Orbán Viktor korábban azt ígérte a magyar embereknek, hogy 2012 az elrugaszkodás, 2013 az emelkedés, 2014 pedig a gyarapodás éve lesz. A kormányfő tulajdonképpen nem is hazudott akkorát, hiszen 2012 a valóságtól való - és azóta is tartó - teljes elrugaszkodás, 2013 az emberek terheinek emelkedése, 2014 pedig a fideszes rokonság és a betétkezelő oligarchák immár látszatmentes, pofátlan gyarapodásának éve volt - olvasható Ujhelyi István MSZP alelnök, EP-képviselő közleményében. Egy önmagát nemzetinek és családbarátnak mondó kormány nem tűrné, hogy ezrek meneküljenek el az országból a gazdasági kilátástalanság elől; nem tűrné, hogy egy óvónő kevesebbet keressen havonta, mint amennyit a kormánytanácsadók egyetlen este luxusvacsorákra költenek. Egy tisztességes kormány nem tűrné, hogy egyetlen gyermek is éhezzen az országban, hogy a szégyenteljes körülmények között robotoló egészségügyi dolgozók alig a létminimumhoz elegendő fizetést vigyenek haza.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Csizmás Kond: Tényleg nem állnánk itt, ha a szocik "imefés kölcsönpolitikája" valósult volna meg! De most valami "isteni"!!!... ennyi stadionunk, kisvasutunk nem lenne, sőt Mészáros Lőrincünk sem "nőtt volna fel", nem lenne ennyi államtitkárunk, nem lenne ennyi féle adónk, nem lenne "nemzeti" a trafik, a föld, "helyretették" az egészségügyet, a nyugdijalapot, "megoldották" a nemzet kihalásának kérdését is a CSÓK-kal, az uj 10 milliós segitséggel a 3 gyermekesek lakásgondját, az minimálbér 4,76 %-os emelését, ( a MÁV-nál ugyan csak 0,5 %-kal emelnék a béreket -- igaz, hogy állami tulajdonban van, tehát nem tudják nagyobb mértékben emelni!:( , de mondhatnám a "szebb jövő" reményében a Paks2-t, vagy az olimpia megrendezését -- annak persze nincs jelentősége, hogy az aglomerációs közlekedést nem tudja pénz hiányában a főváros fenntartani. Valóban ezek mind-mind felkerülhetnek a Fidesz "dicsőségtáblájára", és a szocik "szégyenfalára"!!! Igy gondolod, ugye?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@eszegfu: Hát én ilyen vagyok, kanyargok a téma körül...nem félrevezetni akarlak csak elmagyarázni a feltételezéseimet amit ha ide oda kérdeznek nem lehet pontosan kifejezni.
Szerintem sokmindenben lehetnénk önállóak ha bizonyos előnyetelen megkötések nem gátolnának.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Végül is érthető,amit mi nem termelünk meg,az világszínvonalú,amit más termel és idehozza,az meg szar.:-)Logikus,nem,de,nem.:-)

propeller.hu/itthon/3182175-gazdasag-ne-engedjuk-be-belgat
Csizmás Kond
@hetöndöe: Nem az a szar, hanem az hogy amikor pl itt a tej a természetes tej akkor ránk erőszakolják a tejporkatyvalékot.
Igaz nem kötelező megvenni de a hazainál pocsékabb minőséget nem szabadna beengedni...és mindjárt változna a helyzet.
papa.49
@nemjoezigy: Igazad van de ehhez is MEG KELLENE EGYEZNI AZ ELLENZÉKNEK, de jelenleg mindegyik a saját pártját gondolja ,,vezető erőnek,, addig a hazugovics röhög a markába, hogy ezek a szerencsétlenek csak gyilkolják egymást...Hiszen pont ezért kellett a számolatlan párt amik önmagukban csak néhány, esetleg néhány száz,- ezer embert tudnak tömöríteni...Így demokratikusan nem lesz változás, esetleg ha a nép fellázad de ennek is csekély a valószínűsége...Ahhoz kellene elegendő erőt mutatni hogy lemondjon a siserahad, és új alapokra helyezett, valóban hozzáértőkből álló kormány tegye meg a szükséges lépéseket, a maiak kóterba zárása mellett...Na nem álmodozom tovább, ideje felébredni!!!
hetöndöe
@Csizmás Kond: Ezek az infók honnan származnak a tejporos kotyvalékról,a sarki fűszeres mondta,vagy saját találmány?Komolyan elhiszed ezt a sületlenséget,hogy ami külföldről jön,az mind szar,csak a magyar az igazi?
Nagy a baj nálad,menthetetlen vagy.:-)
Csizmás Kond
@hetöndöe: véletlenül dolgoztam olyanhelyt...és nem mindenre mondtam csak sokmindenre...
ott példaként a mercédesz ...gondolom abba jártasabb vagy, az itt gyártott ugyanaz mint az ott gyártott ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.