Sem az MSZP, sem az Együtt nem kíván hivatalosan reagálni Gyurcsány Ferenc múlt héten publikált röpiratára – írja a nol.hu.

A szocialisták egyik vezető politikusa ettől függetlenül azt mondta háttérben, hogy a Gyurcsány-dolgozatban szereplő új gondolatok száma nulla, egy másik pedig azt fejtegette, miért nem érdekli az MSZP-t Gyurcsány:

Axióma, hogy ahol Gyurcsány Ferenc politizál, az az oldal nem képes nyerni a választásokon. Mert ő az ország egyik legelutasítottabb politikusa. Ezért az MSZP soha nem fog beállni Gyurcsány Ferenc mögé. A Demokratikus Koalíció mögé pedig ezért nem, mert nem történt meg az általuk megálmodott 20 százalékos fordulat, Gyurcsány Ferenc pártja az LMP szintjén mozog népszerűségben

Az Együtt részéről névtelenül elhangzó vélemények még tovább mentek: azt mondták,

nem a röpirat téziseivel van a baj, hanem azzal, hogy ő [vagyis Gyurcsány – Propeller.hu] hirdeti meg.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Viszont az MSZP lathatolag tele van felelossegteljes politikusokkal - embereknek nem neveznem oket - akik nevuk teljes elhallgatasaval epito modon nyilatkoznak az egykori vezetojukrol (mondjuk, akit ok tamadtak hatba)
Ez a nyilatkozgato kis nimand csak szeretne Fleto labanyomat megcsokolni, de az se fog neki osszejonni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
A jobboldal fél Gyurcsánytól, a baloldal meg féltékeny rá! Van olyan politikus Magyarországon, akinek még feláll a farka? (Kvázi nem impotens?)
világlátó
@karma1: Szeretném az ő korát és szellemi állapotát megérni. Ő egy európai gondolkodó ember, mindig is az volt. Nem volt barátja a korabeli kommunistáknak, a későbbi szocialistáknak sem, de ugyanakkor mégis a liberális politikai áramlatok mellett tette le a névjegyét. A demokratikus humanizmus / talán van ilyen / képviselője, írásaiból ezt olvashatjuk ki.
Talán éppen az olyan emberek, mint ő, lesznek ennek a szétzilált országnak a megmentői.
Sok elv- és kor társa van, akikre jobban oda kellene figyelnünk, mert ők még képesek arra, hogy megfogalmazzák a holnap tennivalóit. A mai kormánypárti politikusok pörögnek vezérükkel együtt, de ha jobban megvizsgáljuk a dolgaikat, sodródnak, élnek a pillanatnyi helyzet adta lehetőségekkel, a második vonalbeliek fogadják és elosztják az EU.-s pénzeket, a harmadik vonalbeliek gyártják az előbbihez szükséges szabályokat, a negyedik vonal gondoskodik a háttér támogatók bázisáról, a többi totális lojális meg várja mikor kap ő is néhány milliót.
Mi meg nézzük a híreket, olvassuk a lapokat, amiben egyebet sem látunk, mint a " megvédjük az országot, megvédjük Orbán Viktort, no és Európát is megvédjük , de megvédjük a rezsicsökkentést is, meg mindenkit megvédünk.
Minket, egyszerű magyar állampolgárokat ki véd meg ezektől?
Orbán népszerűsége az egekben, a jobbik nagyot zuhant... olvashatjuk. Ez az egész a fertőző kampánybetegségtől, a szavazóbázis megtartásáért való kétségbeesett küzdelemről szól, nem az ország helyzetéről, a súlyos egészségügyi, oktatási, foglalkoztatási, egyéb szociális és gazdasági helyzetről . Minden csak a 2018.-as választások megnyeréséről szól, amihez egyetlen út vezet a kormányzópárt számára, ez pedig a megvédjük szólam, ami alá oda teszi magát a hazai média, amikor folyamatos félelmet gerjeszt. Félelmet mindentől és mindenkitől, aki - mint a lengyeleknél : aki nem keresztény és nem lengyel, - magyarra fordítva : mindenkitől aki nem keresztény és nem a fideszre tette az életét és a jövőjét. Sajnálatos.
wagabund
Gyurcsányt azért szeretik ellenfelei, -(vagy akik azt hiszik magukról, hogy azok),- hogy jól megmondhatják a háta mögött...
ugyan fogást még nem találtak rajta, de küzdenek emberül...
nem csodálom, hogy az emeszpé agyonhallgatja Gyurcsányt...nincs mit mondani.
világlátó
Ami az alap cikket illeti, szégyenletes, hogy még azok is komoly távolságot tartanak Gyurcsány Ferenctől, akiknek nem is kellene. A karaktergyilkosság tipikus áldozata mellé ma odaállni, egyenlő a politikai halálesettel.A lakosság véleményét nem ismerve , csak a ma létező pártok vezetői / és nem vezetői / mint a leprástól húzódnak el Gyurcsány Ferenctől.Erre képes a média.Többen jól írják, a balosok féltékenyek, a jobbosok félnek tőle.Csak azok kerülnek ilyen helyzetbe, akik számítanak az életben.Számítanak a saját hitükkel és csalódásaikkal együtt. Számítanak a hibáikkal és az erényeikkel együtt. Számítanak egyéb emberi jellemvonásaikkal, személyiségükkel, magatartásukkal együtt. Úgy szépen csendben elemezzük ki a jelenleg uralkodó vezérünket is.Ennyire nem lehetünk elfogultak, mert a mi országunkról, a mi népünkről, a mi Európában elfoglalt helyünkről van szó, a mi gyermekeink és unokáink jövőjéről van szó! Nem 2018 a tét ! Hölgyeim és Uraim Kedves Barátaim!
Nekem nem a barátom Gyurcsány Ferenc, igaz Orbán Viktor sem. De ha már megadatott a lehetőség itt őket egyéni véleményünkkel megkínálni, talán kiséreljük meg mérlegre tenni ezt a két embert. Tisztességes , becsületes mérlegelésre nem vagyunk igazán képesek, mert rejtve marad sok összetevő a mérlegeléshez. Mi egyszerű emberek szeretnénk tisztelettel szólni az ország mindenkori miniszterelnökéről. Ha a média rázuhan az egyikre, alig leplezve az előkészítettséget és a szervezettséget, általában ez kivívja a felkészületlen tömegek rokonszenvét, szolidaritását. Hol ez a rokonszenv és szolidaritás a hazai médiában? Létezik, mert néha látjuk, halljuk.Felvállalni ezt a két szimpatikus , pozitív töltésű emberi megnyilvánulást viszont senki nem meri. Egzisztenciális okokból jobb ha belerúgunk látványosan a döglődő oroszlánba. Ilyenek lennénk mi itt valamennyien?
Megfogalmazná egyszer valaki mi is a reális valóság? Ki volt itt az aki ide juttatott minket? Hol kell keresni a hitehagyott, megalkuvókat mi lett a jutalmuk?
karma1
@világlátó: Koszonom, Kedves Vilaglato, megint olyan elemzest adtal, ami a jozanokat elgondolkodtatja, viszont az elvakultakrol lepattan - szovegertes hijjan...
Sajnos, vannak olyanok ezen az oldalon is - fokeppen ber-trollok - akik beugranak ide egy-egy cikk erejeig, kifrocsogik a merguket, tizen-evekkal ezelotti, mar akkor sem igaz vadakkal probalnak ellenzeki embereket bemocskolni, mikozben nem latjak a jelenlegi uralkodo kormany borzalmas buneit.

En csak azt latom, hogy a kozmedia teljes megszerzesevel leegyszerusodott az agymosas, az amugy sem tul okos orban-imado reteg onigazolast, megerositest kap nehany hiteltelen kalandortol, - lazar, rogan, kosa, kocsis, stb.-tol -, es ma mar ez is eleg a hatalmonmaradashoz...

Ha ez igy folytatodik, akkor nagyon szomoru vege lesz Magyarorszagnak, a benne eloknek...

Sajnalom, hogy igy tortent, de a dolgok nem veletlenul tortennek ugy, ahogy...
mariaberta
Közröhej, hogy mindenki be van rezelve Gyurcsánytól. Miért nem érvelnek, vitáznak? Nem érzik magukban az erőt? Akkor meg mit ugrálnak?
Kéretik megalkotni egy olyan programot, ami jobb, mint Gyurcsányé, és alkalmas Orbán elűzésére!!! Majd akkor szövegeljenek ennyi marhaságot, ha sikeres programot tudnak felmutatni. Addig pedig, -és most szokásomtól eltérően nagyon durva leszek -, POFA BE!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.