A Propeller megtudta: Orbánék a karácsonyi készülődés időszakára időzítették a leszámolást Simicska Lajossal.

Tarlós István rendkívüli közgyűlést hívott össze keddre, amelynek témáját illetően nagy volt a titkolózás.

A Propeller azonban megtudta: a közgyűlés összehívásának célja nem más, mint a közerület-rendelet módosítása akképpen, hogy azonnal bonthatóvá váljanak a Simicska Lajos tulajdonában álló Mahir-hirdetőoszlopok. Ismereteink szerint a fővárosban jelenleg 761 ilyen plakáthelye van a szövetségesből főellenséggé vált oligarchának.

A rendeletmódosítás azonnali bontásra ítéli a hirdetőoszlopokat, 8 napos türelmi idő és jogorvoslati lehetőség nélkül.

Bréking: Leszámolnak Simicskával, azonnal repülnek a hirdetőoszlopai

A Propeller információi szerint a feladattal Budapest Közút Zrt.-t bízzák meg, amely 150 millió forintot kap Simicska hirdetőoszlopainak azonnali eltávolítására és az eredeti állapot helyreállítására. A cég vezérigazgatója az MDF egykori alelnöke, Almássy Kornél.

A Propeller úgy tudja, az előterjesztést mind a 17 fideszes kerületi polgármester aláírta, egyedül Tarlós István főpolgármester nem látta el kézjegyével. Orbán Viktor ezzel minden fideszes képviselőt tettestársként belerángatott a Simicska-balhéba.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Lajosom, ne tököréssz, vágjál vissza a pofájukba - olvasnánk a bűnügyi sorozatot !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Lajosom, ne tököréssz, vágjál vissza a pofájukba - olvasnánk a bűnügyi sorozatot !
Fradigege
Ezt gyorsan elintézi, de a BKV miatt megpucsít a zsírmorénak. Jó lenne, hogyha a BKV finanszírosást is ilyen frappánsan megoldaná. Köcsög perverz állat.
karma1
Lajos! Itt az ideje a biliboritasnak, ne varj tovabb, most tedd meg, mert talan a Te hirdetooszlopaid voltak az utolso nem-fide$$-es hirdetesi feluletek!
Ne hagyd Magad, szerintem talalsz par szovetsegest, a te eszeddel nem itt kene tartanod!
profon
Mily nagyszabású színjáték ! Pár száz milliócska az előtérben és pár száz milliárdocska a hátországban.
wagabund
Apaaaa! ...gyereeeee...kezdőőőődííík!

...csak xólok, hogy a hírdetőfelületeken érvényes hírdetések is lehetnek, amiért fizetett a megrendelő...az is megy a levesbe?...lesz itt ünnepi kavarodás... mivel ez a bontási akció kitudódott, lehet, hogy néhány helyen a bontók ellenállásba fognak ütközni...ilyenkor szoktak a bontók karhatalmi védelmet kérni...a tévések már töltik is a pót-pót akksikat...hosszú forgatások következnek, tele izgalommal...a nép meg kajálni fogja...

szép karácsonyt.
human
Most szólok, hogy két hét múlva majd új hirdető táblák állnak, aminek majd valami Vajna vagy Habony lesz a tulajdonosa.
nezelodo
Akkor ezért volt a mai nagyon titkos találkozó a fődakota és hűbérese között.
levarosbukta
@wagabund: Erre én is kíváncsi vagyok mit lépnek a hirdetők!
agnes200
Ez a fidesz kormány nem vezeti ezt az országot, hanem játszik vele. Ráadásul nagyon dedós módon.
colibri
Úgy látom, ez a Tarlós a tűzön nem égne el.
bencemacska
Most már ideje lenne tényleg bilit borítani Simicskának!
De úgy látszik nem volt elég szemfüles, nem tartalékolt bizonyítékokat! Ebből az látszik viszont, hogy OV már régebben készült a leszámolásra, jobban előkészítette, mint Simicska gondolta!
Valószínű, hogy a sok pályázat nélküli megbízás, stb arra is jó volt, hogy Simicskára tolja a plebsz unszimpátiáját!
Nem tudom elképzelni, hogy Simicska nem spájzolt bizonylatokat! Vagy OV megvárta az elévülésüket?!?!?!
verum
Valamit valamiért. Tarlós pénzt akar? Dolgozzon meg érte!
Most nála labda. Vagy engedelmes alattvaló, vagy kiesik a pikszisből.
Minden indok nélkül a kormány szerződést bont a neki nem tetszőkkel. Előbb-utóbb mindenkinek színt kell vallania!
Alzheimer Fauna
Gyanús nekem ez a kis Simics. Nem is akarja ő igazán bántani a KisGét.
Amit eddig olvastam róla, azok alapján három dolgot tudok a kis Simicsről biztosan. Egy: hogy, hogy nem, kőgazdag. Kettő: anabaptista, neki köszönhetjük (2015. február 06. péntek) szeretett vezetőnk legleíróbb új nevét a keresztségben. Három: úgy a barátai, mint az ellenségei (ezek - ahogy a szorzásban a tényezők - egy ideje szabadon felcserélhetők) egybehangzóan okos, intelligens embernek tartják, és ezért nem értem.
Kis Simics!
Ha tényleg bántani akarod a KisGét, akkor csináld taktikusan! Ne a "fejet" támadd, azt igen erősen védi(k). Üss más, kevésbé fontos, ezáltal gyengébben védett testrészekre! Támadd pl. a KisGé "Szent Jobbját". A jobb kéz könnyen felismerhető, elárulja a kétszemes együttlátás hiánya, és az oposszum-szerű külső. Ha ez megvan (és már lóg a jobbkar), jöhet a következő kevésbé védett testrész, pl. a KisGé "vastagbele". Könnyű behatárolni (kövérnek, Putyinnak sötétben is szokott sikerülni), a szag eligazít. Ha esetleg így sem menne, segítek, a fényképe gyakran szerepel a Blikkben, könnyű megtalálni - a Cili melletti. Ha eddig eljutnál, itt már látható lenne a hatás, lankadna a KisGé harci kedve, fájó pontjait nyalogatná (ami a Rogán esetében igen macskaszerű és vicces lenne...), és a legkisebb mozdulatodra is összerezzenne. Ekkor kellene belehúznod, jöhetnek a herék: a 20%-os (vigyázz, vele ilyen tuszi-hutu-tuszi vitába ne keveredj!), és a másik a fürtelen, aki (és nem csupán a vesztett kokós-pere miatt) leginkább egy toxoplazmával fertőzött egérre hasonlít. Végül jöhet a kegyelemdöfés: a királyi féltett farok. Ha azt, a mostanit sikerülne kivonni a forgalomból (remélve, hogy egy becsületes kerülne a helyére), a KisGé rettenetes bajban volna: lenne az országban Legfőbb Ügyész.
vadnarancs
Lajosom eljött az idő! Inni fogjuk szavaidat!
Mobil123
Jó, de mi van a szerződésben? Mennyi lesz ennek a kártérítése?
eugen4402
Új sportág született:
Az Orbán- Simicska bunyó. Végkimerülésig tart, és csak övön alul szabad ütni.
dr. prédikátor
Lajos!!! ha most sem borítod a szaros bilit a geci viktor szopkinra akkor gyáva beszari alak vagy te is!!!Nem gondolod hogy eljött a te időd is???verjél már a szájába ennek a takonyszájúnak!!!
Csizmás Kond
...ezekkel a bádog hirdetőoszlopoknak nevezett micsodákkal csak a sajtó kezdett most foglalkozni...ez már régi ügy.
eszegfu
@Mobil123: Jó a kérdés!!! Egyrészt nem tudjuk ezeket a hirdetőoszlopoknak a bérlése mennyi időre szól, másrészt a hirdetők, akik a plakátjaik kitételéért meddig fizettek Simicska cégének?! Lehet, hogy ez az "ára", hogy a főváros megkapja a BKV müködéséhez szükséges pénzt?!
nezelodo
@Csizmás Kond: Lejártak ezek a bádog hirdetőoszlopok, mint a fideszes ficsúrok MAHIR köztartozásai a S.Csaba által eladott cégek Kaya Ybrahimra való áttestálásakor. Ez volt a fidesz szeplőtelen fogantatása. Azért sokat változtak, sokkal bátrabban és sokkal többet lophatnak ma is büntetlenül.
Eriksson
@eugen4402: Négy betű mekkora lavinát indított el!
eugen4402
@Eriksson: Bizony. Ki gondolta volna? Az előbb azt írtam: végkimerülésig.
Ronda meccs lesz ez, meglátod. Nem 8, vagy 12 menetes, hanem addig tart, amíg egyik fél még él és mozog. És a pofonok egy része nekünk - nézőknek - fog fájni...:-(
nezelodo
@eugen4402: Jó lesz ha a Simlicska kerüli a félvak osztrák, hamis papirokkal felszerelt nyugdíjasokat, amikor a saját hirdetőtábláira a létrájáról ragasztja az igét!
Mobil123
@eszegfu: Qrva sokba kerül ez nekünk megint. Nem hinném hogy egy jogász végzettségű Simicska csak egy oldalas semmit mondó szerződést írt alá anno amikor elnyerte ezta hirdetési ügyet.
Eriksson
@eugen4402: Nincs kétség, hogy ki fog győzni. A gazdasági berendezkedés megint átalakulóban van és O. mögött sorakoznak fel. Ami S. érdekeltsége volt, sorban átkerül az O.-t támogatók köréhez.
Eriksson
@eugen4402: Nekünk nézőknek valszeg mindegy, mert S. is O. támogató volt, s az újak is azok. Ez a többmenetes bunyó saját ringben játszódik le, csak azt kell figyelni, hogy ki esik ki. Ha érdekel.
eugen4402
@nezelodo: Ami azt illeti, Simicska helyében soha nem szállítanék létrát a kocsimon, sőt minden étkezés előtt rendelnék az eszcájg mellé egy Geiger-Müller indikátort is.
eugen4402
@Eriksson: Annyiban érdekel, hogy aki éppen kirepül a ringből, ne rám essen.
wagabund
illő tisztelettel, nagyon halkan szeretném felhívni a nyájas olvasók figyelmét, hogy Orbánnak Tarlós nem ellenfél...ezek csak műsort adnak a pleb'snek, hadd higyje az adófizető, hogy mennyire küzd a megválasztott hatalom az utas jó közérzetéért..
...a függöny mögött pedig az egyik letolt gatyával áll, és ráutaló magatartással jelzi, hogy bekaphatod...azért csak testbeszéddel, nehogy a másik pernahajder rögzítse a beszélgetést, és később visszaéljen vele..
...ezt nem tette Simicska...most nincs friss ütőkártyája..

friss hír: most mondja a lánchíd rádijó, hogy titkos szerződést kötött a kormány a norvégokkal...mely szerint megígérik, többé ilyen csúnyát nem teszenek a norvég alappal, jöhet a (sok)pénz..feltétel, hogy ez maradjon titokban...
nos nem maradt...
alázattal kérdezem: akkor most Lázár min fog rugózni?...mert ezt benézte...a tanácsadóit elzavarja? vagy már ő is megy velük a levesbe?
karma1
@Mirabilis: Nem tett a kedvere, egyedul Tarlos nem irta ala az uj torvenyt, csak a fideszes keruleti polgarmesterek... Nem csipem Tarlost egyaltalan, de ezt nem vallalta fel...
hetöndöe
Milyen érdekes,hogy Almássy Kornél neve is feltűnik a történetben,aki belülről segédkezett az MDF-et szétverni,illetve Dávid Ibolyát és Herényi Károlyt kicsinálni az UD Zrt ügy által.
Ő is megkapta a jussát a Gecitől,mert ugye a fitymasz az ilyen patkányok által működik igazán.Valójában a fitymasz hálái kerülnek nagyon sokba ennek az országnak,mert akik segítettek a felcsúti kancigányt hatalomra juttatni,azok mind tartják a markukat keményen.Ha ezek egyszer igazságszérumot kapnának,az egész kártyavár recsegve-ropogva dőlne szét.
karma1
@colibri: Szia, Neked is irom: egyedul Tarlos nem irta ala ezt a szemetet.
"A Propeller úgy tudja, az előterjesztést mind a 17 fideszes kerületi polgármester aláírta, egyedül Tarlós István főpolgármester nem látta el kézjegyével."

@Mirabilis, a fenti idezetet Neked is kuldom...A fenti cikkben irja a Propi...
karma1
@bencemacska: Bizonylatoknak nincs elevulesi ideje, ha kozpenzekrol van szo, es mindennek kell, hogy nyoma legyen.

En nem hiszem, hogy Simicska valaha is annyira bizott volna orbanban, hogy ne csinalt volna maganak bizonylat-biztositekokat. En meg mindig allitom, hogy Simicska nem hulye, 20-ra meg huz egy lapot, akkora hazardjatekos, sztem mindent egy lapra tesz fol,...
Ugy gondolom, hogy orban nagy erokkel, latvanyosan sok kis csatat nyert, (mikozben nem veszi eszre, hogy minden ilyen kis oda-marasaval sodrodik a Jobbik fele, de a Jobbik mar megprobal minden szinten elhatarolodni, tole, ), de a vegso csapast Simicska valami olyan aduasszal fogja csinalni, amire senki sem szamit, es ezert fog nagyot durranni.
Foleg azert hiszem ezt, mert amiota leg...te orbant es a tarsait, visszavonult, es volt ideje tervet kesziteni , strategiat felallitani.

Nagyon remelem, hogy mielobb elojon, drukkolok neki...:o))))
magyarbakancs
@Toby:" olvasnánk a bűnügyi sorozatot !"
Lajos is ott ülne a vádlottak padján.
Pont ezért nem ugrálhat.
Minden Fidesz közeli cég haver kollektívan benne van a rendszerszerű sívólásban.
karma1
@Alzheimer Fauna: Azt hiszem, ezt a Manual Guide-ot mindjart kezreesoen kellene az ejjeliszekrenyere tennie Simicskanak, hogy mar reggel, ebredeskor tudja, ma ki kell kib@szni..

Nagyon jo logikaval epitetted fel 4.0 programot, most mar csak azt kene tudni, hogy annakidejen Simicska mindenkirol csinalt egy jellem-skiccet, vagy csak orbancra fokuszalt...Remeljuk, mindenkire alaposan kiterjedt a figyelme, legalabbis a peldakep olasz Cosa Nostraban ez a divat...:o)))
eszegfu
@Mobil123: 8:56 Ugy ahogy mondod! Ha még azt is figyelembe vesszük, hogy ő volt az "ész" a Fideszben?!
Mobil123
@eszegfu: Bizony ám!! Lesz ezzel még a bíróságnak dolga. Nem is kevés.
silber13
Lajos! Ideje lenne már cipősarokkal a farkukra lépni és akkor saját tengelyed körül megfordulni néhányszor
.
eszegfu
@Mobil123: 10:23 Most olvastam egy másik cikket, mely szerint most "hirtelen" derült ki, hogy már régóta nincs érvényes szerződése Simicskának az oszlopokra!!!
eszegfu
@Mobil123: A cikk cime: Tényleg kivágták Simicska hirdetőoszlopait Budapestről. Itt van a Propelleren.
colibri
@karma1: Szia! Értem én, de Te is tudod, hogy a parlamentben is a leggázosabb törvényjavaslatok megszavazásánál pont azok vannak távol, akik talán értelmi szerzői az adott törvény kikényszerítésének. Ovival Tarlós tárgyalt zárt falak mögött, nem tudhatjuk az egyezkedésük részleteit, a mai magyar politikában minden lehetséges!
karma1
@colibri: Hat ez sajna pont igy van,... Az a baj, hogy az egesz magyar nepet kiskorunak, hulyenek, felazsiainak nezik. Errol kene nagyon gyorsan leszoktatni ezt a pokhendi bandat...;o))
sokanvagyunk
Ha Tarlós most kemény lenne, a Közgépet bízta volna meg 150 milkóért. :)
Mobil123
@eszegfu: És nem tartod furcsának, hogy ez most derült ki? Valóban ez az igazság? Gondolod hogy Simicska hagyna ekkora csapási felületet magán? Várjuk ki a végét . Lesz ennek még szerintem érdekes folytatása :-))
silber13
@Csizmás Kond: Régiek ezek a hirdetőoszlopok, sokuk tán még látta Adyt, vagy Herczeg Ferencet. Érdekes, hogy hirtelen nem lettek jók, bár inkább ezek, mint amikor a falakra ragasztják a marha szövegeket!
Csizmás Kond
@silber13: Fogalmam sincs hogy megy ezek tulajdonjoga vagy üzemeltetése, viszont a mostani cirkusz tisztén kimutatja a mai értelmi szint és hozzáértés, hozzáállás fogalmát
...már tőlünk sokkal keletebbre is az elektronikus vagy gördülő hirdetőtáblákat alkalmazzák...és a világ közepén meg sokan képesek ezekért az rondaságokért az utcán tölteni a karácsonyt...:)
eszegfu
@Mobil123: 11:47 Szakadjak meg, ha értem! Amikor "összeveszett" Simicska és O.V., már akkor teritéken volt az oszlopok ügye, mégis müködött mostanáig, Simicska pedig befogadta a hirdetőket, tehát tudnia kellett: valami nem stimmel. Hasonlit a TV2 megvétele körüli hirekre... 1x Vajnáé, majd kiderül, hogy "bejegyzés alatt" van a tulajdonváltozás a Cégbiróságon a Simicska érdekeltsége... vagyis nekem fogalmam sincs ki a tulajdonos igazából. Én is kivácsi vagyok a "végére"!
Toby
@magyarbakancs: Azért azt ne felejtsük el, hogy a konda egyik prominens tagja borította meg a bilit, aki minden szükséges infó birtokába van...amúgy meg vádalkut is lehet kötni...nem csak horgolni !
Mobil123
@eszegfu: Kell lenni ott valaminek ! Nem hiszem hogy Simicska hagyta volna csak úgy kint a hirdetőket.
bencemacska
@Csizmás Kond: Ezek a hirdetőoszlopok anno a MAHÍR tulajdonát képezték, tehát mindenképpen azé, akié a MAHÍR lett.
Még az is lehet, hogy Kaya Ibrahim a tulajdonos!? Esetleg Josip Tot?!
Desischado
Én is kiváncsian várom, mi lez ebből. De azt mondom, hogy si icska eléggé dörzsölt, csak kitalál valamit! Elég baj az, hogy kitálalni nem akar. Mire vár még?
nezelodo
@Desischado: Naná, hogy nem tálal ki, nem adja közre az egyszer majd szükségszerűen bekövetkező elszámoltatásához saját és a tettestársa bűnlajstromát!
Lepényleső
Ettől Bp. utcái lesznek kevesebbek,Bp lakói pénzéből. Aztán majd ugyanebből a forrásból
újratelepítik,közmegelégedésre.
wagabund
boncsák már, vagy valamiért lemondták a bulit? egy ország izgul...(vagy ez túlzás?)
verőce21
Nincs mire várni, nincs mit remélni.

A magyar kénytelen volt mindig megtudni, hogy nincs nép Európában akihez bizalommal szólhat, hogy nincs senki közelben és távolban, akire számíthatna.
A komcsik mindig is (még Lenin által) jól megírt forgatókönyvek szerint dolgoztak. (látom, ezt A. Fauna jól megtanulta)
Jozefina
Simicskának már régen ki kellett volna borogatnia nemzeti bilit, vagy legalábbis egy pártot alapítania!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.