Meghurcolták és megalázták azokat a konyhásokat, akik lopási ügybe keveredtek a Károly Róbert Általános Iskolában – írja a Blikk.

Arról szóltak akkor a hírek, hogy az ott dolgozók raklapszám hordták el az ételt a menzás diákok elől, akik ezért éheztek. Végül kiderült, hogy a gyanúsítás alapja egyzsáknyi száraz kenyér volt.

Kenyérmaradékért hurcolták meg a konyhásokat

Fotó: Blikk

A lapnak nyilatkoztak az érintett konyhások, többek fizetését 20 ezer forinttal csökkentették.

Éppen hazaértem, amikor megérkezett a rendőrség, az emberek átkutatták a házamat. Kiforgatták a táskámat, nem hoztam-e haza valami ételt. Nagyon megalázó volt.

Ezután még kétszer jöttek értem késő este, hogy bevigyenek a kapitányságra. Volt, hogy már az ágyban feküdtem, amikor hívtak telefonon, hogy készüljek. Ekkor még csak tanúként hallgattak ki. Majd egyik nap az iskolából vittek el rabosítani

– mesélte a tálalóként dolgozó asszony.

Évek óta gyűjtjük a száraz kenyeret, hetente egy zsákot elvitt egy házaspár, a férfi egy erdészetben dolgozik. Ő a vadállatoknak adta a kenyeret. Mi mit sem tudtunk arról, hogy ez lopásnak minősül

– mondta egy másik konyhás.

Az ügyben meggyanúsított emberek sorsáról az ügyészség a napokban döntött, végül megszüntették ellenük a vizsgálatot.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na ugye, az éberék végre megtalálták az ország kirablóit!! Hurrá!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feleselek
Igy megy ez orbanbasi uradalmában! A rövidlátó jegyellenőr a 3 elemijével rendőrt hiv a doktornőre,aki nem tudja igazolni, hogy a bérletpénztárnál vásárolta a bérletét, a kisembert, valaki feljelenti és meghurcoltatja a hulladékként kezelt szárazkenyér elviteléért, viszont aki milliárdokat költ-ugymond adakozásból, amit az adóhivatal szemhunyással szentesit-azt dicsőitik és a piedesztálra emelik a seggnyalóik...! Huh! Ez egy hosszu mondat volt!
coni
@feleselek: A doktornőnél ott volt az ÁFÁ-s számla a bérletről... csak valóban a nagy IQ különbség nyomasztóan hathatott az ellenőrre, na meg a fakabátokra.
Cicamama55
Elő kellene venni a televízióban nyilatkozó nagymamát, aki az unokája ételét megkóstolva állította, hogy a burgonya levesből a burgonya, a gulyáslevesből a hús stb. hiányzott. Nem tudom, hogy a gyermek ételébe hogyan tudott belekóstolni, hisz az étkezőkbe idegenek nem mehetnek be, főleg étkezés közben. Remélem, aprólékosan végére járnak az esetnek, hisz országos hírként hozták le a vádat a konyhai dolgozókkal szemben.
Mézike
@feleselek: Az orbáni demorkációban a nagy tételű lopásokat törvényesítik.
Lepényleső
A megfelelő párttagsági ha nálad van,minden legális,ellenkező esetben gyanús,ha végképp
nincs,akkor a legitim tevékenység is bűnös. Ergo; ez kampányfogás,be kell lépni a pártba?
solidedge
Nem szép dolog a gyerekek elől elvinni a száraz kenyeret.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.