Az ENSZ menekültügyi szervezete és az Európa Tanács közös levélben kéri a magyar kormányt, hogy tartózkodjon attól a politikai gyakorlattól, amely elősegíti a menekültekkel szembeni intolerancia, a félelem és az idegengyűlölet erősödését – írja a hvg.hu.

A lap szerint az ENSZ menekültügyi szervezete, az Európa Tanács, valamint a Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Irodája "megfeddte a magyar kormányt", egy hasonló közös levél megírása a diplomácia nyelvén ugyanis több egyszerű utalásnál.

A szervezeteknél állítólag a kormány új médiakampánya verte ki a biztosítékot, ami szerintük megbélyegzi, terroristaként, megszállóként vagy bűnözőként mutatja be a háború és a vallási üldöztetés elől menekülőket és bevándorlókat.

Felszólítottak: Magyarország az európai közösség tagjaként járuljon hozzá a közös erőfeszítésekhez, és tegyen eleget a nemzetközi emberi jogi kötelezettségének.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@Toby: 18:20 ez így van, de sajnos Magyarország többsége cselekvő képtelen. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
...és akkor a teknős a patás ördöggel kampányol???-mert hogy király akar lenni az már biztos.
papa.49
Ebből ezek nem értenek, csak ha rendesen orrba verik őket, na akkor megérti, hogy nem lehet ezt csinálni))))))
Toby
T. menekjpltügyi szervezet !

Nem felszülítani kell ezeket a bánözőket, hanem szép, matyómintás, nemzethy színű bészbólütő..."még egyszer mondom" - b-é-s-z-b-ó-l-ü-t-ő !
nevemnick
@Toby: 18:20 ez így van, de sajnos Magyarország többsége cselekvő képtelen. :(
rugacs
... és ássuk meg közösen Európa sírját!
ANYÁD!
Desischado
Nem finomkodni kell velük, hanem radikális eszközökhöz nyúlni, mert ez a parazita rablóbanda másból nem ért!
bakegya
@rugacs: érdekes A TE "ANYÁD "...KELETRE INDEXEL ÉS NYUGATRA HAJT!!!-AZTÁN CSATT.mert hogy minden relációt bezavart már, az biztos-előbb-utóbb le fogják kapcsolni...D IDEJE
rugacs
@bakegya: Az én Anyám nem politizál.
A Föld sajátossága révén nyugatra nem csak nyugat felé vezet az út..., ha keletre indulsz előbb-utóbb akkor is elérsz nyugatra.
"aztán csatt" vajon hol nagyobb az idegen gyűlölet: ahol ismeretlenek menekülttáborokat gyújtanak fel vagy ahol nem?
"aztán csatt" Amerika állítólag az Isis ellen háborúzik Szíriában, de még egyetlen terroristát sem ölt meg. Viszont ők is a Szír elnököt akarják megbuktatni, akárcsak a terroristák. Hogy miért? Mert az 25 évre az oroszoknak ad jogot a Szíriában található olaj kiaknázására és nem Amerikának. Vagyis Amerika az OLAJ miatt indított háborút ismét, az OLAJ miatt teszi tönkre milliók életét. Az OLAJ-ért tönkretenni egy idegen ország életét humánus cselekedet, ugye?
"aztán csatt" Az Unióban ugye közös minden ügy? De Merkel a "saját" céljai érdekében csalogatja a migránsokat és veszélyezteti ezzel az Unió létét. Merkel - aki az amcsik bábja, úgy ugrál, ahogyan ők fütyülnek.
"aztán csatt" Mit is kapunk az amcsiktól? Jószerivel semmit. Mit kapunk az oroszoktól? Leginkább gázt. Amivel fűtünk, főzünk. Amerika több ezer km-re van, de inkább vele kéne jóban lennünk, mint az oroszokkal, akik itt vannak a szomszédban... Ez valóban érdekes elgondolás.
"aztán csatt" az Unió alapelve, hogy nem szólnak bele a tagállamok belügyeibe. De mióta beléptünk, folyamatosan csak azt teszik. Mit is importálhatunk nyugatra? Gyakorlatilag alig valamit. A még elérhető piac keletre van. Akkor miért kéne nyugatra tartani? Ja persze, tudom már! Ha kinyaljuk a hátsójukat, akkor eltartanak bennünket kegyelem kenyéren. Ez a nagy gazdasági előre látás! Ez ma a Világ trendje.
Ez azoknak megoldás (pl.neked), akik csak mások segítségével képesek életben maradni, akiknek annyi gógyijuk sincs, hogy önellátóak legyenek, akiknek mindig kell, hogy fogja valaki a kezüket, ha át akarnak menni az úttesten, mert egyébként vakok és süketek. Akik csak nyugati segélyből tudnak élni.
"előbb-utóbb le fogják kapcsolni" KI és MIRŐL? Az Unió ami...
bakegya
@rugacs: Ha az én kezemet fogná valaki azt mindíg megköszönném,de tudod nekem annyira biztosnak kell lennem a dolgomban ,hogy azon egyetlen élet se múljon.SOHA NEM ENGEDEK BE AZ AGYSEJTJEIMBE ANNYI BLŐDSÉGET AMI MA AZ UTCÁN HEVER...a válaszod tiszteletben tartom ,még akkor is ha nem mindenben vagyunk egy hangnemben.
CHEWBACCA
Az ENSZ menekültügyi szervezete és az Európa Tanács akkor gondoskodjon a menekültekről!!!
papa.49
@justhpeter: Na de akkor sokkal kevesebbet lehetne ellopikálni, és ez fontos szempont)))))))))
rugacs
@bakegya: Köszönöm, én beérem ennyivel is!
bakegya
@justhpeter: pénzt,paripát használni ész nélkül is lehet-a mérhetetlen és gyors meggazdagodás-saját lábon állását veszélyeztetik a kvótával betelepítettek(még csakkk véletlenül sem a cigány többséget,vagy a gyurcsány -bajnai "kultúrát"...)!
kukac50
Orbán Plakát kampánnyal akarja a szavazókat megnyerni.
Azok akik pénzért vesznek letelepedési engedélyt azok miért jobbak mint akik gyalog jönnek?
Mind a két csoportban lehetnek terroristák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.