Nem született megállapodás a BKV finanszírozásáról Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester hétfői találkozóján – legalább is így értesült a Népszava. A lap úgy tudja, hogy a három és fél órás találkozóból másfél óra négyszemközt zajlott, majd később Orbán és Tarlós egy-egy kollégája is csatlakozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@Eriksson: 365x18 milliárd=6570 milliárd/év csak Budapest bevétele. A BKV 2014-ben 323.4 milliárdba került.
Magyarország költségvetése, 2014:
Bevételek: 15.983 milliárd 668,7 millió forint
Kiadások: 16.968 milliárd 306,1 millió forint
Hiány: 984 milliárd 637,4 millió forint
Legnagyobb tételek:
Nyugdíjakra megy: 2.964 milliárd 608 millió forint
Egészségbiztosításra megy: 1884 milliárd 177,5 millió forint
Remények:
Növekedés: 2%
Hiány: 2,9%
Csak egy-kettőt mondjak. Budapestről talicskával tolják ki a lóvét az ország minden pontjára. Többet kellene Budapeten tartani. Röhögve tudná finanszírozni a BKV-t.
Eriksson
@Fradigege: Arra is gondolj, hogy nem csak Budapestről szól az ének. A vidék néptelenedik, mert oda alig jut. Minél távolabbi a település, annál kevesebb. Nézd meg Zalát, Békést, Borsodot, a Nyírséget. Ott is emberek élek, vagy legalábbis élnének, ahol nincs BKV és a helyi közlekedés sokkal drágább mint a fővárosban.
Fradigege
@Eriksson: Nem stadion kellene, meg Felcsútra disznótelep, plusz abból nem oldjuk meg a vidék problémáját, hogy munkanélküli segélyen vagy közmunkán tartjuk ott az embereket. Feneketlen zsák az így. Nyugaton a legnagyobb hiány szakma, a varrodás. Ruha mindig kell, varrodákat kellene létrehozni a lepukkant régiókban. Idehozni kell hozni a gyártást. Például. De ezek magasról beleszarnak. Elvannak a disznóteleppel. Termelés indítja be a gazdaságot. Ha nincs termelés, nincs forgás. Így tudom. Nem a spanyolokkal kellene villamost gyártatnunk. Ilyenek.
Eriksson
@Fradigege: Sajnos nem kell varroda. Az olcsó kínai cucc lefed mindent. A továbbiakban igazad van, a termelés többnyire megszűnt, gyárakat bezárták, sóval hintették be a helyüket. Ezért van a nagy szegénység, mert mindent meg kell venni, pénz viszont miből lenne?
Disznótelep kell, mert a népnek enni kell. Emlékszem amikor a fél ország disznóból élt. Ki a nevelésből, ki a feldolgozásból, ki a takarmánytermesztésből.
Fradigege
@Eriksson: Én a felcsúti mészárosra gondoltam, amikor a disznótelepet húztam le.
Eriksson
@Fradigege: Csányi Bonafarmja sokkal számottevőbb, mint a csőszerelőé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.