Polt Péter beperelte Szigetvári Viktort, mert szerinte megsértette az ő és legfelsőbb ügyészség becsületét és jó hírnevét, amikor a Quaestor-ügyben bűnsegédnek nevezte, és a lánya és Tarsoly Csaba titkára közötti élettársi kapcsolatot feszegette. A per október közepén indult el a Fővárosi Törvényszéken – értesült az Index

Polt Péter azt várja a pertől, hogy Szigetvári kérjen elnézést nyilvánosan, illetve 1 millió forint körüli sérelemdíjat fizessen nekik. Az iratanyagban ugyanakkor arról nincs szó, hogy Polt tagadná a lánya, illetve Tarsoly titkára közötti kapcsolatot.

Szigetvári az esetről ezt nyilatkozta:

Meglep, hogy pont egy ilyen ügyben érzékenykedik a legfőbb ügyész. Jobb volna, ha az igazságot igyekezne szolgálni, semmint hogy ellenzéki politikusok ellen pereskedik.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

IEN
A geci algecije nem bírja a kritikát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
"Polt Péter Quaestorhoz fűződő kapcsolatát vizsgálja a bíróság." Nem találkoztam ilyennel, hogy a "bíróság" foglalkozna a Quaestor(szép magyar név-sic!))-hoz fűződő kapcsolatáról. Jó poén lenne. Ez egész jogállamot deportálná Poltpot Peti, ha ez megtörténne. Vicces egy cím. Naív.
Desischado
A becsület és polt pétör?! Azt sem tudja, hogy az mi! Milyen érzékeny lett hirtelen! A sok lopást, csalást nem akarja kivizsgálni?
kukac50
Az EU ból kellene vizsgálni az egész igazságszolgáltatás működését, mert Magyarországon politika irányít mindent, már rég nincs igazságszolgáltatás,csak politikusok kiszolgálása.
joopapa
Volt szerencsém látni amikor ez a fidesznyalonc polt peti beszélt a parlamentben a korrupció csökkenéséről, még szerencse hogy elődeink jól megépítették az épületet mert nem szakadt rá! De az a mekegés nyökögés ahogy beszélt, szánalmas volt!
zöldszem
Miért, Quaestor-ügy van? A Fidesz szerint, ettől sokkal fontosabb az itt letelepedni vágyó migráns ügy.
egyvandor
joopapa, a K&H botrányban az ügyészek és Kulcsár "tárgyalásakor" Kulcsár rettegett hogy rjuk fog szakadnia mennyezet.
zöldszem. Van olyan aki itt vágyik letelepedni?
Amíg polt a helyén van addig a ner tagok annyit lopnak amennyi csak belefér. megvédi őket a polt osztjónapot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.