Jelenleg sem csak logisztikai tevékenységet folytatunk: a Balkán felett magyar repülőgépek is járőröznek, mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az ATV Startban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Csak halkan, szerényen szabadjon megjegyeznem, hogy Litvánia a Baltikum része, a magyar JAS-39-esek ott járőröznek tudtommal. A Balkán az egy másik színdarab...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Addig, addig ficánkol a hazugovics míg csak belefognak a terroristák nálunk is a robbantgatásba...
eszegfu
@picike: Megint nem értesz! Ugy beszélsz a magyarokról a 15:39 hsz-dben, mint egy "kivülálló", azaz mintha egy másik nemzetbeli látná ezt rólunk! Ezért kérdeztem rá a nemzetiségedre. Hidd el nem bántásból irom, de az az érzésem: a lényeget valóban megérted magyarul is, csak pont azokat az "apró eltéréseket", ami pontosabbá teszi a gondolatainkat és amiben annyira gazdag a magyar nyelv... valahogy az nem "jön" ugy le Nálad, ahogy én irom. Egyébként cigány és szerb származásuak a szüleim... de gondolhatsz rám ugy is, mint egy arabra...
eugen4402
@eszegfu: Nehogy elhidd amit írtam, de a szóvivő úr szavaira se mernék szent esküt tenni. Mentségemre csak annyit: én amatőr hazudozó vagyok, ő meg abból él. :-)
eszegfu
@eugen4402: Na, akkor megint "beültem a hajóhintába"!:)) Illik ezt velem csinálni Édes Gyermekem?!:))
eugen4402
@eszegfu: Bűnbocsánatért esedezem Drága Anyám.
Mea Pumpa, mea maxima pumpa...:-)
eszegfu
@eugen4402: Rendben... kivételesen megbocsátok!:)) De legközelebb irjál "kiegészitést" a hsz-dhez... tudod olyasmit, hogy "kivéve a gyevi birót". vagyis kivéve eszegfut... jó?! Tudod Gyermekem, már a kombinativ készségem is "leszálló ágban" van... ugyhogy kiméletre lenne már szükségem! Előre is köszönöm a figyelmességedet... üdvözöl a "drága anyád"!:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.