Állítása szerint nem voltak miniszteri ambíció a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antalnak, aki mind létszámában, mind költségvetésében a legkisebb tárcát vezeti jelenleg a magyar kormányban – egyebek mellett erről is beszélt a fideszes politikus az RTL II Magyarul Balóval című műsorában, ahol első tévéinterjúját adta miniszterként kedden. A kormányfői kommunikációt valamint az állami hirdetéseket is felügyelő tárca vezetője azt ígérte: ösztönözni fogja a minisztereket, hogy sűrűbben menjenek el különböző tévéműsorokba, és ott mondják el az álláspontjukat egy-egy ügyben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Nem is akart miniszter lenni,, ja persze csak hónapok óta csupán a cipőtalpa látszik ki a hazugovics seggéből, de ő ,,nem akart,, ))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.