Törött sörösüveg, fojtogatás, fej fölé emelt fogas. „Olyan dolgok történtek, amelyek nemhogy Magyarország polgári pártjának ifjúsági szervezetében, de egy sarki kocsmában sem történhetnek meg.” (...) felállt a székéből és szabályszerűen nekiesett Á.-nak, aki a második lökés után földre került, nekiesett az egyik széknek, ahonnan egy üres sörösüveg leesett és szilánkokra tört, elvágta Á. kezét (...) a karjával befogta a nyakát és elkezdte szorítani (...) nekem esett, és az egyik kezével ő is szorította torkomat. Gyakorlatilag 20 másodpercig nem kaptam levegőt. (...) ,egy álló fogast emelt a feje fölé, és a következőket mondta: »fejbe b*****k«.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Hajrá fiúk, csak a hajba, a ruha drága!!!
nezelodo
@KERKA: Csak üssék egymást,legalább látja a választó, hogy milyen nyájasak amikor egymás között zajlik az "osztályharc".
KERKA
@nezelodo: talán nem tudtak megegyezni a húsosfazékon :))
nyanya001
Kiderült, a disznó volt köztük a legintelligensebb!
nezelodo
A régi állampártnak is volt ifjúsági tagozata, kettő közülük a miniszterelnökségig vitte. Hasonlóan támadja az elődjét az egyik, mint ezek a wellness disznóvágók egymást. Náluk ez a kiválasztódás, (törzsfejlődés rituáléja), része.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.