Ha nem akarjuk a pártszövetséget nyugdíjasklubok hálózatává aszalni, sokat kell tennünk, Mindenki hozzon még egy fiatalt, legalább annyit, ahány gyermeke, unokája van – mondta Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke a párt mai tisztújító kongresszusán. Hozzátette: Ha igaz az, amit Szabó Dezső mond, hogy minden magyar ember felelős minden magyar emberért, akkor igaz ez a fideszesekre is. Minden fideszes felelős minden fideszesért – figyelmeztetett az Országgyűlés elnöke, megmagyarázva: “mivel gyenge ellenfeleink vannak, a belső ellentétek felnagyítódnak”. Leszögezte: Éppen ezért az új elnökség legfontosabb feladata a szervezetépítés, a párt belső megerősítése lesz.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
"Nem leszünk gyökértelen barbárok szállásterülete!"

Kövér az élő példa arra, hogy barbár gyökerek szállásterülete viszont már vagyunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
"Nem leszünk gyökértelen barbárok szállásterülete!"
Az nem baj, hogy nem leszünk gyökértelen barbárok szállásterülete, de az már igen nagy baj, hogy olyan barbár gyökerek szállásterülete az ország, mint amilyen te vagy.
kutyahűség
Kövér, mondtam már: egyél bejglit, igyál egy felest. Addig se osztod az észt marhaságokról. Nekünk is jobb, neked is.
human
Még több gyökeret a fideszbe!
Még több gyökeret a fideszbe!
Még több gyökeret a fideszbe!
...
nevemnick
Úgy nézem, hogy országunk rendelkezik a világon a legnagyobb tahó kormánypárti képviselőkkel. Szomorú dolog ez Magyarország tisztességes (nem seggnyaló) polgárainak.
human
@nevemnick: A seggnyalás nem csak politikai szinten van meg.
Volt a családunknak egy jó barátja. Tartozott nem kis pénzzel. Amíg nem kellett törleszteni, jöttek, látogattak, ajándékot hoztak (mi mondtuk hogy nem kell, spóroljanak). Aztán mikor a visszafizetésre került a sor a hátukat mutogatták, a konkurenciának kezdtek dolgozni és azokkal összejárni. Aztán egy őszinte pillanatban elmondta a férj, hogy "Nézd, a világ ilyen. Most tőlük kapunk pénzt és oda húzunk."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.