Üzent a labdarúgó válogatott sikere után. Nem gratulált, üzent.“Na, ugye”, mondta. Pedig azt is mondhatta volna, hogy “szép volt, fiúk”, vagy azt, hogy “hajrá, magyarok.”De ő azt mondta, hogy “na, ugye.”És ebben minden benne van. Üzent a kétkedőknek, a károgóknak, a stadionépítés ellenzőinek, az országon és a párton kívüli és belüli ellenzéknek. De ezek a srácok nem a csodás Pancho aréna vagy a szekérderék tao-pénz miatt jutottak ki az Eb-re. Közel sem. A szemléletváltás miatt, a tehetségtelen okoskodók eltakarítsa és Dárdai Pál miatt, aki megmutatta, mire is képes a magyar labdarúgó és labdarúgás. A trükk nem a tolódás, nem a szerethető vagy a harapós válogatott, hanem a szervezett védekezés és a maximális fegyelem és koncentrációMegjegyzés: nincs több közöm ehhez a sikerhez, mint Orbán Viktornak, pont ugyanannyi van, csak a stadionban máshonnan nézzük a mérkőzéseket. És én nem azt írom, hogy “na, ugye”, hanem azt, hogy “gratulálok” és “köszönöm.”

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Le kellene már kötni az epéjét,mert a végén fribrózisa lesz.NA, UGYE???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@eszegfu: Így talán megmarad a földje, ami a mezőgazdaságához kell, bár nem vennék rá mérget, inkább a hazugovics)))))))))))
nezelodo
Nekem az tetszett, amit az ország N.1. uzsorása kikotyogott. Orbán nem szeretne norvég lenni. Sztem először azért, mert ott biztos nem lenne miniszterelnök. Másodszor azért, mert "két macska lenne álmában, aki egymást üldözi", egyik aki halálra üldözi a Norvég Alap munkatársait, a másik, akit az előző üldöz.
picike
körülbelül igy kell fogalmazni köszönöm szépen északi
eszegfu
@nyanya001: Szeretném azt hinni, hogy ez egy kiselejtezett ágy és valamilyen kórházi "lomtár"-ban van! Az ember a látványtól is hányingert kap, undor fogja el, nemhogy belefeküdjön, no meg gyógyuljon?! Rettenetes!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.