A Fidesz folytatja a betelepítési kvóta elleni aláírásgyűjtést, nem adja fel a küzdelmet, amíg az Unió el nem törli a kvótát – közölte a Kósa Lajos hétfőn Budapesten. A politikus állítása szerint az íveket már több mint egymillióan írták alá.

Az éles elméjű Kósa Lajos szerint az Unió "átlátszó bosszút" forral ellenünk

A frakcióvezető azt mondta, az aláírásgyűjtéstől az sem tántorítja el őket, hogy Brüsszel "átlátszó bosszút" próbál állni. Emlékeztetett arra, hogy a biztosok testülete rábólintott "egy civilnek mondott szervezet" polgári kezdeményezésére.

Elmondta, a kezdeményezés lényege: vonják meg Magyarország szavazati jogát az unióban. Kósa Lajos szerint aki ismeri az unió alapdokumentumait, az tudja, ebben a kérdésben nem lehet polgári kezdeményezést indítani.

Kósa Lajos szerint a kezdeményező szervezet a Soros-érdekszférához tartozik.

Napnál világosabb, a kezdeményezés azt a célt szolgálja, hogy Magyarországot regulázzák meg, miközben az ország nem tesz mást, minthogy betartja az európai jogszabályokat – vont mérleget.

 A fideszes politikus közölte, az eljárástól nem rettennek meg, ettől sokkal komolyabb eljárásokat is próbáltak már kezdeményezni Magyarország ellen, annak sem volt foganatja.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Lajos !! Egyre jobban leépülsz !! Hagyd abba a kannás bort + a
nehéz szereket !!! Már az asszony is elhagyott...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Lajos !! Egyre jobban leépülsz !! Hagyd abba a kannás bort + a
nehéz szereket !!! Már az asszony is elhagyott...
volvós
..." A politikus állítása szerint az íveket már több mint egymillióan írták alá..."

Erdélyben, felvidéken,kárpátalján, vagy az ország határán belül ???

.
coni
Ha egyszer akár az EU, akár az USA valóban bosszút akarna állni rajtunk, azt már Kósa nem tudná megvárni a bársony székében...mert csak a viccben igaz, hogy az elefánt és a kisegér ugyanúgy dübörög..
Pálinkafőző Rézüst
Bájos mosolyuk van. Ki kellett volna rakni a +18-as karikát!
papa.49
Két kiszökött pacák a ,,vigyorgóból)))))))))))))
nyanya001
Inkább innál az jobban látszana rajtad mint az értelem.
justhpeter
Gyepesedik nagyon szegény Lala. Meg a szemével is baj van. Már ő is mindenhol Sorost lát.
vonotok
Lajos ! Te sötétebb vagy a főnöködnél. No azért ez is dicséretes teljesítmény.
nezelodo
Ha betart az EU, azt nem az érzi meg akinek szánta a folyamatos kekeckedésért, a politikustársak becsmérlésért, hanem a magyar polgárok. Aztán még hőbörög a tisztelet megadásáért az a ki a legkisebb jelét sem mutatja mások tiszteletének.
F_Viktor
"Kósa Lajos szerint aki ismeri az unió alapdokumentumait, az tudja, ebben a kérdésben nem lehet polgári kezdeményezést indítani."

Többször, többen felvetették már Európa szerte, hogy alkalmazzák Magyarországgal szemben a hetes cikk alkalmazását. Eddig türelmi időt kapott Orbán, de most úgy néz ki, betelt a pohár.
DE még mindig azt mondom, ez csak az utolsó figyelmeztetés Orbánnak és a V4-ek számára.
Kezd összecsapni a hullám Orbán feje felett, jönnek a figyelmeztetések, hogy az EU kész kiterelni Magyarországot az EU-ból:
- OLAF vizsgálatai, amit követhet a pénzcsapok elzárása,
- Magyarországtól EU-s forrás megvonása a menekültek ellátásának hozzájárulásához,
- az Ébredj, Európa kezdeményezés EB általi nyilvántartásba vétele.

Orbánnak nagyon hamar döntenie kell, EU, vagy Putyin és Irán...
human
1 millió aláírás? Ja, ahogy Orbánt is mindenhol tömegek fogadják (csak kamera beállítás kérdése az egész).
vitriol
@Pálinkafőző Rézüst: orbán úgy néz ki, mint Lucifer
Papuska1
Miért, ez az eljárás demokratikus? Az 500 milliós Unióból biztosan van 1 millió véres szájú viceházmester, olyanok, akik annak idején nálunk lőtték a szerencsétlen embereket a Dunába! 0,2%! Ez talán demokratikus? Ilyen módszerekkel lenyomni aki nem hajtja a fejét önként a tuskóra? Itt már meg van az egymillió másik aláírás! Az demokratikus, hogy az ellenkező véleményt elsöpörni, csak azt szabad gondolni, amit az Unió-s elit gondol, mert az emberek többsége sem azt gondolja, amit Ők, de...! Előbb kirabolni a volt Szovjet megszállás alatt álló területeket, elvinni a szakembereket, lerobbantani a cukorgyárakat, kiszipolyozni az embereket az Unió második legmagasabb energiaáraival és a devizahitellel, azután meg megvonni tőlük a gondolkodás jogát? Tehát ez a demokrácia. Most már tudjuk. Manipulálni a sajtót. Nem a közmédiát, mindet! Butaságban és rabszolgaságban, viszonylagos jólét mellett tartani a népet. Egy elit vezet. A mocskosabb munkára keletről rabszolgát importálni. Úgy-e ez a demokrácia! Mindent szabad, amit mi mondunk, semmit, amit Ti gondoltok? Éltetek itt ezer évig, de ennyi volt, olvadjatok be! Ez a demokrácia? És vannak itt magukat magyarnak mondó emberek, akik ennek tapsolnak! Mivel különbek ezek, mint az a Kádár, aki látszólag belement a forradalomba, de miután látta, hogy nem marad övé a hatalom, idegen katonákat hozatott ide és azokkal lövette a magyart? Mivel vagytok különbek? Nem mindegy, hogy az idegen katona ruszki, vagy német? Nem tanultatok a történelemből? Megint más kaparja ki nektek a gesztenyét, hogy felállíthassátok az új ÁVÓ-tokat? Vagy nem erről van itt szó? Demokratikusan nem megy megdönteni, jöhet a külföldi segítség? Megint? Csak erre vagytok képesek? Azután mertek kicsik lenni, mert a politikai lavírozásnál jobb egy gazdag és erős nyugatot szolgálni, mert csak valakit szolgálni vagytok képesek? Szóval erről van szó. Értem. Nem féltek, hogy ez a nyugat az ilyen alja népet is elpusztítja, vagy csak utcasöprésre használja? Nem?
R.E.M.
Kósa Lajos egy geci.
Ma még kisebb az elhízott, pia ittas kósa feje, mint orbáné, de ez csak egyet enged kimondani:
kósa kisebb (fejű) geci, mint orbán

Mondom a frankót:

Ti elbaszott, büdös köcsög gecik (fideszesek, orbánnal az élen), végleg tönkre tetetek egy egész országot, és mély-gyalázatba süllyesztettek egy egész népet.
Ezért a gaztettetekért meg kell halnotok.
Nincs bocsánat!

Trianon?
90 évvel ezelőtt.
Leszarom!
Az én gyerekem sokkal jobban szenved tőletek, orbanista fideszes gyökerek, mint az elbaszott Trianontól.
Apa csak egy van!
Mindenkit megölök, aki elbassza és veszélyezteti a gyerekem jövőjét.
A KURVA ANYÁD ORBÁN, A KURVA ANYÁD TI FIDESZES SZARHÁZI, CSALÓ, LOPÓ, SIKKASZTÓ, ÉLVHAJHÁSZ, EMBERTELEN, NEMZETGYILKOS, HAZUG, GANÉ BANDA!!!

EGY EGÉSZ KIBASZOTT ORSZÁGOT TETTEK TÖNKRE VÉGLEG.

SEMMI MENTSÉGETEK NINCS.
A BITÓFÁN VÉRESRE VERT TESTETEK LESZ A TANÚ. BASSZÁTOK MEG!!!
Desischado
@R.E.M.: Nagyon csúnyán fogalmazol, kicsit disztingválj, légyszives. De sajnos, teljesen igazad van!

lalának már megint elgurult a gyógyszere? Valaki fusson gyorsan Grazba segítségért! Ekkora baromságot vartyogni!
pbalage
@R.E.M.: minden oké, de ha reggeltájt kopogtat majd a TEK, nyisd ki az ajtót és tegyél úgy, mintha nem is emlékeznél semmire.
Vizual
@Papuska1: Ejnye, ez pont olyan se mint a az Orbáni konzultáciok. És egy marhaság. Mert nem Magyarország ellen van, hanem a vezetése ellen. Orbán nem kivánatos az Eu.-ban.
evacica
Hiába a hülyeség határtalan a fidesznél!
kutyahűség
Az Uniónak tele van a töke Magyarországgal és az elmebajos-csakazértis-kisovis vezetésével. Amiért még nem vágtak ki bennünket a francba az Unióból, mint a macskát a hóra, az az, hogy tudják, ezzel durván 8 milió embert büntetnének. Köztük gyerekeket is, aiknek nincs mit enniük a mindig szuperül teljesítő Pannon Puma országában, és akiknek kurvára nincs beleszólásuk a nagypolitikába. Csak elszenvedői és legnagyobb vesztesei ennek az összenépi mocsoknak. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.