Iratismertetéssel zárul a Simon Gábor egykori MSZP-elnökhelyettes elleni nyomozás december 14-én – értesült a kormánypárti Magyar Idők. A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF)  okirat-hamisítással, adócsalással és más bűncselekményekkel gyanúsítja a volt politikust, a vádemelésre első körben harminc napja van.

A KNYF nem kívánta előre kommentálni az ügyet, és Simon ügyvédje is azt mondta: "jogi álláspontját az iratismertetés után alakítja ki".

A Magyar Idők emlékeztet, 2014 elején derült ki, hogy Simon Gábor bécsi bankszámláján százmilliós vagyon áll, mely nem szerepelt az akkori képviselő vagyonnyilatkozatában és nem is fizetett utána jövedelemadót.

Mivel az eljárás során Simon Gábor kifizetett 128 millió forint adóhátralékot, várhatóan enyhe büntetéssel megússza, a maradék pénzzel pedig rendelkezhet. A KNYF az iratismertetés után megkezdi az ügy vádelőkészítését.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
@Horizont: Szar ez ami itt folyik.
Hanyagoltam a propellert,pár napja jöttem fel megint de ugyanaz a lemez.
Van itt 4-5 ember akinek már előre tudom a válaszát akármekkora gazemberségről legyen szó fideszéknél.
Képtelen vagyok ezeket elviselni már.
Ezeket majd vagy lámpavasra húzva vagy simán fogják leváltani.
Sokáig ezt csak a fanok viselik el,a normálisabbja akiben még van egy kis tisztesség vagy egy kis hazaszeretet az nem fogja ezt a végtelenségig tűrni.
Egyébként abban is biztos vagyok,hogy a szavazóbázisuk 30% is fel fog lélegezni ha ez az uralom megszűnik.Nem kell félniük tovább.Gondolok itt tanárokra,közintézmények dolgozóira.
Higgyétek el a "mag",akik a hívőket alkotják 1-1.2 milliónál nem lehetnek többen.
Ezek feltehetően belőlük élnek és a rendszer pár olyan tulajdonságából ami egy baloldali kormány szociális érzékenysége esetén nem állna fent.Mondjuk többkulcsos adó (40%-al a tehetőseket megkínálva)és lehetne sorolni még.
Ehhez nem bólogat olyan aki havi 80-120 ezerből él és semmi előnye nem származik abból ami most van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izo
@Horizont: Neked aztán biztos igazad van!Ennyi h@leséget honnan szedsz, hogy 3 nevem van te lökött!
Eriksson
"Mivel az eljárás során Simon Gábor kifizetett 128 millió forint adóhátralékot, várhatóan enyhe büntetéssel megússza, a maradék pénzzel pedig rendelkezhet. A KNYF az iratismertetés után megkezdi az ügy vádelőkészítését."
Mennyi lehetett a bevétele, ha 128 millió forint csak adóhátraléka volt? Azt mind becsületesen kereste volna meg napi 8-10 órával az adócsaló?
izo
@Horizont: Te marhára tudsz mindent! Nagyon mellélőttél, ha mást is így tudsz akkor jobb ha csöndben maradsz!
Eriksson
@Horizont: Lehetséges, hogy valaki odaszólt a megfelelő helyre, hogy hagyjátok menni a mukit egy ejnye-bejnyével??
izo
@Horizont: Ezek szerint te jobban tudod én ki vagyok! Kár, hogy bezárta a gyurcsányi a Lipótot!
kukac50
Ha lenne igazságszolgáltatás Magyarországon akkor a Fideszeseket is így vizsgálnák és ennyi ideig! Többet találnának a Fidesz háza táján!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.