Medgyessy Péter szerint félreértették a korrupcióról korábban tett kijelentéseit. A volt kormányfő a Magyar Időkben megjelent cikk szerint azt nyilatkozta: nem tudja azt mondani, hogy tapinthatóbb lenne ma a korrupció Magyarországon, mint a Gyurcsány- vagy a Bajnai-kormányok idején volt.

Medgyessy az ATV Szabad szemmel című műsorában tegnap már azt mondta, hogy a véleménye pont az ellenkező: a jelenség szerinte tapinthatóbb, sőt más minőségű ma a korrupció, mint a korábbi kormányok idején volt, és a hazai és a nemzetközi közvéleményt is nagyon foglalkoztatja.

Medgyessy már magyarázkodik: félreértették a szavait

A volt kormányfő szerint azért más minőségű ma a korrupció Magyarországon, mint 2010 előtt volt, mert ma – sok esetben kétharmados – törvényekkel legalizálva folynak korrupciós jelenségek az országban.

Medgyessy nem támogatja a közbeszerzési törvény módosítását, amelynek értelmében állami vezetők nem közös háztartásban élő hozzátartozói is indulhatnak állami tendereken.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Tipikusan az az alak, aki játéka mindenféle szélnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Ez a magyarázkodás arra volt jó, hogy kapjon megint egy csomó mocskot a fejére. Jobb lett volna, ha hallgat, és zsebre teszi szó nélkül a kitüntetését. Oszt kezet csókol Orbánnak.
papa.49
A pacák minél tovább mosakszik, annál mélyebbre merül a politika mocsarába!!!
vitriol
sajnos értékét vesztette a Becsületrend!
Eriksson
Nem kell elfelejteni, hogy Medgyessy pénzügyminiszter volt, némi rálátása csak van a dolgokra. A politika mindig is az érdekek érvényesítéséről szólt, aki mást mond, az hazudik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.