Sokadik alkalommal járnak ovikba, gyerekeknek kampányolni fideszes politikusok vagy használnak kisgyerekeket biodíszletnek. Most a 444.hu számolt be egy újabb esetről.

Alvó ovisokat zaklatnak a fideszes politikusok

Ezúttal Becsó Zsolt fideszes képviselő "Adventi Mikulásjárat" néven kampányol – és erről a Facebookon persze meg is jelentek az elengedhetetlen fotók.

Alvó ovisokat zaklatnak a fideszes politikusok

Ezekről világosan kiderül, hogy akár a délutáni szundiból is felébresztik az ovisokat, ha a képviselő bácsi pöttyös labdát akar hozni.

Alvó ovisokat zaklatnak a fideszes politikusok

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@enslaved: Nem az adakozással van gond ( hát b...meg, te aztán "jól megragadtad" a lényeget ! ) hanem annak időzítésével !
Valszeg bezárt volna a sarki söntés akkorra, amikorra felébrenek a picinyek !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Törvényt kellene erre hozni és eldönteni, hogy lehet kampányolni vagy sem közintézményekben. Ezzel a manipulatív kampánnyal persze minden oldal élt ár.
Toby
@human: Ezek a patkányok leszarják még azokat a törvnyeket is, melyeket ők maguk hoztak.
human
@Toby: Mert ők úgy ismerik a mondást, hogy a kivétel erősíti a törvényt.
kakaósbögre
egy újabb bizonyíték arra hogy tisztességes ember nem fideszes.
enslaved
@kakaósbögre: Attól, hogy ezek az emberek bunkók, még nem minden Fideszes az.
enslaved
@Horizont: Adakozni névtelenül szokás, nem kell feltétlen látni mindenkinek, ki volt. Engem az zavar leginkább, hogy a Face - re is felteszik. Ez nem jóindulat, csak önreklám.
enslaved
@Toby: @human: @dr. prédikátor: Valóban irritáló az efféle adakozás, de ne legyünk igazságtalanok: Ez régen is meg volt.
jancsipapa
Szánalom ! Odamennek hárman öt-hatezer forint árú aprósággal és felzavarják a gyerekeket. Igazi (jellemző) pitiánerség ...
Toby
@enslaved: Nem az adakozással van gond ( hát b...meg, te aztán "jól megragadtad" a lényeget ! ) hanem annak időzítésével !
Valszeg bezárt volna a sarki söntés akkorra, amikorra felébrenek a picinyek !
enslaved
@Toby: Látom, inkább te ragadtál csak ennyit ki a véleményemből. Pedig mást is írtam ám...
Toby
@enslaved: Ne msélj -emberke !

Ebben mi az a "más" ?

" Valóban irritáló az efféle adakozás, de ne legyünk igazságtalanok: Ez régen is meg volt. "
enslaved
@Toby: " Engem az zavar leginkább, hogy a Face - re is felteszik. Ez nem jóindulat, csak önreklám. "
Ezt Horizontnak írtam, csak nem akartam még egyszer leírni.
Kamcsatka
@human: Igaz, de az arányokat itt se tévesszük el.
nemkati
Mit kell ezen meglepődni? Ma már elfogadott (a Fidesz elfogadtatta), hogy a politika, a politikusok nyíltan reklámozhatják magukat ovodában, iskolában, közintézményben, bárhol. Kivétel, ha az a politikus jelenleg ellenzékben van.
verum
@enslaved: - sajnos, nagyon sok minden megvan ma is, ami régen is megvolt, csak éppen a rossz dolgok - jóra nem nagyon lett felváltva semmi.
Rumcájsz
Dévényi Tibi bácsit jobban elviselném a pöttyös labdákkal.

Olcsó, filléres emberek, de pofa az van...
Desischado
Felfordul a gyomrom az undórtól és a dühtől. Pár ezer ft-os cuccal állítanak oda, és játszák a jófiút?! Plussz, felzavarják a kicsiket a pihenésükből?! Takarodjatok a pokolba, ott adjátok a "jó embert", a kicsiket meg hagyjátok békében! Coki tőlük, szemét banda!
enslaved
@Desischado: Hehe, a kicsit többsége eleve nem is akar aludni, ezt tapasztalatból írom:-))
Desischado
@enslaved: Ezt én is tudom! Én is ilyen voltam kiskoromban, meg az öcskösök is! (mosolyog) De a többivel kapcsolatban egyetértesz, ugye?
human
@enslaved: Nem is írtam, hogy csak a fidesz élt vele. (Bár mondjuk az, hogy Orbán gyerekeket rendel maga köré az iskoláktól, az még az óvoda látogatást, kormányablak átadást is felül múlja.)
Törvényben kellene ezt szabályozni. Nem lenne bonyolultabb, mint a legújabb lex Tiborcz törvény. Vagy akkor mondják ki, hogy a kampány része lehet a gyerekdíszlet és pont.
human
@Kamcsatka: Hát igen az arányok. Tegnap este nyilatkozott az ATV-n Medgyessy Péter a korrupciós kijelentésével kapcsolatban. Végighallgattam amit mond, de elég zavaros volt amit mondott. Mentegetőzött, hogy a kormány lap nem azt írta le, amit ő mondott, de ugyanakkor azt sem merte állítani, hogy mást írt le az újság mint amit mondott. Elég hiteltelen lett ez a figura.
eugen4402
A kissrácok aludtak vagy nem, az részletkérdés. Gondolom illendően megköszönték a politikus bácsiknak a nagylelkűségüket, akik szerényen mosolyogtak, és búcsúzáskor csak annyit mondtak: "Á, szóra sem érdemes. Majd kérünk tőletek valamit. Ha az óvodát is bekerítjük pengésdróttal azt kórusban kell megköszönnötök egy tévéstáb előtt..."
vadnarancs
Igazi parasztok. nem is értem mit várunk el tőlük?
Csizmás Kond
" Ezekről világosan kiderül, hogy akár a délutáni szundiból is felébresztik az ovisokat, "
miért ?..nem akarták többé felébreszteni ?
Amúgy a Mikulás mindig akkor szokott járni amikor a gyerek alszik ...
A szakállas valami csak félrevezetés.
Yoda69
Legalabb a tyukszaros bakancsaikat levehettek volna a bunko g.ik
enslaved
@Csizmás Kond: Így van, de a Mikulás nem ébreszti fel az alvó gyerekeket...
enslaved
@Desischado: Olvass vissza, és meglátod.
Csizmás Kond
@enslaved: Persze hogy nem , de ezek nem is voltak Mikulások...és mehettek ébresztő előtt is...
feleselek
Naná! Amikor a fityiszesek ajándékot hoznak, ne aludjanak az ovisok, hanem tessék szépen parirozni a politikus bácsiknak akik barom módon utcai cipőben randaliroznak az ovodában...
Eriksson
Én személy szerint helyeslem, hogy felébresztették a gyerekeket és átadták nekik az ajándékokat.
Képzeljétek el azt a helyzetet, hogy elmennek ezek a jóemberek egy csomó labdával lefényképeztetni magukat, s mikor végeztek, tovább mennek egy másik óvodába fényképezkedni ugyanazokkal a labdákkal. És így tovább, és így tovább...
human
@Eriksson: Ezt a módszert használták a földpályázatoknál is. Ki volt kötve, hogy x darab állaltot kell tartani és mit csináltak? Állatokat béreltek papíron, majd visszaadták. Tehát úgy szereztek földet, hogy nem is tartanak rajta állatot. Így előfordulhat, hogy ugyanaz a birka több újnemzeti földbirtokos földjén van egyszerre papíron.
Bercifiu
Ha az óvoda vezető nem fityi párthű lenne, elzavarta volna őket a büdös 3,14-be.
Bercifiu
@Yoda69: Hülye parasztok, mit vársz tőlük.
Aki Én
Mehettek volna alvás után is, vagy mehettek volna utcai cipő nélkül, mint akár mi szülők is (mert, hogy tilos az utcai cipő), ez akkor is szánalmas és átlátszó lett volna. Ez nem jótékonykodás, hanem olcsó önreklám. Pont, mint Gyurcsány befogadott menekültcsaládja. Mondjuk ez a gyerekekkel való kampányolás már tényleg a legalja.
Bercifiu
@Aki Én: Próbáltál már lóval imádkozni?
Bercifiu
@Aki Én: Fityeszes képviselőt meggyőzni, hogy utcai cipővel nem megyünk az óvodai foglalkoztatóba.
Na ezt biztos nem tanítják a fityi gyűlésen.
enslaved
@Bercifiu: Na, most nagy hülyeséget írtál. Nem kell ahhoz Fideszesnek lenni, hogy akár egy szülő is képes legyen magától felfogni, hogy nem megyünk be a terembe utcai cipővel.
Szókrakész
Mi a LÓPÉNISZT keresnek politikusok az óvodákban.
A szülők is csak ilyen vagy olyan engedéllyel mehet, a gyerekeket is csak engedéllyel lehet megközelíteni, ezek meg odapofátlankodnak.
B@sszák meg.
Közük nincs a gyerekemhez, és főleg ne pöttyös labdát hozzanak, a stadion és a foci népszerűsítésére!
A szülőknek adjatok rendes fizetést, több családi pótlékot, hogy ők maguk vehessék meg a saját gyereküknek, hogy ők vihessék el a babérokat, érezhessék, az ő télapójuk hozta az ajándékot.
Ne egy kibaxott labdával szúrjátok ki a gyerekek szemét, míg a szülő azon kínlódik, hogyan fizessen lakbért, számlát, ... és mellette adjon meg MINDEN EMBERIT a saját (nem a tiétek)gyerekének.
aremy
@Desischado: és ha még azt is hozzátesszük hogy ez a nagy adakozást
valahova majd elszámolják a milyen szarrágók
sleepwalker
Nem lehet elég korán kezdeni a kiképzést. Az isis is ezt csinálja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.