Úgy tűnik, az ellenzék annyira untatja a Fideszt, hogy a párt már kénytelen saját magára reagálni. Ma ugyanis a fideszes Tállai András jól megdicsérte a kormányt, mert szerinte eredményes az adópolitikája. A bókot a Fidesz-frakció sem hagyta szó nélkül.

Íme a közleményük, amely természetesen tartalmazza a "Gyurcsány" nevet a magyar állampolgárok legnagyobb örömére:

Januártól még kevesebb lesz az adó: tovább csökken a személyi jövedelemadó és csökken a lakásépítési áfa. A Fidesz csökkenti, a baloldal emelte az adókat.

Kormányzásuk alatt duplája volt az személyi jövedelemadó és 12%-ról 25%-ra emelték a lakásépítési áfát is. Gyurcsánytól a szocialistákig ma is rendszeresen adóemeléseket követelnek: el akarják törölni Európa egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadó kulcsát, el akarják venni a családi adókedvezményt és támadják a lakásépítési áfa csökkentését is.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Csak ismételni tudom: nem látszik, hogy év vége lenne. A normális ember ilyenkorra a megélhetési küzdelmében már elfáradt és pihen, ezek a barmok meg sziporkáznak és a hülyeségeiket ismétlik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Csak ismételni tudom: nem látszik, hogy év vége lenne. A normális ember ilyenkorra a megélhetési küzdelmében már elfáradt és pihen, ezek a barmok meg sziporkáznak és a hülyeségeiket ismétlik.
papa.49
FÜTYISZ A HÜLYESÉGETEK HATÁRTALAN, már magatokat is megcáfoljátok???
Szókrakész
Ha nem lett volna Gyúrcsány, akkor most nagy szarban lenne a fidesz?
Akkor ki ellen harcolnának?

Ez az egész már olyan mint a War on Terror.
Bármeddig és bárkire ráfoghatnak mindent és évtizedekig lehet játszani.
Lassan a fidesz is "War on Gyurcsány"-t hirdethetne.
Vizual
@Szókrakész: Csak az a szinház müködik amelyiknek van közönsége is. Igaz már nem 2/3. De azt hiszem ezek a nyilatkozgatok sem érik el a szintet. Ez a dumát már már megtanulták, a lényeg, hogy legyen benne MSZP és Gyurcsány. Olyanok mint az elefánt.
Toby
A Propelleren miért nem indul vicc rovat ? Oda kellene benyomni ezeket a csürhe-kínokat !
Szókrakész
A fidesz mikor tanulja már meg a legegyszerűbb közmondások egyikét?
Az öndicséret mindig bűzlik.
joopapa
Az embereknek már akik fityesz szimpatizánsok ezt elhiszi, ahogy elhitték a rizsa csökkentést is! De azt nem tudják hogy a szja a csökkentés csak a jól keresőknek igazán buli! De aki az átlag alatt keres azoknak nem, mert ugyan annyit fizetnek szja-t, de a megemelt áfával és azzal hogy elvették az adó jóvá írást rosszabbul jártak! És európa gazdagabb felén sávos adózás van, igaz ott nagyobb az adó fegyelem az emberek nem akarnak adót csalni, de azért gondolóm ott is van adócsalás csak nem ilyen méretekben! Egy dán férfi azt nyilatkozta, hogy a dánok azért fizetnek olyan szorgalmasan adót mert abból fizetik a magas szintű szociális ellátásokat( ingyenes az óvd az iskola, és a felső oktatás, magas szintű egészségügyi ellátás stb) A lakás építés áfájának csökkentéséről meg annyit, nálunk egy hatezres kisvárosban ebben az évben egyetlen egy lakás építési engedélyt sem adtak ki! Ja és ki a franc akarja elvenni a családi adókedvezményt?
kkalman
Ez már a vég jele, hogy saját magával vitatkozik a saját hülyeségéről? Ha igen, kezdek gyűjteni egy tedeumra a bazilikába.
emerencia
@Szókrakész: Én ezt úgy ismerem, hogy az öndicséret gyalázat.
Desischado
Ezek nem tudják, hogy az öndicséret nem annyira cool? Komolyan, mekkora birkának kell ahhoz lenni, hogy ezeket a sorozatos hülyeségeket elhiggye valaki? Ezek már nem tudják, mit találjanak ki kínjukban!
Szókrakész
@emerencia: Nekem így maradt meg gyerekkoromból.
Majd utánajárok.
joopapa
@Szókrakész: Igazad van! Az öndicséret büdös, ennél a kormánynál nagyon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.