-ben jelentette be:  egy darab részvény erejéig tulajdonrészt szerez a TV2 anyavállalatában. Így már kisrészvényesként is megkeresheti a német ProSiebenSat.1-ot, hogy részt vehessen a cég körüli döntésekben.

Azért kell részvényesnek lenni, hogy a macska kint és bent is fogja az egeret

- magyarázta a politikus.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miert ne hagyta volna el? Olyan bizonyitekokat kovetelnek tole, amit nagyon gyorsan kell beszereznie, igy sztem sokkal egyszerubb, ha o maga utazik ki erte... Bar sikerulne neki vajnat lesopornie. Fogadni mernek, hogy legalabb 2 ugyveddel ment ki.
Ja, es en se mondanek egy rohadt szot se egyetlen paparazzinak, bulvarfirkasznak...:o))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Miert ne hagyta volna el? Olyan bizonyitekokat kovetelnek tole, amit nagyon gyorsan kell beszereznie, igy sztem sokkal egyszerubb, ha o maga utazik ki erte... Bar sikerulne neki vajnat lesopornie. Fogadni mernek, hogy legalabb 2 ugyveddel ment ki.
Ja, es en se mondanek egy rohadt szot se egyetlen paparazzinak, bulvarfirkasznak...:o))
bencemacska
Szigetvárinak meg a bejelentés helyett cselekednie kellett volna csendben. Nagyon csodálkoznék, ha a bejelentése után akadna valaki, aki elad neki egy db részvényt is!!!
nevemnick
Nem tudom mit kell csodálkozni, amikor az ország nagyjai is elhagyták/elhagyják az országot okt.23-a alkalmából. Csak Fonyónak van esze, mert egy kicsit rápihen a közelgő ,,szabadságharcra". :)
human
@bencemacska: Azért valld be, hogy jó ötlet volt tőle. De az is lehet, hogy már megvette a részvényt. Illetve ha nem adnak el neki részvényt, akkor perelhet, mert szerintem nem lehet kizárni senkit a részvényszerzésből.
bencemacska
@human: ma, 17:05

Küldtem neked választ, de csak akartam, mert eltűnt. Közben viszont már megoldódott, hogy milyen részvényt vett meg. Emlékeztem egy ilyen akcióra, csak arra nem, hogy ki volt az illető és mi lett az eredmény!
propeller.hu/itthon/3165938-tv2-reszvenyes-lett-magyar-politikus
Desischado
Nem hiszem, hogy véletlenül utazott épp most el. Karmának lesz iagaz! Szerintem is ügyintézni ment! Én drukkolok nekik, hogy kiüssék a Nemzethy hörcsögöt és ezáltal az egész bandát, orbánnal az élen, - a tv2-től! Remélem, koppanni fognak rendesen!
bencemacska
@Desischado: Most kiderül kinek van több "gógyija". Vagy jobb ügyvédei?!
Lepényleső
Hiába az egerészés,ezek egy szinttel magasabb rágcsálók.
coni
Normális esetben az első lépés az lenne, hogy kivizsgálnák a TV2 jelenlegi két ügyvezetőjének az eddigi garázdálkodását és csak utána lehetne értékesíteni a szerteágazó céghalmazukat. Mert küönben "quaestor szaga" van ennek is.
mariaberta
Itt állok, /ülök/ teljes bizonytalanságban!!! Tudja valaki, hogy kié a TV2? Ezé, azé, nem ezé hanem azé. Egyáltalán szükség van erre a csatornára???
vukkocska
@mariaberta: amíg a kormány szócsöve, addig nekik igen. Majd ha Simicskáéké lesz, már nem vagyok benne biztos. Akkor jön majd az üzekedés.
prime777
Szerintem Andy Vajnáé a TV2.
Nem is lehetne máshogyan.Viszont,hogy a Fonyóék belepiszkáltak ebbe így akár évekig lehet bojkottálni a működését.De franc se tudja mi van valójában.Szerintem még maga Vajna sem tudja 100%-ra.Engem nem érdekel egyébként kié lesz.
bencemacska
@prime777: Szerintem amikor Fonyóék "belepiszkáltak", akkor még OV megbízásából tették!
karma1
@bencemacska: 23.22-re: indkettoje. (Gogyija ES jo ugyvedje...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.