Amíg Andy Vajna az Eximbanktól szerzett hitelt a csatorna megvásárlásra, Simicska Lajos még közelebb jutott a TV2-höz – szúrta ki az mmonline.hu.

Ugyanis fontos változás állt be a TV2 Media Group Holdings Kft. cégadataiban: a cégvezetők esetében Simon Zsolt és Yvonne Dederick neve mellett a „törlés alatt” megjegyzés szerepel. Ezzel párhuzamosan feltűnt Fonyó Károly vezető tisztségviselő a „bejegyzés alatt” megjegyzéssel. Sőt: a társaság tulajdonosainál Simon és Dederick kapcsán szintén a „törlés alatt” kiegészítés szerepel. A Fonyó érdekeltségébe tartozó Megapolis Media Zrt. pedig bejegyzés alatt áll – írta az mmonline.

Ráadásul a bejegyzendő cégbírósági adatok október 15-től lennének érvényesek, ami azért érdekes, mert hivatalosan akkor vette meg Andy Vajna a TV2-t. Ha Fonyóék számítanak onnantól az érvényes tulajoknak, akkor megtámadhatják Vajna vételét, hiszen hivatalosan aznap már csak ők adhatták volna el a csatornát.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mar a balhe kirobbanasakor mondtam,hogy Simicska lesz a nyero, mert minden OK volt korulotte, es egyosszegben letette a penzt az ugyvedjenel letetbe, mig akkor vajnanak csak egy igeret volt a zsebeben, nem megegyezes. Senki se akart akkor adni neki penzt, illetve nagyon nehezen tudtak barmit is osszekaparni kormanyreszrol, barhogy is akartak.

A Versenyhivatal probalt meg bekavarni Simicskanak, hat nem ment,... Kezdenek a g...k idegesek lenni...

Asszem, megsem sajnalom oket...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@human: Simicska is a mi pénzünkből veszi. Csak ő már korábban ellopta :)
human
@soljanka: Persze, de arra már keresztet lehet vetni. Amit lehet menteni kell.
Gyuri Géderről
Ezer éves magyar átok.
Szőrösagyu hülye magyaroktól kicsalt vagyonok felett vitatkozik két idegen.
Azon elmélkedünk, melyik lenne jobb, amelyik kifoszt bennünket.
Ígéretes népség vagyunk az szent igaz. Helyünk van a mongol sztyeppéken. Vezér mondta: keleti nyitás.
karma1
Most megis mitol jott vissza ez a hathetes cikk a koztudatba? Valami valtozott? Netan vajnaandras epp a vegrendeletet fogalmazgatja a korhazban, mikozben timcsikerol egy budos cikkecske sem jelent meg, sehol sem? Semmi aggodas, hogy vajna "horiarcu" Telatyus most mibol fogja megadni a sulyos milliardos kolcsont az Eximbanknak?
volvós
@karma1: 21:59

Miböl, miböl ??? Hát az orbánkormány " átvállalja " az adósságot !
karma1
@volvós: Jo'vanna, ez csak egy koltoi kerdes volt... :o)) A Simicskas megoldas azert teccene sokkal jobban, mert azt a penzt, amit teljes egeszeben letetbe helyezett az ugyvedjenel , azt Simicska mar elobb ellopta, az Eximbankot meg majd ezutan kell meg feltoltenie a nepnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.