A mai magyar demokráciánk nem átmeneti, hanem 1956-ban gyökerezik – jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke, frakcióvezetője pénteken Debrecenben, a nagyerdei '56-os szobornál tartott megemlékezésen.

Ahogy 1956-ban a magyarok nem haboztak megvédeni az országunkat, úgy ma mi sem habozhatunk: meg kell védenünk Magyarországot, Európát és az európai értékeket – vont párhuzamot múlt és jelen között Kósa Lajos.

Úgy fogalmazott: "kapunk nyitva áll, de a kerítésünk nem". A kerítés – tette hozzá – nem vasfüggöny, utóbbi ugyanis börtönrács, míg a kerítés a szabadság védelmét szolgálja.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ja, a kenyszerzubbony meg a hulyeket, nehogy kart tegyenek magukban, egymasban... neked is elkelne egy...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Orbán, Áder, Semjén nem tartja itthon október 23-i ünnepet !
Ezt a hülyét is vihettétek volna magatokkal !
Clavigo
Az m.nyp.-vagyont már megvédtétek...Lala...A " huszik,,meg a tutuk",,meg a fémkupakjaid...őőőőő,,aaaa,,őőőőőőő,,stb. .kretén.
Clavigo
""A mai demokráciánk,,,stb,stb.."" Érdekes,,,nem Te akarod (meg a Gazdád ,természetesen ),,korlátozni a facebookot ?? Eláshatnád már magadat valahol.
perfekt
Lala: Csak segédfázisaid vannak,a Demokráciáról. Mert ugye, kis hibával a zongora is szól.Mást nem írnék, mert letiltatnád a propit,a NET-et, annyit nem érsz gyökér!
nevemnick
Lajoska: '56-ban is hasonló volt a szegénység, diktatúra, félelemkeltés, úgyhogy igazad lehet. De nehogy olyan legyen a folytatás...
justhpeter
@nyanya001: Tökéletesen igaz. A hülyének is mennie kellett volna.
@nevemnick: Egy kicsit lehetne olyan. Jó volna látni, hogy a fideSS és a CÖF maga alá csinál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.