A Fidesz szerint nincs Századvég-ügy, az ellenzék szerint van: körülbelül erre jutottak a Nemzetbiztonsági Bizottság tegnapi ülése után. Mint emlékezetes,  képviselők arra keresték a választ, hogy miért csak 2013 óta jutnak a Századvég munkatársai minősített adatokhoz, ha már 2010 óta nemzetbiztonságilag kiemelt fontosságú stratégiákat készítenek.

Egy új információval mégis beljebb vagyunk, mert az elhangzott, hogy a Századvég 21 vezetője és munkatársa rendelkezik biztonsági tanúsítvánnyal. 

Szél Bernadett LMP-s képviselő később az Indexnek elmondta, elmondhatta, hogy a 21 munkatárs között ott vannak az alapítvány vezetői. Köztük G. Fodor Gábor, az alapítvány kuratóriumi tagja, stratégiai igazgató, aki civilben a 888.hu című érdekes stílusú, "csöcskontentben" és "faszagyerekezésben" nyomuló jobboldali portál főszerkesztője.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ez a kisember (GFG) óriási nyelvvel rendelkezik!
nezelodo
Tényleg ez nem ügy! Az ügy az volt, amikor a dajcsfürtompi anyja nevét valahogy megtudta az a gaz ellenzék, és a mostanra annyira okost titkosszolgálatos még le is dokumentálta, a fene a defendjét!
Hellcat
Szokásos fideszes ganéságok...az a baj, hogy ez már megszokottnak számít pedig ennek nem kéne így lennie.
colibri
Ez a kisember (GFG) óriási nyelvvel rendelkezik!
nezelodo
@colibri: Basszus, ráadásul két G-je is van!
Desischado
Mit lehet várni tőle? Végtére is fideszes! Ez mindent elmond!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.