A képviselők sem tudnak mindent a 2024-re tervezett budapesti olimpiáról hatástanulmányok hiányában, de Tarlós István szerint a lakosság nem tudna felelős döntést hozni a kérdésben, ezért nem lesz népszavazás a rendezésről - a főpolgármester nemtért ki a tájékoztatási kötelezettségre. A főváros elvetette az ellenzéki kezdeményezést és megállapodást kötött a budapesti olimpia megvalósításának lépéseiről a kormánnyal és az olimpiai bizottsággal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
viszont sokat tudnak az országról a fővárosról , ezért mem kell népszavazás mert buknátok :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Tarlós te vagy a hülye !
Meg az aki beszavazott oda ahol vagy te kretén !
eszegfu
Nézzél egészen nyugodtan mindenkit hülyének! Tényleg nem tudjuk, hogy mi az az olimpia... a legtöbb ember bizonyára valami "főzös" vetélekedőnek tartja. De tudod mit: arról van halvány fogalmunk, hogy az "előkészitése" is többe került, mint amit ez a reménytelen üzleti vállalkozás veszteségként elkönyvelhetne! Az egyszerüség kedvéért: beledöglünk... érted!? És akkor még nem számoltam a stadionokat, Paks II-t!! Tudod, érted, esetleg igy már "tudsz eleget"?!
wadnarancs
Ugyan már! Nem kerülne csak 774 000 millio forintba! Simán megtérül.. Lényeg ,hogy elmondjuk, megrendeztük az olimpiát. Az ,hogy soha nem fogjuk kigazdálkodni az árát az nem lényeg.Nem a mi vagyonunk, közpénz! A nyomorékok hagy dolgozzanak 79910 forintért, Penészedik a fal a kórházban? Napi 10 orvos és ápoló mond fel a kórházakban? A tanárok nem kapnak fizetést? Jaaaaaa hogy bevásárlókocsiban hordják a babékat a kórházban? Nem számít! Képesek vagyunk olimpiát rendezni.

Olyan érzés ez mint amikor a cigány mutatja az uj autóját mert az BÍJEMWÍ az ,hogy mennyi vaksági támogatást kap havi 80,000forint meg egyéb segélyt nem számít nekije van sok PÍZE!
dömdödöm
11 olimpiát láttam . Nem tudok róla eleget . :-(
München 1972
Montréal 1976
Moszkva 1980
Los Angeles 1984
Szöul 1988
Barcelona 1992
Atlanta 1996
Sydney 2000
Görögország 2004
Beijing 2008
London UK 2012
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudunk semmit az olimpiáról :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
human
Bízom a mindenható bölcsességében, hogy nem mi nyerjük meg az olimpia rendezési jogát.
dömdödöm
@human: Úgy rendezünk mi nyári olimpiát mint belgrád vagy zágráb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.