Még a Lex Tiborcz hatályba lépése előtt számoltatná el a komplett kormányt az Együtt. Juhász Péter tudja, hogy ez legfeljebb szimbolikus akció, de pártja eddig is sokszor szerezhetett kellemetlen perceket Orbánéknak a Fidesz gyanús ügyeinek felhánytorgatásával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Álom, álom, édes álom álomkép.stb...
Desischado
Álom az igaz, de folyamatosan nyomás alatt kell tartani ezt a rablóbandát! Valahol el kell kezdeni!
remenykedo
Mi az, hogy jovore mar nem lehet vagyonosodasi vizsgalatot kerni? Torvenyre emelik a rablast? , Na ez szerintem boven tobb mint az internet dij emelese volt, ha ezert nem mennek utcara az emberek akkor semminek nincs ertelme otthon. Osszefogva az osszes ellenzeki part, a kisemberek ne hagyjatok ezt a torvenyt ervenyesulni. Eddig is loptak boven, de ezutan torvenyesen fognak kisemmizni minden elo embert, de lehet meg a holtakat is, ezek annyira gatlastalanok, hogy erre ramegy az orszag.
vadnarancs
Azt nem értem, mire vártak és várnak? Hajrá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.