Kövér László nem érti, miért a felháborodás a Fidesz-kongresszuson elhangzott beszéde után. A házelnök erről a Népszabadságnak beszélt és egyúttal meg is ajándékozta a lapot néhány újabb gyöngyszemmel, melyben megmondja, mit kell tennie a népnek.

De mindenekelőtt tisztázta a szaporodás problémáját:

Aki járt az általános iskola hetedik osztályában – amikor én jártam, az emlősök szaporodását ott tanították –, annak tudnia kell, hogy az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülnek, gyermekeket hoznak a világra, és nagy szeretetben felnevelik.

A házelnöknek terhességi teszteket küldő Facebook-csoportnak azt üzente, hogy ostobaság, amit képviselnek:

Ha a Facebook-csoport szervezői­nek az édesanyukáik azzal lettek volna elfoglalva, mint amivel most ők is foglalkoznak, ahelyett hogy őket örömmel felneveljék, akkor nem lennének, akik ilyen ostobaságokat megfogalmaznának.

Ja, és nekik köszönhető a jelenlegi európai helyzet is:

Azért vagyunk ebben a helyzetben, a tömeges migráció, a betelepítés és a munkaerő-szükséglet ilyen típusú kielégítése okán egész Európában, mert ez a fajta gondolkodásmód terjedt el, mint az említett Facebook-csoport tagjaié.

Aztán kiderült, hogy Kövér már nem is csak a magyarokért meg az európaiakért, de egyenesen az egész emberiségért aggódik:

Én nem akarok parancsolni, ha módomban állna sem parancsolnék meg olyat senkinek sem, ami a személyes életével kapcsolatos. De engedtessék meg nekem, hogy az emberiség fennmaradásához szükséges kultúra mellett szót emeljek.

Aztán kiderült, hogy mégsem: szerinte a terhessége tesztes facebookozók olyan értékrendet képviselnek, mely ennek a civilizációnak a kihalásához vezet, s ez Kövér szerint statisztikai, matematikai tény.

Inkább ezzel kellene ennek a Facebook-csoportnak foglalkoznia, nem azzal, hogy az időmet rabolja mindenféle ostobaságokkal.

Kövér a kulturált vita jegyében kijelentette, szánja is a terhességi tesztes nőket:

Én úgy gondolom, hogy ennél szebb hivatása egy nőnek nem lehet. Mint ahogyan apaként, férfiemberként sem lehet szebb hivatásom – még a házelnöki pozíciót sem tartom annak –, mint az, hogy apaként részt vállalok három gyerek felnevelésében, én erre vagyok a legbüszkébb. Aki ezt nem érti meg, azt én mélyen sajnálom, szánom.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Méltó szobatársa lesz Grazban a csúti kövér szélhámosnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Méltó szobatársa lesz Grazban a csúti kövér szélhámosnak.
verum
Hogy Kövér büszke a gyerekeire és unokáira, fasorba sem jön ahhoz, amikor a munkanélküli, a közmunkán tengődő, vagy éppen beteg és rokkant tartja el családját, gyerekeit.
Az igazi büszkeség a magyar szegényekben, nélkülözőkben, vagy éppen a szegénység közelében levő családokat illetik, hogy még élnek és hogy még itt élnek.
Aki ezt nem érti meg, azt én mélyen sajnálom, szánom.
coni
Szólni kéne a KSH-nak is, mert a születések száma nem igazolja vissza Kövér népességpolitikáját. Esetleg módosítani kellene mint a szegénységi mutatókat, esetleg minden újszülötet kétszer kellene anyakönyvezni.
magyarbakancs
Nem tudom eldönteni ,hogy Kövér úr született hülye,vagy fűzetett hülye?
Segítsetek nekem.
Butautáló
Így van ez, amikor egy velejéig ostoba seggfej nem fogja fel a saját butaságát!
verum
@Butautáló: - talán mert nincs, aki keményen és konkrétan felvilágosítaná!
Talán ha többen írnának konkrétumot arról, hogy miért butaság, sőt miért bűn, amiket kijelent!
Butautáló
@verum: Nem fogja fel! Annál is hülyébb! Meg önteltebb is...
magyarbakancs
@Butautáló: Fiúk közül mind párt állami segítségél jutott be annak idején egyetemre.
Butautáló
@magyarbakancs: A híveket egyáltalán nem zavarja ez az ellentmondás!
eugen4402
Most már csakazért sem száll le a témáról, még meg is magyarázza. Mint a vándor, aki szürkületben aknamezőre téved, és mikor kiabálnak neki, hogy álljon meg, ő futkosni kezd jobbra-balra, közben veszettül üvölti, hogy itt nincs egy szál akna se'...
JAJMÁR
Kövér úr meg kultúra :))))

Ön szerint egy nőnek az "önmegvalósítás csúcsa" a szülés.

Valóban a legszebb dolog a család életében a gyerek születése, de a nemi szerep megélése nem az önmegvalósítás egyetlen csúcsa, hanem egy természetes dolog kellene, hogy legyen.
(Még ha ön csak a férfi szerep megélésekor jut is el oda)
Tudja, a nő jóval sokoldalúbb, okosabb és tehetségesebb, mint azt ön feltételezi. Sajnálom, hogy nem ismeri a női nemet, ahogy nyilván a kormánya sem, hiszen alig kap szerepet abban nő. Ez látszik a teljesítményén is. Téved, ez nem a megmaradás és a fejlődés útja, hanem a lemaradásé.
Minden gondolkodó ember - nő és férfi - tudja, hogy a gyereket nem elég megszülni, fel is kell nevelni, értékes, reményteli jövőt kell neki adni.

Elérkezett az idő, hogy megmondjam én, a magyar nő, az állampolgár és választó, hogy mit várok el öntől, hogy önnek és a kormánynak mi a dolga, mert úgy tűnik szereptévesztésben vannak.
Önnek ez lenne a dolga, hogy a családok megtalálják a számításaikat, emelkedjenek a bérek, legyenek munkahelyek, mert minden, nem lehet az Önöké!
Ha így lesz, majd szülnek a nők, nem önnek, de örömmel a maguk szándékára.
dr. prédikátor
@JAJMÁR: Ne sértegesd a bunkót hogy "úrnak" szólítod!!! :)))))
human
Érdekes, hogy Kövér nem látja a kormány felelősségét az elvándorlás növekedésében. Mert itthon ugye gazdaságilag és a megélhetésekkel minden rendben van.
De mutasson egy független tanulmányt arról, hogy a karrierista nők miatt csökken Magyarország lakossága és akkor hinni fogok neki. Addig minden amit mond egyszerűen csak a sötét középkor visszasírása.
magyarbakancs
@Butautáló: 1990-ben ahova kerültem dolgoztam egy hónapig az önkormányzatnak.
Régi papírokat kellett átnéznem találtam egy listát.
Amin 44, 3/3 besúgok neve volt feltüntetve.
A település 1002 lakosa volt akkor.
A 44 besúgó mind a Fidesz párt színpáriával rendelkezik, akik még élnek a besúgók közül.
25 éve sokan meghaltak.
Az egykori iskola tanár ki annak idején üldözte a vallásos gyerekeket az iskolába most jelenleg a közeli város keresztény iskola igazgatója.
keresztapa
Butus személy az aki egyneműek házasságából gyermekáldást remél mert mostanság ez a trendi, és még büszkék is rá, felvonulással csípő rázással A nő az önmegvalósítás leple alatt, tagadja meg önmagát, mert bizonyítási kényszer alatt cselekszik! Karrrrielistává akar válni, szerencsétlen, eközben elveszti saját nőiességének természetességét! Mire észre tér akkorára meg már túl késő, és keseredett egyedi személyé válik.
eugen4402
@keresztapa: Biztos, hogy minden nőre igaz a fenti megállapításod? Engem nem győztél meg...
human
@keresztapa: Én ezt az egész bűnbak hadjáratot nem tartom alapozottnak, amíg nem független intézet által kiadott adatok alapján nyilatkoznak. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a kivándorlás miatt csökken a lakosság száma és gyermekvállalás a jövőkép hiánya, a létbizonytalanság miatt.
Butautáló
@keresztapa: Mert ugyebár vannak a normális, rendes nők! A többi meg feminista! Igazad van!
Hellcat
Ha lenne pártom tuti benne lenne a választási programomban a Magyar Űrprogram...csak azért hogy ezeket a vadbarmokat kilőhessem a napba...
Butautáló
@magyarbakancs: Nem tudok hozzáfűzni semmit! Szégyen ez de hát ez van most! Lehet, hogy még hányni is fogok...
nezelodo
"Nagy szeretetben felnevelik" Ebbe belefér a fijjuknál ha a saller mellémegy és az asszonynak visszaugrik az állkapcsa tőle, esetleg átbukfencez a vak komondoron, vagy a fejére zuhan a meggyesrétes...
verum
@Butautáló: - tőle nem is vártam, de esetleg kevesebb olyan ellenzéki lenne, aki pusztán csak a személy miatt ellenzéki. Hogy miért, nincs igazán tudatosulva. Hidd el, sok ilyen van minden párt hívei között.
Sziszifusz
Közel van az idő, amikor ismét elhangzik a az 1950-es évek egyik jelmondata:

" Gyermeket szülni lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség ! "
keresztapa
@eugen4402: Légyszi olvasd el még egyszer ma 10:30-as kommentemet nőt írtam és nem nőket, tehát egyszerűsítve nem általánosítva...
verum
@keresztapa: - tehát szerinted az a nő, aki történetesen leszbikus és egyébként orvos a hivatása, vagy tarnárnő, vagy tudós én ennek él - az elkeseredett ember lehet, mert nem szült és nem nőként ért el karriert.
Egyébként nem ismerhetem a te ismeretségi körödet, de én személy szerint egyetlen olyan nőt sem ismerek, még csak látásból sem, aki pusztán csípőrázással akarna önmagvalósítani és karriert elérni.
Még a prostik sem...
verum
@keresztapa: - meglehet, a habony-félék büszkék a maguk önmegvalósítására, a magam részéről örülnék, ha az ilyenek nem szaporodnának, mert egyetlen nő sem lehetne büszke az ilyen apa mellett az anyaságára. :-(
eugen4402
@keresztapa: Lehet, hogy ma egy kicsit nehéz a felfogásom, de mivel nem írtál tulajdonnevet, arra következtettem, hogy a NŐK-ről úgy általánosságban mondtad el a véleményed. Mivel nem teljesen értek egyet az ilyen bölcsességekkel, amikkel a Házelnök felkavarta az állóvizet, konkréten vannak nők, akik nem "csak" a gyermekszüléssel teszik magukat hasznossá...
verum
@eugen4402: - nem a te felfogásod nehéz, keresztapa próbál eltáncolni mondandója lényegétől.
human
@verum: Van olyan szülő nő akinél egy leszbikus karrierista is jobb. Ismerős hölgyemény mondta, hogy ő soha nem akart gyereket. (Gondoltuk az esetében ez nem is hátrány.) Aztán rátalált egy módos vállalkozóra és már pottyant is a baba. Spontán baba után spontán házasság. Majd pár év múlva spontán válás.
verum
Azért megkérdezném Kövér elvtársat, szerinte pl. egy apácanő szégyellje magát?
eugen4402
@verum: Ha láttad volna azt a huncut kis mosolyt az arcomon, amíg a választ bepötyögtem...! :-)))
verum
@eugen4402: - sejtem, de az az érzésem, róla lepereg. Ezért írtam nyíltan, hogy ne csak sejtése legyen az utalásodról!
prielle
@JAJMÁR: ma,10:24
Én is így gondolom, minden szavaddal egyetértek!
nyanya001
Mondjuk a Kövér fajtának nem kellene fennmaradni !
keresztapa
@verum: a táncot nem szabad összetéveszteni a nő, és nők fogalmával, egyesszámot a többesszámmal, a nő hasznossága magában a nőben rejlik, másodlagos az, hogy a nőben rejlő hasznosságot hogyan valósítja meg! szüléssel -e vagy karrrrriellel- avagy mind kettővel, mert ez is magától a nő személyétől akaratától függ! Ez nem általánosságban értendő, egyéni döntés! Akkor írtam volna butaságot ha általánosan a nőkről írtam volna! Ami tőlem nagyon távol áll.
JAJMÁR
@keresztapa: 10:34 Miket írsz te a másik nemről? Ugyan már, kérdezz engem, én kompetens vagyok, én elmondhatom, hogy miért szül vagy nem szül a nő! (Följebb leírtam).
Egyáltalán, hogy kerülnek ide most a leszbikusok?

Ennyire sötét nem lehetsz, hogy most azt képzeled azért nem szülnek a nők gyereket, mert a leszbikusság vonzóbb...
Basszuskulcs hát mindennek az alapja a biztos háttér, az pedig ma csak kevés kiváltságosoknak van. (de a biztos ott is túlzás.)
A butus az, aki egy biológiai tényt hadovál, mintha a spanyolviaszt találta volna föl a nagyokos eszével.

Ilyen alapon azt is kijelenthetném, hogy a patriarchális családszerkezet megbukott. Mostantól, hogy gyerekek szülessenek, a férfiak dolga a gyerekcsinálás, és ez legyen nekik az önmegvalósítás csúcsa! Minden mást pedig hagyjanak a nőkre.
Na, tetszik? Mert kifogás ebben nem eshet, a gyerek csinálásához legalább egy férfi kell.
Esetleg gyerekgyárakat is létrehozhatnánk, lombikokban sorozatban, oszt' beraknánk őket az egyik állami intézménybe agymosásra. Micsoda jövő és felemelkedési lehetőség, nem?
Kb. ilyen szintű a kövérlaca kijelentése és ezt fölösleges ragozni. Az én elvárásom vele szemben az, hogy mondjon le és tűnjön el a közéletből örökre.
verum
@keresztapa: - bizony, szoktuk használni a nő szót, mint általánosságot. A nő általában ilyen, meg olyan. Igy, egyes számban. A nő hasznossága, akár a férfié a jellemében, munkájában, környezetére levő hatásában van.
Hozzád egyébként nagyon is közel áll az általánosság, amikor pl. libsizel.
Nem, te nem butaságot írtál, te elfogultan negatív módon általánosítottál egy kisebbség felé, te aláztál!
Toby
Híjjnye, kovér, te nem-e vagy-e buzi-e ? Az vagyol-e ?
papa.49
Mindenesetre szaporodnia kár lenne)))))))))))
keresztapa
@verum: Tökéletesen tudsz keverni a tárgytól eltérni, bekeverni a tárgykörben olyant ami nem odavaló, egy olvasztó tégelybe rakni nem oda illőket, bele gondolni azt ami nem oda való! Ha a nő szót alkalmazom- , akkor nem nőket értek alatta, nekem ez ilyen egyszerű! A libsi szó rövidítve liberális, a libsik meg liberálisokat jelenti az én szóhasználatomba. Amúgy kövérnek teljes egészében igaza van!
,,Az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülnek, gyermekeket hoznak a világra, ." .De aki ezt nem képes értelmezni elfogadni személyeskedés okán azt nem csak sajnálni lehet! Mint ahogyan sokan használják érvként a gyerek neveléséhez szükséges feltételeket, amit belegondolnak csak...
verum
@keresztapa: - ezt a "kövér-féle tudást" azóta birkotoljuk, amióta élet van a Földön. Ez a természet rendje és semmi büszkeségre nem ad okot.
Az anyák, a szülők Kövér nélkül is büszkék gyerekeikre. Annak ellenére, hogy vannak kegyetlen szülők, akik éheztetik, verik gyerekeiket.
Ha már a természet törvényeinél vagyunk, azokat nem Orbánék hozzák. Ahol nincs megfelelő életkörülmény, ott nem szaporodik sem ember, sem állat, sőt még a növény sem számottevően.
Kövérék dolga, hogy az országban nyugati színvonalú életet teremtsenek, hiszen minden lehetőséget megkapnak hozzá a gaz multiktól. Ehelyett az ő életkörülményeik javulnak, szaporodnak, míg az ország többsége leszegényedik és ha tetszik, ha nem nem fognak szaporodni.
És ezért Kövéréknek van szégyellni valójuk, mert a leszegényedők a természet törvényei szerint élnek, ha belegebed Orbán, akkor is.
A korábbi válaszaim pedig nagyon is ülnek, mert alázol olyanokat, akiket aljas módon előbb befeketítesz, ellenségnek tartasz, hogy aztán a legújabb felülről jövő elképzeléseknek nyomatékot adj.
Tudod, én is felülről jövő tervek szerint szeretnék élni - de sokkal felülről jövőbbek szerint, amihez képest Kövér, de még Orbán is parányi hangya.
Egy keresztény országban talán lesz, aki megérti, Kire célzok!
verum
@keresztapa: - egy kis könnyebbítés a megértéshez: amikor Isten Ádámnak és Évának azt mondta, menjetek, sokasodjatok, szaporodjatok -- akkor ahhoz minden feltételt meg is adott a Földön. Igaz, kemény munkával, verejtékkel kellett megteremteni azt, amire szükség volt, de minden feltétel, lehetőség meg volt hozzá.
Aki meg elveszi ezeket a lehetőségeket, az jobb ha csöndben marad és legfeljebb a felmenőjével végez szaporodást, hogy kiteljesednek a bűnei!
zöldszem
Az a férfi, aki szerint egy nőnek a konyhában a helye, valószínűleg nem tudja mit kezdjen vele a hálószobában!
verum
@zöldszem: - ez harmatgyenge poén itt pont nem passzol. Mert arra utalna, hogy a nő csak a konyha és a hálószoba tartozéka.
verum
@zöldszem: - én sem dirigálok neked, de te se dirigálj nekem! ;-)
verum
@zöldszem: - tudod, én azokat csípem, akiknél az ellenvéleményem, a másként való látásmódom nem sértés és nem pattint azonnal olyan oldalra, ahol ellenségek vannak, azokat, akikkel véleményeket lehet ütköztetni harag nélkül.
Kevés ilyen van fórumokon és élőben egyaránt. Sajnos.
verum
@zöldszem: - még valami. Én is emberből vagyok, ha sértenek, rendszerint visszasértek és megelhet, keményebben is. De sosem zsigerből és sosem elsőre!
zöldszem
@verum: Ugyan már mi sértő van abban, hogy azt írtam, ha nem tetszik amit írok ne olvasd, nem csak Te bárki. Egyébként sem zsigerből írtam, még csak nem is ocsmányul.
Nekem van itt olyan, akinek a hsz-t nem olvasom, ugrok és görgetek.
verum
@zöldszem: - érdekes, eddig azt hittem, ez egy vitafórum és ha más a véleményem, megírhatom anélkül, hogy olyan választ kapnék, hogy ellenérv helyett ugorjam át.
De elfogadom, többet nem zaklatlak. Ha egyetértek, azért nem válaszolok, ha nem, akkor inkább átugrom.
Igy is lehet részt venni egy nyilvános fórumon végül is.
kakaósbögre
mégaszongya hogy a három gyerekére büszke.nos,én kevésbé vagyok arra hogy ez az embernek látszó lény szaporodott.
zöldszem
@verum: Jézus, Te egy ilyen vérig sértődős ember vagy? Mi volt az a borzalmas, amit nem tudsz "megemészteni"? Hol írtam, hogy zaklatsz? Úgy látom, bal lábbal keltél! Ne hidd, hogy rossz éjszakáim lesznek. Tudod a képet is inkább viccesen kellett volna venned. De, úgy látszik, nem vagy vevő a humorra.
micfild
@magyarbakancs: Született hülye. látszik az egész emberen- egy gci. nagyobb mint a főnőke.
az viszont elgondolkodtató hogy egyik gci neje sem monda otthon- hogy eddig és ne tovább. bár lehet, hogy félnek a vakkomondortól amelyik mindegyik fideSSes kacsalábon forgó villájában ott lakik
micfild
@magyarbakancs: Kár, hogy nem tetted el azt a listát..
én is emlékszem egyébként- lista nélkül emberekre. tanárokra aki mélységesen mélyen komcsik voltak. most egytől -egyik mélyen orbánhivő.
justhpeter
Kövér ultra primitív dumájától csak az lenne felháborítóbb, ha még szőke nős viccet is mesélne melléje.
zöldszem
@Mirabilis: Valószínű, próbáld meg esetleg az üzeneteknél nálam ott is megjelenik.
Vagy, nyiss meg egy másik böngészőt!
papa.49
@Mirabilis: Ezt nekem is csinálta már...
kutyahűség
Ha Kövér úr/elvtárs (a nemkívánt rész törlendő) és kedves volt szobatársai nem síbolnák el pofátlanul a közvagyont, akkor talán a demográfiai helyezt sem volna olyan rossz, mint amilyen szerinte. Egyébként lesz ez még rosszabb is. A kormány miatt kivándorolni kényszerült kb. 800 ezer magyar zöme - a fiatalok - nem fognak visszajönni. Letelepszenek, ott, ahol hagyják őket élni, és az ő gyerekük már angol/német/svéd/holland stb. állampolgár lesz, akit valószínűleg nem sokat fog érdekelni az apja-anyja szülőhazája.
Mert miért is érdekelné?

És nem utolsó sorban: nézzük már meg, hogy mennyi agglegény tengődik szerte kis hazánkban, aki anyuka (valódi vagy virtuális) szoknyája mellől egy lépést sem tehet? Nekik csak két perc szapora lihegés volna a gyerekcsinálás, ők a Munka Hősei - mégis mindig a nőket cseszegeti mindenki a demográfiai helyzet miatt?
tobikamama
Ugyan csak rá kell nézni akár Orbánt látnám.
keresztapa
,,Az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülnek, gyermekeket hoznak a világra, ." .De aki ezt nem képes értelmezni elfogadni személyeskedés okán azt nem csak sajnálni lehet! Mint ahogyan sokan használják érvként a gyerek neveléséhez szükséges feltételeket, amit csak belegondolnak ... A nő ne szüljön gyereket, ha nem tudja ki a gyerek apja, viszont az a nő aki nem ((a szépségszalonba, plázába, vásárlással tölti a szabad idejét, mert celebként az az életének célja, mert nem családban nevelkedett, csak saját magát ismeri, és a bulizást az tényleg csak arra való, hogy ne szüljön csak kiszolgáljon bulizó férfit.) vállalja a családalapítás összes nehézségét, és boldogan szül mert tudja, hogy ki a gyerek apja, és közösen áldozatok árán, de szeretetben, egy családban nevelik fel a saját gyereküket., később várják az unokákat, akik örömet okoznak érkezésükkel!
christike
"Állítsátok meg Artúró ,akarom írni a K. Lacit! Nem tud leállni ez a buta tökfejü !
karma1
@verum: Igaz, szerintem se kell Terez Anyanak szegyenkeznie,... Tobb gyereket nevelt fel a szeretetevel, mint amennyit egy budiavatason kover ossze tudna szamolni.
nyanya001
Tényleg nem is értem a szülőképes nőket, hogy miért nem szülnek,
hiszen a kormány minden gyermekáldás után bőkezűen megajándékozza
a családot.
www.kiskegyed.hu/aktualis/kozugy/ajtodisszel-osztonozne-a-kormany-a-gyerekvallalasra-109472

De azt látom, hogy egyesek beszűkült tudattal képtelen felfogni,
hogy a létbizonytalanságra szülni felelőtlenség.mert aztán azt kapja meg
ha nyomorog, minek szült, nincs segély, lecigányozzák mindennek elhordják.
karma1
@keresztapa: Allatira sajnalom, hogy meg most sem erted, pedig mar paran nagyon vilagosan leirtak, miert alszent, hulye, es megalazo kover kovetelese unokagyartas-ugyben...

A no nem egyenlo egy szulogeppel, -akar hetero-, akar bi-, akar homoszexualis.
A no ettol sokkal tobbre kepes, talan nem akarsz hallani elcsepelt idezeteket, hogy peldaul birodalmakat vezettek, feltalalok, bekeharcosok voltak a maguk koraban. Egy Indira Ghandi szult is, es vitathatatlanul nagy politikus is volt, peldaul.
Viszont ma,- ha Te sem , meg kover sem tudjatok- letbizonytalansag van, jovokep nelkuli, korrupt, bizonytalan, raadasul MAXIMALISAN FERFI-kozpontu, ugyis mondhatnam: VAKKOMONDOROS magyar virtus eli vilagat, ahova NEM ERDEMES szulni...

Tudod, mikor en szultem, akkor azert szultem, mert szerelmes voltam a gyermekem apjaba, fulig, O is belem, es mikor jott a hir, hogy babank lesz, mi voltunk a legboldogabb par a vilagon! Es igy utolag bevallom Neked, szeretkezes elott nem neztunk sem idiota KSH statisztikat a magyarsag kihalasarol, valamint a keves gyermekszuletesrol sem, hanem kizarolag egymasra figyeltunk, ha voltal mar valaha ilyen helyzetben.
Mi egy jo kozeposztalyban indultunk neki az eletnek, de 14 ev utan szetvaltak utjaink, baratsaggal. Lehetett volna talan tobb gyerekunk is, de azt mar nem tudtuk volna tisztessegesen felnevelni, magasabb iskolaba, egyetemre jaratni, hiszen ehhez azert jobb csaladokban ket szulo szuksegeltetik.
Az utana kovetkezo eletunk erdekesen alakult: O egy ujabb kapcsolatabol meg egy kislanyt adott a magyarsagnak, de sajnos a neje alkoholista lett, mert elotte pedagogus volt, es tonkre ment az elete.
JAJMÁR
@keresztapa: Ez igen! Simán rárakod az emberiség fennmaradásának terhét is a nőkre! Fogj kezet a kövérlacával :)
Összebeszélt minden butaságot, és mantrázod gondolkodás nélkül te is. Följebb már próbáltam elmondani.

Amúgy közlöm, - mert én jártam az általános iskola 7. osztályába - a fajfenntartási ösztön a férfiak sajátja.
Ha hiszed ha nem, de ha eddig nem tudtam, elárulom... a férfi "veti a magot", és ezen lehetne vitatkozni, hogy melyik a nagyobb "önmegvalósítás", a magvetés, vagy a megkapaszkodott élet megszülése, de nem érdemes. Egyik sincs a másik nélkül.
Az a mondat, - amit buzgón ismételnek a lacahívők - "az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülik a gyereket" félmondat, biztos a másik leckénél már hiányoztatok :) az emberiség fennmaradásához mindkét nem kell, és nem alá- fölérendelt viszonyban.

Aki ezt nem érti, az nem illik bele az európai kultúrába.

(Európai kultúráról beszélnek, azt akarják megvédeni, de éppen ők két lábbal tiporják minden szegletét!)
karma1
Folyt: Mivel az anyuka alkoholiacioja meggatolta a rendes gyereknevelesben, igy jelenleg Apuka neveli egyedul a most mar 19 eves kislanyt, aki jovore erettsegizik, viszont ennek a kislanynak annyira nincs jovoje otthon, hogy ide fog jonni hozzank, a feltestverehez, es a majdnem-mostoha anyjahoz, (aki lehetnek en is), es mi fogunk Neki magasabb kepzest, nyelvvizsgat, szakmat adni a kezebe.
Tehat jol figyelj: vagyok en, aki felelosseggel , nehez korulmenyek kozott csak egy gyereket tudtam felnevelni, van az ex -parom, aki viszont 2 magyar gyereket csinalt, viszont barmennyire is igyekszik, es rettenetesen szeretne otthontartani a masik lanyat, nem fogja tudni ezt megtenni, mert nem tud mit adni a gyereke kezebe.

Ha tudsz valami jobb megoldast, akkor kerlek, tudasd velem, mert nagyon erdekelne, mit is csinalhat ma egy 19 eves lany, aki kozepiskolat vegez, angol kozepszinttel, 48 kilo, es kulonoskeppen szereti es felti az allatokat, mindenfelet beleertve. Budapest kellos kozepen elnek, agrarium kizarva, nincs hova!

Segitsegedet elore is koszonom...
keresztapa
@JAJMÁR: Teneked meleg ölelést kell adnod minden megélhetési celeb nőnek , hogy egy semmirekellő, mihaszna ingyenélő és csak arra való, hogyan vonja magára a figyelmet. Tehát ennek megértése neked hiány cikk! Erről legyen már valami értési szinted! Többször olvasd el ma 10:37 kommentem és az idéző jelbe, (zárójelbe) tett mondatot úgy értelmezd ahogy az írva vagyon ! Sajátos ötleteléseidet ne tulajdonítsd annak aki azt nem írta mondta! ,, vállalja a családalapítás összes nehézségét, és boldogan szül mert tudja, hogy ki a gyerek apja, és közösen áldozatok árán, de szeretetben, egy családban nevelik fel a saját gyereküket., később várják az unokákat, akik örömet okoznak érkezésükkel!" Családba gondolkozz, ahol anyuka apuka van és gyerekek! ( ez nem a celeb fajta)
Eriksson
Kövér úr a 7.-es korában amikor az emlősök szaporodását tanulta, nem figyelt eléggé. Vagy elfelejtette, hogy az emlősök szaporodásakor megfigyelhető, ha jó az évjárás bőséges a szaporulat, ha szűkös az esztendő valami miatt, akkor nagyon kevés. A természet mindig tudja a dolgát.
papa.49
@Eriksson: Pontosan, ez hiányzott a kanásziparitanuló képzéséből...
JAJMÁR
@keresztapa: 12:32 Már megint a celeb nők... képzeld, vannak celeb férfiak is, de még így, együtt, az összes celeb sem számottevő százalék a népességhez képest.
Hagyd már ezt. Az egy dolog, hogy a tévéből ez ömlik. Nézz körbe a valóságban, hol vannak a celeb nők? Nézz szét a piacon, ahol szatyrokat cipelnek, vagy a kórházakban, ahol az ágytálakat cipelik, vagy a boltokban, ahol a pénztárgépek mögött görnyednek és hányan, de hányan tűrik, viselik az ostoba férjek terrorját otthon. Miért haragszol a női nemre? Azt, hogy a kövérlaca miért, értem.
Az egész kormányzás kudarcot vallott, a fiatalok tömegesen hagyják el az országot, megélhetést keresve. Ebben az országban tisztességes egzisztenciát nagyon kevesen és nehezen tudnak elérni, a családok a számlákat és a csekkeket rakosgatják, és anyagiak miatt is hullanak szét. Nincs egzisztenciális biztonság.

Ezért születik kevés gyerek, de ezt nem tudja beismerni a kormányzás.
Jobban hangzik azt harsogni, hogy a nők miatt, mert nem szülnek...
A probléma megoldása lacás módszerrel : ne a nők döntsék el, de legalább érezze kötelességének a szülést, hiszen vannak kultúrák, ahol a nőnek ez a dolga, és ott bezzeg születnek gyerekek. (pl. arab országok) Ja, hogy majd éheznek, nyomorognak... majd az is a nők hibája lesz. Erről van itt szó, és minden felvilágosult, európai gondolkodású férfi is szót kell emeljen ez ellen.
Jozefina
Van ennek a köcsögnek felesége??? Meg kéne kérdezni mit szól hozzá???
papa.49
@Jozefina: Valószínűleg annak is van ,,nagy karimájú sötét napszemüvege,,))))))))))))
eugen4402
@JAJMÁR: Várj, van még: jó esetben éhezik, nyomorog, de előbb-utóbb megunja és lopni, rabolni, gyilkolni kezd, és természetesen azért is a jó anyja a hibás, miért nem nevelte tisztességre.
kamazuka
Kövér Úr!
Tisztelettel ajánlom Petőfi Sándor
Arany Lacinak c.versét.

"volt egy ember nagy bajuszos,,
karma1
A cikkhez tartozo koltoi kepen (profilbol, sziluett), pont ugy nez ki, mint Sztalin elvtars...:o)))
karma1
@verum: Mi az hogy unokat? Ded-ukonokat, kapcsibol... ! Es mindjart el is jatszhatja a kis utodjanak a josagos Telatyust...:o))) A keprol a velemenyem egyebkent: JAAAAJJJJJ!
bence
@magyarbakancs: ! Ne töprengj ! Sajnos születési hibája ennek a szerencsétlennek , ami még párosul a jó fizetéssel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.