Úgy tűnik, vannak, akiknek bejött az élet, például annak a két magyarnak, akik havi másfél milliós nyugdíjt vihetnek haza. Az a 165 idős sem járt rosszul, aki 500 ezer forintos nyugdíjat kap – írta meg a Pénzcentrum.

Összesen egyébként több mint két millió ember kap öregségi nyugdíjat ma Magyarországon, ám felüknek kevesebb, mint havi 100 ezer forintból kell gazdálkodnia, míg 870 ezren 100 és 250 ezer forint körüli összeget vihetnek haza.

Az átlagnyugdíj összege az idén novemberi adatok alapján 107 874 forint volt.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Segítek morogni - név szerint tudható, ki az a kettő, hiszen összesen két volt köztársasági elnök nyugdíjas. Számomra inkább az a kérdés, hogy méltók-e a kiemelt juttatásra... Schmitt a végletekig kiüresítette és lejáratta a közt. elnöki méltóságot, Sólyom pedig "elévülhetetlen érdemeket" szerzett a 2006-os események során tanúsított magatartásával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Főlökött: Erősen eltúlzod a számokat, így inkább a válaszod való esti mesének.

Leírtad a nyugdíjazás általános szabályait, ez rendben van. De a rendvédelmisekre más vonatkozott egy időszakban, erről több cikket is mellékeltem. De szerintem el sem olvastad, csak hajtod a magadét.
nusika
...háromszoros fizetésemelés??? erre van keret??? közalkalmazottaknak, miért nincs ? ez itt a kérdés!!
hvg.hu/gazdasag/20151216_Az_MNB_megszerezte_a_tozsdet_megemelte_az
Főlökött
@verőce21: Ezért is mondtam, hogy hidd el nyugodtan, az általad elmondottakat, csak ne híreszteld, mert közelében sem jársz a valóságnak - az igazságnak !
"Hidd azt, hogy valaki 300%-át keresi fizetésének, milliós lelépési díjjal és feketén is hozzátesz vagy fél misit. Ha Neked ez jó, hidd azt" Tényleg nem zavar, csak annyi a bibi, hogy mocskosul nem igaz, ezért is kár hinteni bárkinek ezen agyamentséget, mivel hergelünk olyanokat, akik nincsenek képben, ezen történetben teljesen.

Mint már több ízben említettem, ugyanaz a törvény vonatkozott a fegyveres testületben ténykedőkre, szakszolgálatokra, tűzoltókra, honvédségre, yardra. Nem volt kivétel :)

Nekem mind1. Én elmondtam - elregéltem Neked a valóságot, tényeket, mellyekkel azt kezdesz, amit akarsz. 96'-os Hszt-változáskor volt a szigorítás. Pl Pintér 96' előtti, így korlátlanul kereshet annyit, amennyit akar. Nem véletlenül említettem Neked a 96'-os változás fontosságát, csak tételesen nem veséztem ki, mert igen hosszú lett volna.
De látom - olvasom nem vagy - voltál vevő rá, így szerintem teljesen felesleges erről tovább dumcsiznunk. Téneket, törvényeket megtalálod - google a mi barátunk-on.
Xép napot Néked :).
verőce21
@Főlökött: (18:15) Tehát bebizonyítottad most, hogy korábban úgy volt, ahogy leírtam!

" felesleges hergelés" pedig részedről valósul meg, amikor leírod, hogy 25 év után már elmehettél nyugdíjba, de jól van, rádolgoztál még öt évet a többért! Azt hiszed, ez nem több embernek csípi a szemét, mint amit én írok?
Örülj neki, hogy 30 év munka után élvezed a "jól megérdemelt" 350 ezer Ft-os nyugdíjadat már évek óta és hallgass!
Főlökött
@verőce21: Nem bizonyítottam én semmit, főleg azt nem, amit írtál. El kellett volna olvasni amit írtam és értelmezni - megérteni. Nem sikerült úgy tűnik :(

Amúgy tessék :
nepszava.hu/cikk/1079850-az-a-gaz-eu-strasbourgi-elkaszalta-a-politikus-nyugdijakat

Az általad említetteket ott kell-kellene keresgélned, ott van realitása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.