Kövér László nem érti, miért a felháborodás a Fidesz-kongresszuson elhangzott beszéde után. A házelnök erről a Népszabadságnak beszélt és egyúttal meg is ajándékozta a lapot néhány újabb gyöngyszemmel, melyben megmondja, mit kell tennie a népnek.

De mindenekelőtt tisztázta a szaporodás problémáját:

Aki járt az általános iskola hetedik osztályában – amikor én jártam, az emlősök szaporodását ott tanították –, annak tudnia kell, hogy az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülnek, gyermekeket hoznak a világra, és nagy szeretetben felnevelik.

A házelnöknek terhességi teszteket küldő Facebook-csoportnak azt üzente, hogy ostobaság, amit képviselnek:

Ha a Facebook-csoport szervezői­nek az édesanyukáik azzal lettek volna elfoglalva, mint amivel most ők is foglalkoznak, ahelyett hogy őket örömmel felneveljék, akkor nem lennének, akik ilyen ostobaságokat megfogalmaznának.

Ja, és nekik köszönhető a jelenlegi európai helyzet is:

Azért vagyunk ebben a helyzetben, a tömeges migráció, a betelepítés és a munkaerő-szükséglet ilyen típusú kielégítése okán egész Európában, mert ez a fajta gondolkodásmód terjedt el, mint az említett Facebook-csoport tagjaié.

Aztán kiderült, hogy Kövér már nem is csak a magyarokért meg az európaiakért, de egyenesen az egész emberiségért aggódik:

Én nem akarok parancsolni, ha módomban állna sem parancsolnék meg olyat senkinek sem, ami a személyes életével kapcsolatos. De engedtessék meg nekem, hogy az emberiség fennmaradásához szükséges kultúra mellett szót emeljek.

Aztán kiderült, hogy mégsem: szerinte a terhessége tesztes facebookozók olyan értékrendet képviselnek, mely ennek a civilizációnak a kihalásához vezet, s ez Kövér szerint statisztikai, matematikai tény.

Inkább ezzel kellene ennek a Facebook-csoportnak foglalkoznia, nem azzal, hogy az időmet rabolja mindenféle ostobaságokkal.

Kövér a kulturált vita jegyében kijelentette, szánja is a terhességi tesztes nőket:

Én úgy gondolom, hogy ennél szebb hivatása egy nőnek nem lehet. Mint ahogyan apaként, férfiemberként sem lehet szebb hivatásom – még a házelnöki pozíciót sem tartom annak –, mint az, hogy apaként részt vállalok három gyerek felnevelésében, én erre vagyok a legbüszkébb. Aki ezt nem érti meg, azt én mélyen sajnálom, szánom.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Méltó szobatársa lesz Grazban a csúti kövér szélhámosnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Kövér Úr!
Tisztelettel ajánlom Petőfi Sándor
Arany Lacinak c.versét.

"volt egy ember nagy bajuszos,,
karma1
A cikkhez tartozo koltoi kepen (profilbol, sziluett), pont ugy nez ki, mint Sztalin elvtars...:o)))
karma1
@verum: Mi az hogy unokat? Ded-ukonokat, kapcsibol... ! Es mindjart el is jatszhatja a kis utodjanak a josagos Telatyust...:o))) A keprol a velemenyem egyebkent: JAAAAJJJJJ!
bence
@magyarbakancs: ! Ne töprengj ! Sajnos születési hibája ennek a szerencsétlennek , ami még párosul a jó fizetéssel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.