Ha nem akarjuk a pártszövetséget nyugdíjasklubok hálózatává aszalni, sokat kell tennünk, Mindenki hozzon még egy fiatalt, legalább annyit, ahány gyermeke, unokája van – mondta Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke a párt mai tisztújító kongresszusán. Hozzátette: Ha igaz az, amit Szabó Dezső mond, hogy minden magyar ember felelős minden magyar emberért, akkor igaz ez a fideszesekre is. Minden fideszes felelős minden fideszesért – figyelmeztetett az Országgyűlés elnöke, megmagyarázva: “mivel gyenge ellenfeleink vannak, a belső ellentétek felnagyítódnak”. Leszögezte: Éppen ezért az új elnökség legfontosabb feladata a szervezetépítés, a párt belső megerősítése lesz.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
"Nem leszünk gyökértelen barbárok szállásterülete!"

Kövér az élő példa arra, hogy barbár gyökerek szállásterülete viszont már vagyunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
"mivel gyenge ellenfeleink vannak, a belső ellentétek felnagyítódnak”. - Nem kell ahhoz gyenge ellenfél te hülye!! De ha olyan gyenge az ellenfél akkor miért Gyurcsányoztok feszt pl ??? miért vagytok annyira beszarva tőle???
silber13
Sovánka uram! Kicsit módosíts a " gyökértelen barbár " kifejezéseden. Rád nézve inkább a " Gyökér barbár " a megfelelő
silber13
Lacika te! Azok az általad emlegetett " gyökértelen barbárok " most vásárolják a komlói lakásokat a magyar kormány pénz utáni lihegésétől kísérve! A valutáért meg nyáladztok, mint Pavlov kutyái!
GeoCravker
"Nem leszünk gyökértelen barbárok szállásterülete!"

Kövér az élő példa arra, hogy barbár gyökerek szállásterülete viszont már vagyunk.
silber13
Lacika! Bartók talán téged álmodott zenébe, mikor megkomponálta az " Allegro barbarot" Mert az a zene hűen tükrözi a te egész egyéniségedet.
Törölt felhasználó
Az lesz a legalja morális értelemben ennek az országnak, ha ez a tahó paraszt, suta, viselkedni és beszélni nem tudó tirpák lesz a köztársasági elnök...
F_Viktor
@silber13: Írod:
"Azok az általad emlegetett " gyökértelen barbárok " most vásárolják a komlói lakásokat a magyar kormány pénz utáni lihegésétől kísérve!"

A magyar letelepedési államkötvényt vásárlókra gondolsz?
Arra az állam 13,6 százalékos kamatot fizet, valamint a Rogánhoz köthető offshore cégek is leakasztanak koponyánként 40 ezer eurót.
Vagyis az adófizetőknek ennyibe fáj azok a komlói lakások.
Mobil123
@F_Viktor:: 14:58 Általában megértem amit írsz de ezt most nem vágom.
Komló városában 16 lakást vettek már az arabok. és Silber13 sztem erre írta amit írt.
silber13
@F_Viktor: Csak halkan kérdem: Biztos vagy abban, hogy azok vettek ott kéglit, akiknek letelepedési engedélyük is a zsebükben lapul? Erősen kétlem. Rogánékat meg a többi magyar macskajancsit abszolute nem érdeklik a történések
F_Viktor
@Mobil123: Csak annyit akartam megfogalmazni, hogy nem csak a kormányhoz jutott a letelepedési kötvényből elkölteni való, hanem fejenként 40 ezer euró is befolyt pár fityeszes zsebbe.
S mivel államkötvényről, vagyis hitelről van szó, azt nem kis kamatostul majd 5 év múlva a Zembereknek kell megfizetniük. Az elköltött és az elmutyizott pénzeket is.
Hogy offshore cégekhez jutott az extraprofit, az államhoz befolyó adókat is lenyeli valaki.
+ meg sem említettem, hogy ezzel mennyi potenciális terroristát szabadítanak Európára.

Talán így érthető miért ezt válaszoltam.
Toby
Tahó-köteles lászlónak nagyon meg kellett szólalnia ! Fél-ázsiai szemét !
F_Viktor
@silber13: Írod:
"Biztos vagy abban, hogy azok vettek ott kéglit, akiknek letelepedési engedélyük is a zsebükben lapul?"

Mivel a határzár működik, mivel az új, augusztusi törvény életbelépése után egy menekült kapott csak menekült státuszt, ezért csak erre tudok gondolni.
Mobil123
@F_Viktor: ezt én is tudom , és értem is , de a másik hozzászólás csak egy baranyai kiváros lakásvásárlásáról szólt.
F_Viktor
@Mobil123: Megvettek számukra 16 lakást. Nem laknak benne, szomszédok még nem is látták őket. Egyenlőre nem tudni azokban a lakásokban hányan vannak bejelentve.
Vagyis valahol az EU-ban flangálnak.
Hány város van még Komlón kívül?

Ezek után mire lehet következtetni?
Mobil123
@F_Viktor: Így már értem hogy mit mondasz :-)) tudod azért 1000 lakás van üresen Komlón . Gondolod hogy mind megveszik nekik? Pólics elvtárs biztos tudja hányan vannak bejentve .
silber13
Szerintem teljesen mindegy, valakik vásároltak lakásokat, aztán, hogy kiknek, milyen céllal, az nem érdekli a qrmányt, a lényeg a zsebbevaló lé.Ergo akárki vehet, vagy vetethet ott lakást, bármilyen titkolt céllal, mert ők azeretik a tájat, stb...
F_Viktor
@Mobil123: Nem fognak ezer lakást megvenni. Magyar állampolgársághoz kell egy magyar lakcím, s mehet ahová akar, azt csinál amit akar, utána már nehéz ellenőrizni.
soljanka
Szóva kimondta nyíltan: a gyerekeinkkel haladunk tovább.
Mondtam én, hogy 40 év múlvA Résel fiát is megkapjátok a nyakatokba :)
Mobil123
@F_Viktor: na majd kiderül tán hogy megveszik e a többit vagy sem.
F_Viktor
@Mobil123: Sivatag után biztosan felüdülés a Mecsek, az erdő látványa számukra, főleg valahol Nyugat-Európából nézve :-)
Mobil123
@F_Viktor: Hát a Mecsek csodás látvány az már igaz , főleg este nyáron amikor kivan világítva Pécs . (látom minden este és csodás )
silber13
@F_Viktor: Senki nem mondja , hogy milyen céllal vesznek lakást. Nehezen hiszem, hogy a táj, meg a közlekedés miatt. Sunyiságot gyanítok, de mindkét fél részéről.
F_Viktor
@silber13: Igen, valami bűzlik, azért is lett hír az eset.
Mobil123
@silber13: Mérget vehetünk rá, hogy nem tiszta ügylet a vásárlás.:-((
silber13
@Mobil123: Az üzletkötő bagázs eddigi viselt dolgai is garantálják a mocskos munkát egy ország ellenében ! A miniszterelnökkel az élen!
Mobil123
@silber13: Hát mindig a fejétől bűzlik a hal és a setét vezír nagyon szaglik-.
emerencia
@ziziplanet: A tirpákok gyakorlatias, dolgos emberek, édesanyám lengyel felmenőivel telepedtek Magyarországra. Nélkülük az én szülővárosom csak egy porfészek lenne. Szégyen lenne rájuk nézve, ha Kövér Lászlót közéjük sorolnánk.
kkalman
"Nem leszünk gyökértelen barbárok szállásterülete!"
Az nem baj, hogy nem leszünk gyökértelen barbárok szállásterülete, de az már igen nagy baj, hogy olyan barbár gyökerek szállásterülete az ország, mint amilyen te vagy.
kutyahűség
Kövér, mondtam már: egyél bejglit, igyál egy felest. Addig se osztod az észt marhaságokról. Nekünk is jobb, neked is.
human
Még több gyökeret a fideszbe!
Még több gyökeret a fideszbe!
Még több gyökeret a fideszbe!
...
nevemnick
Úgy nézem, hogy országunk rendelkezik a világon a legnagyobb tahó kormánypárti képviselőkkel. Szomorú dolog ez Magyarország tisztességes (nem seggnyaló) polgárainak.
human
@nevemnick: A seggnyalás nem csak politikai szinten van meg.
Volt a családunknak egy jó barátja. Tartozott nem kis pénzzel. Amíg nem kellett törleszteni, jöttek, látogattak, ajándékot hoztak (mi mondtuk hogy nem kell, spóroljanak). Aztán mikor a visszafizetésre került a sor a hátukat mutogatták, a konkurenciának kezdtek dolgozni és azokkal összejárni. Aztán egy őszinte pillanatban elmondta a férj, hogy "Nézd, a világ ilyen. Most tőlük kapunk pénzt és oda húzunk."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.