Csak az érintettek maradtak ki a konzultációból. Levelet írtak. Tisztelt Népjóléti bizottság! A közeljövőben Önök elé kerül Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere előadásában, T/7404 számon, az Egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvények módosításáról szóló törvénytervezet, mely véleményünk szerint alapvetően téves előfeltételezésekből kiindulva szándékozik szabályozni az elektromos cigaretta és annak kiegészítői használatát és forgalmazását. A Villanypára Egyesület és az Elektromos Cigaretta Platform Polgári Egészségmegőrző Mozgalom, mint a fogyasztók érdekképviseleti szervezetei, a Magyar E-cigaretta Forgalmazók Szövetsége mint a gyártók és forgalmazók érdekeit képviselő szervezet, az alábbi kéréssel fordul Önökhöz...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ne is törődjetek ilyen szarházi csürhével, mint a balog-féle paraziták, be kell indítani az e-cigi csempészetet is - oszt jó napot !
Macskaszem
Le kell szokni a cigi minden fajtájáról, és hatalmas bukta lesz a trafikmutyi.
Szókrakész
Bizonyított, hogy az e-cigi rákkeltő.
De mindenki úgy mérgezi magát ahogy akarja.
Szókrakész
@Macskaszem: De akkor összedől a már most romokban heverő egészségügy, mert nem lesz pénz rá.
justhpeter
@Macskaszem: Ezzel csapást is lehet mérni Orbánra is mert ha mindenki leszokik kénytelen a cumisüveget is megadóztatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.