Idén is megjelent a Forbes magazin listája a 33 leggazdagabb magyarról.

A legnagyobb meglepetést Csányi Sándor jelenti, akinél új elemeket fedezett fel a magazin: Csányi az eddig ismert vagyonán felül 64,5 milliárd forintot tart egy szingapúri bankban.

A Forbes listája szerint így Csányi összvagyona nem kevesebb, mint 287,9 milliárd forint. (Ugyanezt tavaly még csak 159,5 milliárdra becsülték.)

A második helyen a pornómilliárdos Gattyán György végzett 165,4 milliárdos vagyonnal, őt követi Csányi nagy riválisa: Bige László 157,3 milliárddal.

További büszkeségeink:

4. Demján Sándor, 155,6 milliárd forint

5. Széles Gábor, 125 milliárd forint

6. Simicska Lajos, 112 milliárd forint

7. Veres Tibor, 107 milliárd forint

8. Kasza Lajos, 92,8 milliárd

9. Wáberer György, 81,3 milliárd forint

10. Rákosi Tamás, 78 milliárd forint

11. Leisztinger Tamás, 77,9 milliárd forint

(...)

20. Garancsi István, 44,3 milliárd forint

(...)

30. Mészáros Lőrinc, 24,4 milliárd forint

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
"Megdolgozott "érte!!! De miért egy Szingapuri bankban tartja???Talán nem bízik a hazai bankokban???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ezek már azt sem tudják, mennyi pénzük van, közben meg milliók élnek a létminimum alatt! Gratulálok minden fideszre szavazónak! Igaz, telik a lopott, harácsból! És én is kérdezem, ennyire bízik ez a lény a magyar bankokban, hogy külföldön tartja a vagyont? Ez nem offshore véletlenül? De nekik persze szabad, mi? Tényleg hülyék a magyarok, hogy tűrik a nyakukon ezt a tolvaj here maffia bandát!
Yoda69
@vonotok: @36:
Szerintem is egy altalanos, minden retegre kiterjedo sztrajk lenne a megoldas.
Csakhogy a fideSS nagyon okosan, mint azt TGM zsenialisan megfogalmazta, egyesevel tori el Magyarorszag gerincenek csigojait. Ergo egyszer a tanarokat szivatja, egyszer a vasutasokat, egyszer a korhazakat, egyszer a taxisokat stb. de sosem egyszerre. Tulajdonkeppen egymas ellen forditja az intezmenyeket, es karorvendove teszi oket. Ezzel eleri azt, hogy kiirtja az emberekbol a szimpatiat, es a kulonbozo csoportok nem fognak egymas segitsegere sietni. kiveve persze ha valami orbitalis baromsagot csinal, mint pl 1 eve a netado, de mint latjuk ma mar az is siman atmegy csak mas kontosben.

Szoval ezt kellene vegre belatni: kulon-kulon nem megy. Ossze kellene fogni a magyar tarsadalomnak es levakarni ezeket a piocakat a testerol. Egy olyasvalaki moge kellene egysegesen felsorakozni, akitol a legjobban tart a jobboldal. Egy olyasvalaki moge, aki kepes megszolitani az embereket, es sajat arcaval ki mer allni szonokolni. Egy olyasvalaki moge, aki kepes kiutat mutatni a fideSSes mocsrbol.

Szerintem egyetlen ember kepes erre ma: Gyurcsany.
Lepényleső
Ami neki bevétel,az másoknak keserves kiadás. Ez a cserekereskedelem?
vonotok
@Yoda69: Teljes mértékben egyetértek soraiddal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.