Megdöbbentő fotókat talált a Bors a Facebookon: a képek tanúsága szerint a déli határszakaszon szolgáló rendőrök összetákolt kalyibákban próbálnak melegedni, sőt, szétázott cipőjüket is tűz mellett igyekeznek megszárítani.

Középkori körülmények között a határmenti rendőrök? – Fotók

Pongó Géza, a Független Rendőr Szakszervezet főtitkára döbbenetesnek nevezte a fotókat. Ő azt mondja, csökkentek a panaszok az ellátásra és a munkakörülményekre, de talán azért, mert már nem is szólnak a zsaruk.

Az egyik képen látszik, hogy az átázott bakancsot a tűznél szárítják. Nos, a szolgálati szabályzatban nincs előírt váltás egyenruha, tehát sokszor csak egy van belőle a rendőrnek. Ezt neki magának kell megvennie, egy váltás akár több százezer forint is lehet. Ilyen szolgálat idején szükség lenne központi pénzből finanszírozott váltóruhára, cipőre.

- mondta.

Középkori körülmények között a határmenti rendőrök? – Fotók

Középkori körülmények között a határmenti rendőrök? – Fotók

Az ORFK a Bors kérdéseire még nem válaszolt, ha érkezik reakció, természetesen mi is frissítjük a cikkünket.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Helyes...majd megtanulják a rendőrök is kinek az oldalára kell állni ha oda kerül a sor...velük eddig csak kibasztak kb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
A Ragyás Don orfk-s, vastagon eltartott, luxusbérencei ismét hazudtak, ez azonban "szolgálati hazugság" volt.
Szégyelljék a mocskos pofájukat, a szakszervezet meg tegyen feljelentést un. "elöljárói gondoskodás elmulasztása" katonai bűncselekmény tárgyában ! Feltéve, ha ezt a tényállás még nem vették ki a btk-ból !
nevemnick
Csak úgy belegondolok, hogy ha 4-5 kilométerenként felállítottak volna 1-1 pihenő rajsátrat, ágyakkal stb. (kb. 43 db a 170 km-en) mennyivel könnyebben lettek volna a zemberek. A tökösök meg szállodákban pihiztek. Fidesz-kormány jobban teljesít... (hogy miben azt mindenki vérmésékletére bízom.)
nyanya001
hol van a független rendőrszakszervezet ?
Nem merik kinyitni pofájukat ?
Szégyellje magát Orbán és Pintér meg mindazok akik illetékesek !
Fradigege
Rendőrségi életpálya-modell. Nem fog sztrájkolni. Nem nagyon érdekel a sorsuk. Ezt választották, meg volt rá az okuk. Egyszer a gyurcsányt szolgálják, most éppen az orbánt. Ez ezzel jár. Ismerem őket, sőt sorkatona is voltam.
Lepényleső
Ez a kelet logisztikáját dicséri azzal együtt,akinek a nyugati nem felelt meg. Egyébként ilyen a háború,az egyén a legutolsó. Az más kérdés,hogy aki belevitte őket,az ahogy lenni szokott,
dőzsöl a melegben éppúgy,mint a javakban.
zöldszem
Ha elkészül a felcsúti kazánház, majd melegedhetnek ott!
@Szandokán@enslaved biztos helyesli a határon kialakult helyzetet. Azt hiszem rengeteg haverja is, a fent említett körülmények között védi a kerítést.
Várjuk a helyszíni jelentését!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.