Jut is eszembe a befolyással való üzérkedés zsarolás, korrupció, börtönbüntetés címszavakról egy majdnem párhuzamos történet. Emlékeznek, hogy 2012-ben Orbán Viktor miniszterelnök úr azt üzente az esztergomiaknak: „Nem a kormány bénította meg Esztergom működését, hanem a helyiek által választott vezetők”? Emlékszik még valaki arra, hogy miként nyomorították meg 30 ezer ember életét azért, mert a helyiek nem jó helyre tették az X-et és független polgármestert választottak? Orbán Viktor az kívánta akkor az esztergomi polgároknak, „jussanak egymással dűlőre, és olyan vezetőket válasszanak maguknak, akik partnerként tudnak együttműködni a mindenkori, jelen esetben a polgári kormánnyal”.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Apám, amiért Romániában becsukták a koszt és mocskot, azért itt az egész csürhevezérkart be lehetne, pöcsönként 300 évre ! Polt-bűnpártoló péterrel az élen !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Kis hazánk erről is híres,hogy az igazság itt megpihenni sosem képes. A szem sok szemetet
lát,melyeket a szél sodrása mindíg elől tart.
Mézike
Monnyuk a románok már likvidáltak egy csócseszkut, igaz az akkori magyar vezetéssel.
Nekünk még meg van a csócseszkunk, de vajon a román vezetés hogy áll a mi csócseszkunkhoz?
egyvandor
Gorbán suttyósága hatalmi koncentráció, önkényuralmi berendezkedés, törvényesített korrupció, privilegizált rétegek, urambátyám világ, hosszú-hosszú időkre veti vissza Magyarországot.
Alkotó embernek Magyarországon nincs jövője. Ha fel bukkan közülük valaki a felszínre meg is indul ellen a bekebelezési szándék. Ha ellenáll közellenséget gyártanak belőle.
human
Nálunk meg heteken keresztül járkáltak az autók az óriásplakáttal, hogy a városunk nem lehet ellenzékben. Gyakorlatilag megígérték, hogy ott fognak betartani ahol tudnak.
nemjoezigy
Akár a sportban!
Amelyik sportágnak nincs kormány "kapcsolata", az megnézheti magát, de pénzbeni támogatást azt nem fog kapni!
Mocskos hazug, tolvaj kormány!
magyarbakancs
Amíg az Ügyészség és a Bíróság is Fidesz közeli elkötelezet, elvtársak vezetik addig itt törvényről és szabad igazság szolgáltatásról nem beszélhetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.