Nem túl izgalmas interjút adott Tóbiás József a Népszavának, de azért a beszélgetés utolsó mondatán érdemes elmerengeni:

Én elvállaltam ezt a feladatot. A következő választásig tervezek. Pontosan tudom, hogy egy pártelnöknek egy ilyen helyzetben mi a feladata, hogy mi a kötelessége. Ennek a kötelességnek igyekszem megfelelni, nem másnak. Arra fókuszálok, hogy mi az ország érdeke, s hogy ennek képviseletéhez milyen párt kell. Engem ez vezet. Végigcsinálom. (kiemelés: Propeller.hu)

Ezt nem lehet másként értelmezni, mint hogy az MSZP elnöke bejelentkezett a tisztújításra, és ismét pártelnök akar lenni. Érdekes lesz látni, hogy az állítólag nem létező palotaforradalmi egység mit szól majd ehhez.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Hajrá, szerintem meg fogja tudni csinálni, most már kár lenne feladni. Aki le tudta vinni 7%-ra a pártot, az innen most már le fogja tudni nullára is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
Bejelentkezett megint pártelnöknek.Jó is az a havi pénz azt elhiszem.Menjen már el rendesen dolgozni valahova a versenyszférába és ne itt szívja a vérünk egy ilyen posztban!
Dolgozzon már de tényleg ,még ha havi 150 ezerért is de becsületesen,nem közpénzen és élősködve mert ez semmi amit csinál.Még Mesterházy azért tett valamit,meg valahogy jobban állt neki ez a pártelnöki poszt is.Ma hol is van az Mszp?
7%-8%?
Ha még egyszer pártelnök lesz akkor nem lesz neki munkája legközelebb mert már párt sem lesz.
keresztapa
Választás után megfogják mondani, hogy mit kellett volna tenni, hogy bejussanak a parlamentbe, a szomorú az, hogy akkor már mintha késő lenne. Ennek a bérkommunistának jár a liberó óh pelus + az elnöki poszt! Hogyan lehetnek a választóik ennyire bénultak!!! Vagy ezt érdemlik? Szerintem nem! Botka kezdeményezzen már valami emberit ebben a megtépázott pártban!
prime777
@keresztapa: Szerintem nem fog kezdeményezni mert tudja jó,hogy ha tényleg elkezdene dolgozni mint pártelnök és tenne is valamit a pártért akkor a Fidesz szétbombázná.
Lejáratások stb stb.Nem kell ez neki szerintem.
keresztapa
@prime777: Nemzárható ki ez a észrevételed! ,, FELOSZLIK AZ MSZP
NYILVÁNOSSÁGRA HOZZÁK AZ ÜGYNÖKAKTÁKAT
HÁGA: TÖRÖKORSZÁGNAK JÓVÁTÉTELT KELL FIZETNIE
A 150 ÉVES URALOM MIATT
MÁR AZ IDÉN MILLIÁRDOKKAL NÖVELI A KORMÁNY
AZ OKTATÁS TÁMOGATÁSÁT
GÖRÖG ADÓSSÁG
MENEKÜLTÜGY
NYITVA TARTÁS
Ismeretlen személyek hatalmas összeget utaltak a görög állam bankszámlájára. Görögország hosszú évek után végre kikerülhet az adósságcsapdából. Új népjóléti intézkedéseket is bejelentettek.
A horvát határnál felállított ideiglenes menekülttáborban töltötte családjával az éjszakát Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke. A miniszterelnököt elkísérték lányai, Flóra, Sára és Róza is.
„Nem most éri meg, hanem majd később – reagált a sortűzként érkező kérdésekre Kovács Zoltán kormányszóvivő. Három évig csak napelemgyártáshoz termel majd energiát a paksi atomerőmű, ezt követően pedig az egész erőművet egy hatalmas napelemmé alakítjuk.”
A kormány hallgat az emberek panaszára, és úgy döntött, hogy újra kinyihatnak a kiskereskedelmi egységek október 1-től – nyilatkozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.
Az 1-3. osztályos általános – alapítványiak is – iskolai tanulók százezreinek vesz billentyűzettel összeköthető tabletet a Kormány, és ezzel párhuzamosan bevezetik a programozási alapismereteket a tantárgyak közé, valamint továbbképzési lehetőséget biztosítanak a tanároknak, tanítóknak - jelentette be Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár.
Az oktatási programot az a 10 milliárd forint teszi lehetővé, amelyet legújabb döntésével a kormány elvont a stadionépítésből, vagyis az arra irányzott társaságiadó-bevételeket az oktatásba irányítja a Kormány.
Véget ért egy korszak. Elérkezett az, amire régóta számítani lehetett: az MSZP bedobta a törülközőt és hamarosan megszűnik a párt, régebben a Párt. Tegnap egyszerre jelentették be a hírt Facebook-oldalaikon a megszűnt politikai formáció eddigi elnökségének tagjai. Az MSZP-nek nem volt könnyű az elmúlt időszak és a legutóbbi...
kkalman
Tóbiás egy igazi siker ember. Sikeresen leamortizálta az MSZP-t. Megéri ismét megválasztani pártelnöknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.