Orbán Viktor megint belecsapott a lecsóba, amikor pénteki interjújában úgy fogalmazott, hogy a migránsözönt – amelyet inváziónak nevezett – egyrészt az embercsempész-hálózat "biznisze" mozgatja, másrészt azok az aktivisták, akik "mindent támogatnak, ami gyengíti a nemzetállamokat". Utóbbiak mögött Soros György állhat a kormányfő szerint.

A kommentelők annak rendje és módja szerint neki is ugrottak Orbán Viktornak a konteoért.

Most pedig megérkezett Soros György válasza, melyet a Bloomberg hírügynökség cikkében olvashatunk. A milliárdos filantróp egy e-mailben azt írta a hírügynökségnek, hogy az ő hatpontos terve (mely szerint Európának évente egymillió vándort kellene befogadnia) fenntartja az európai értékeket, Orbán viszont ennek éppen ellenkezőjét teszi, aláássa őket. Végül pedig ezt írta:

Az ő [Orbán] terve a nemzeti határok védelmét tekinti célnak és a menekülteket az akadálynak. A mi tervünk a menekültek védelmét tekinti célnak és a nemzeti határt akadálynak.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@Csizmás Kond: ma, 13:55

és az erdélyi "választási" magyarok, hogy a f@szomba szólhatnak bele a hazai belpolitikai iuráőnyba, ahhoz képest, hogy egy büdös kanyit nem adóznak itt ?
Na.ilyen alapon szólhat bele Soros is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nyanya001: Halkan sikongatok magamban,... Ez az oldal egyszeruen olvashatatlan lett, mert higul a troll-allomany. Mar olyanokat is alkalmaznak, aki talan a nevet se tudja leirni...:o((( Es ok kiabalnak valtozasert a legjobban,... Elfelejtik, hogy a fonokuk mar 5 es fel eve beigerte, de pont azota sz@rik vegrehajtani...:o(((
nyanya001
@karma1: Elég sötét lett az oldal :))
karma1
orban megint nincs tisztaban az alapfogalmakkal, kene neki valaki, aki a beszedehez csinal szeljegyzeteket, es odairja peldaul, hogy invazio = FEGYVERES megszallas...
Szerencsesebb lenne ujkori / atomkori nepvandorlasrol beszelni, es ugy is kezelni az egesz kerdest...
Lepényleső
Az én kérdésem pedig az;hol helyezkedik el a nemzeti határ,és melyik nemzeté?
Ludas Matyi
@karma1: mert mar nincsen hely. A nyugati oldalt mar elfoglaltak a labancok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.