Még zárt Facebook-csoportot is indítottak Dobrev Klára rajongói, hogy támogassák kedvencük miniszterelnök-jelöltségét, ám férje, a DK elnöke most lehűtötte a kedélyeket:

Egyenesen fogalmazok. Klárából nem lesz Magyarországon miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott a Borsnak, hogy felesége

tehetséges, a közélet iránt érdeklődő, sokat tapasztalt asszony, de nincs politikai ambíciója, és nem is lenne szerencsés a szerepvállalása. Nincs semmilyen titkos terv, még a látszatát is el kell kerülni, hogy homályos, taktikai megfontolások vezetik a DK-t. Ha Klára lenne a jelölt, mindenki Gyurcsányt látná mögötte

- érvelt a volt miniszterelnök.

Maga az érintett, akit a bulvárlap külföldön ért el, azt mondta, nem érdekli a nagypolitikai szerepvállalás:

Engem csak a szakpolitika, például az uniós fejlesztéspolitika érdekel, az országos pártpolitika nem. Nehezen tudom elképzelni, hogy ez változna

- fogalmazott.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Eriksson: " Pillanatnyilag arról van szó, hogy Gyurcsány nem akarja, hogy Klára asszony miniszterelnök legyen, nehogy őt lássák mögötte."
Ja értem, csak azért bátorkodtam eltérni a témától, mert itt egyik olvasótársunk-:))) megemlítette az éhező gyerekeket, Apró Piroskát, sógort...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pistapapa
Ritkán mond elfogadhatót ez a lény,de amit most mond,az természetes.Nincs az a magyar,aki ne a hatalombitorlók távozását követelné.Ebbe az Apró klán is beletartozik.
Szókrakész
Remélem Gyurcsány követi Klára példáját.
Szókrakész
"Engem csak a szakpolitika, például az uniós fejlesztéspolitika érdekel, az országos pártpolitika nem. Nehezen tudom elképzelni, hogy ez változna"

Ez freudi volt.
Ő leszékleteli Magyar(kurva)országot.
Ő csak az Európai Egyesült Államokban és a z Új világrendben tud gondolkodni.
Eriksson
Nem is tudom... Ha nincs Klára asszony, Gyurcsány most vincellér lenne valahol a homokon.
Szóval nem ő áll Klára asszony mögött, inkább fordítva.
Eriksson
@Szókrakész: Abban van az üzlet, nem az éhező gyerekek etetésében.
Szókrakész
@Eriksson: Még az se.
Hát nem eltűnt a dolgozata?
Akkor mivel igazolható, hogy ért a szőlőhöz?
namihami
@Szókrakész: És viszi magával országunk Megváltóját, a Hon Géniuszát, a Futballstadionok Pápáját, mindannyiunk Atyját...
Igen, Őt- a Nagyot, a Többmintistent ORBÁNAPÁNKAT is.
wagabund
"Gyurcsány: nem lesz miniszterelnök a feleségem"

kár... na jó...2017-ig kap egy kis gondolkodási időt..
aba
@pistapapa: hogy beszélhetsz minden magyar nevében ,ez amolyan fideSS es tempó
karma1
Istenem, hogy ezen az oldalon meg ott tartanak, hogy Klara asszony "csinalt " minisztert es uzletembert a ferjebol! Ekkora sotetseget! Na meg azt is elfelejtik a rovid emlekezetuek, hogy Gyurcsany a minisztersege alatt a teljes fizeteset jotekony celra forditotta.
Nem tudom, hogy hol olvashatnank a mai vezetokrol valami hasonlot...

A Gyurcsany fobiatol mar nem latnak az orrukig se...:o((((
Eriksson
@karma1: Kisdrágám. A tény az tény, bárhogy akarnánk feledni. Gyurcsányból Apró Piroska csinált valakit, ez tagadhatatlan.
Húzd el a sötétítőfüggönyt.
zöldszem
@Eriksson: Megtudnád mondani, hogy Orbán, Anikó asszony, és a saját lábon álló Ráhel, milyen munkával szerezte a vagyonát?Gondolom előtted nincs ott a sötétítőfüggöny!
"Gyurcsányból Apró Piroska csinált valakit, ez tagadhatatlan."
Tiborcból Orbán Viktor csinált valakit ez tagadhatatlan...
Eriksson
@zöldszem: Ezt a részét a történetnek meg lehet tudni Ferenczy Krisztina tényfeltáró könyveiből, de ugye most nem ez a téma. Pillanatnyilag arról van szó, hogy Gyurcsány nem akarja, hogy Klára asszony miniszterelnök legyen, nehogy őt lássák mögötte.
glorianna
Kissé furcsállom, hogy csaknem minden hozzászóló rokoni és egyéb kapcsolatoknak tud be minden eredményt. Azt senki sem említette, hogy tehetség és teljesítmény is hozhat sikert.
Eriksson
@glorianna: Be kell látni, hogy bármilyen tehetséges valaki, önerőből semmire se megy befolyásos támogatók nélkül. Így válik igazzá Lázár mondása: " akinek nincs semmije, az annyit is ér."
Gyurcsány jól megfelelt azoknak, akik a bizalmat megelőlegezték neki.
zöldszem
@Eriksson: " Pillanatnyilag arról van szó, hogy Gyurcsány nem akarja, hogy Klára asszony miniszterelnök legyen, nehogy őt lássák mögötte."
Ja értem, csak azért bátorkodtam eltérni a témától, mert itt egyik olvasótársunk-:))) megemlítette az éhező gyerekeket, Apró Piroskát, sógort...
magyarbakancs
@karma1:" Na meg azt is elfelejtik a rovid emlekezetuek, hogy Gyurcsany a minisztersege alatt a teljes fizeteset jotekony celra forditotta.
Nem tudom, hogy hol olvashatnank a mai vezetokrol valami hasonlot..."
Igen elfelejtik ,hogy a miniszterelnöki javadalmát nem vette fel ,és 10 család között osztották szét.
karma1
@magyarbakancs: Na ezt a reszt en nem tudtam (hogy 10 csalad kozt osztottak szet). Koszi az infot!...:o)))
magyarbakancs
@karma1: Egy ismerősöm SZ T a titkára volt és ö mondta.
karma1
@magyarbakancs: Igen, igy ertheto. Es raadasul Fleto a mai napig nem dorgoli ezt minden nap az orra ala ennek a haracsolo bagazsnak, pedig megerdemelnek, hogy folyton ott lebegjen a szemuk elott, milyen szemetek is ok...:o(((
Eriksson
@zöldszem: Az mind a témához tartozik. Orbán témánál sem ildomos Gyurcsányt hasonlítgatni. Őt meg pláne nem, semmilyen nexusban, senkivel.
Eriksson
@magyarbakancs: Én úgy tudtam, hogy alapítványnak utalta, de végül is mindegy. Különböző Állami megbízatások megfelelő szétosztása busásan megtérítette a kieső jövedelmet.
zöldszem
@Eriksson: "Őt meg pláne nem, semmilyen nexusban, senkivel."
Így hogy mondod! Ezek után tényleg: lexarom.
glorianna
@Eriksson: Azt sem árt figyelmen kívül hagyni, hogy bármilyen befolyásos legyen a támogató, tehetségtelen ostoba fajankóból nem tud valamirevaló vezetőt faragni... Az már egy további kérdés lehetne, hogy tájainkon miért a kapcsolatok számítanak elsősorban, miért van az, hogy a rátermettség pedig valahol n-dik szempont. Nem lenne hasznosabb fordítva?
verőce21
Még mielőtt a mennybe menesztik az orbánfóbiások a gyurcsánycsaládot, jó ha tudják, az Ő vagyona is az államtól származik!
Eriksson
@zöldszem: Olvasd el még egyszer. Arra próbáltam rávilágítani, hogy Gyurcsányt nem lehet emlegetni, mert kitör a gyalázat.
EcsiAntal
Nem csak ő Te sem leszel i már soha min-elnők --volt rá esélyed hogy tegyél valamit az országért --a magyarokért de csak elárultad mindkettőt --soha nem képviselted az országot a magyarokat --most is azt akarod a szocikkal együtt hogy minél több migráns legyen nálunk mert nem szavaztátok meg a kvóta ellenességet ---az ország szégyenei vagytok --biztos vagyok benne hogy a Lengyel bal oldal sorsára kerültök mert hazaárulóknak --hazakiárusítóknak semmi keresnivalójuk nincs a par.-mentben !!!
verőce21
@glorianna: (10:22) De jobb lenne fordítva, csak befolyásos támogatók nélkül nem kerülhetsz magasabb, döntéshozó pozícióba.
Eriksson
@glorianna: Sajnálom, pedig a dolgok így működnek. Ha véletlenül egybe esik a tehetség és a támogatás, az már tiszta haszon. De a tehetség nem elsődleges szempont. Van egy történetem is ezzel kapcsolatban:
- Mit csináljunk X elvtárs vízfejű gyerekével, nagyon kellene neki valami zsíros állás.
- Vízfejű? Na akkor pont jó lesz megyei szintű vezető vízmérnöknek.
zöldszem
@magyarbakancs: "" Na meg azt is elfelejtik a rovid emlekezetuek, hogy Gyurcsany a minisztersege alatt a teljes fizeteset jotekony celra forditotta."

Azt azért még hozzátenném tudtommal a felesége által felügyelt alapítványnak utalta.
Ne magasztaljuk már fel egyiket sem! Mind kettő egy tőről fakadó kommunista KISZ-es.
Csak átsminkelték magukat, a smink alatt megmaradtak akik voltak!
keresztapa
@zöldszem: Az arcukra nagyon sok alapozót raktak fel, hogy szalonképesek legyenek, a Táncsics alapítvány sok adományt, adózás nélkül nyelt el!
zöldszem
@keresztapa: Al Capone sírva könyörögne a receptért, ha még élne...-:))))
keresztapa
@zöldszem: Csak a Vatikánhoz kell tanácsért fordulni! Sokan meg is tették, azóta virulnak az alapítványok másként a nevük mosoda!
glorianna
@Eriksson: Azt próbálom mondani, hogy ártalmas a mifelénk szokásos "a dolgok így működnek" - láttam, tudom, a Lajtától nyugatra is számítanak a kapcsolatok, de alkalmatlanság esetén lehet bárki vízfejű Pistikéje a pártfogolt, döntési helyzetbe nem kerül (az egy másik kérdés, h valami nyugis, jól fizető posztot azért ott is kap, ha elég erős a pártfogó - de max. olyan szintű döntéseket hozhat, h a vállalati bulit Gizike vagy Pirike szervezze... )
glorianna
@verőce21: Nem is annyira a befolyásos pártfogók szükségessége a baj, hanem az, hogy felkészültségtől, képességektől, tehetségtől függetlenül repül fel az uborkafára az, akinek megfelelő kapcsolatai vannak, akkor is, ha ő az Eriksson topiktárs által említett vízfejű Pistike :S
Eriksson
@glorianna: Inkább arra tenném a hangsúlyt, hogy hiába tehetséges valaki ha nincs megfelelő patrónusa. Akinek meg van, az bármit elérhet tehetség nélkül is.
Ha ezt áttesszük politikába, akkor legegyszerűbb példa az amerikai elnökválasztás.Ott nem a népek válasszák közvetlenül az elnöküket, hanem az lesz az elnök, akinek a támogató lobbija tovább bírja anyagilag a választási kampányt.
Magyarországon ugyanez a helyzet, csak nem akkora csinnadrattával.
evacica
@EcsiAntal: Bizony neked ez a mai állapot a megfelelő, a mostani miniszter elnök aki csak árt az országnak és szét lopják a nép vagyonát,gratulálok!
evacica
@zöldszem: Tessék már mondain, hogy az Orbán és kedves papája mi volt, vagy Kövér elvtárs és családja vagy soroljam tovább a fideszes elvtársakat? Ja, hogy a fideszes kommunisták a jó kommunisták, a baloldaliak meg a rossz kommunisták! Ez az igazi fideszes hozzáállás!
bence
@Szókrakész: ! orbánéról mit tudsz ? Láttad már ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.