Babát jósolnak miniszterelnökünk családjába. Vajon mikorra várható Orbán Viktor unokája?Szakértőket kért fel az egyik hazai bulvárlap, hogy még idő előtt fény derülhessen a 2016-os év fontosabb momentumaira, amik az óév történéseiből eredeztethetőek. Ilyen például a miniszterelnökünk családi élete is. Vajon mikorra várható Orbán Viktor unokája?„A Fidesz felsővezetőinek legidősebb gyermekei bizony szülői korba értek. Kövér László házelnök nemrégiben elejtett mondataiból kiindulva láthatjuk, mennyire vágynak már az unokára. A lakásépítési támogatás is jelzi a kérdés fontosságát” – jelentette ki Kiszelly Zoltán politológus a Blikknek, aki szerint elképzelhető, hogy a miniszterelnök az idén nagyapai örömök elé néz.

Forrás: rcnews.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyuszicsibe
Na akkor nekünk annyi. Majd rögtön saját lábra pottyan ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Bizony, ideje lenne már... Ráhel teljesítse be a női princípiumot, és szüljön ... unokákat, valósítsa meg önmagát, kb. évente. A kövérlaca is nagyon várja már, meg a nép is.
Tessék szülni, mert azé az ország, aki teleszüli, és közlöm a lábunkon állóval, hogy az ország az enyém, mert én vezetek :)))
Jozefina
Szüljenek csak orba szájba!!! Kell az utánpótlás!!! Alig várom, hogy harrag, semlyén, kövér porontyok népesítsék be az országot!! Szép jövő??!!
Jankó123
Egy nagypapához hasonló gondolkodású unoka időben gondoskodik a nagyszülők zárt elmeintézeti, esetleg szegényotthonbeli elhelyezéséről, egyébként ezt egy rendes családban már valamelyik gyerek elintézte volna.
Nem mindenki tudja ám türelmesen kivárni az örökséget!
:-)))
mariaberta
És ez miért hír? Ooyan sok férfi lesz nagypapa.
mariaberta
Ja, most vettem észre, ez a bejelentés 2016-ban volt aktuális. Az unoka lassan 2éves lesz, hihihi!
papa.49
@mariaberta: Ez a propis kibaszás, rákattintasz oszt. kiderül hogy térdig érő szakálla van a hírnek )))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.