Alig mondta el beszédét a DK-elnöke, már meg is jött a Fidesz gyorsreagálású sajtóhadtestének napi gyurcsányozása. De még milyen! A közleményt változtatás nélkül közöljük. "A Gyurcsány-program bevándorlókat és megszorításokat jelent. Gyurcsány Ferenc be akarja engedni a bevándorlókat, támogatja az uniós betelepítési kvótát, el akarja törölni a családi adórendszert, az otthonteremtési programot és fizetőssé akarja tenni az egészségügyet. Ezeket egyszer már megtette. Le akarja bontani a polgári berendezkedésért tett lépéseket és vissza akarja rendezni a Gyurcsány-korszakot, amelyben soha nem a nemzeti érdekek és soha nem magyar családok érdekei érvényesültek, hanem mindig a multiké, a bankoké, és amely minden idők legkorruptabb kormányzása volt. "

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Én a Gyurcsány helyében mondatonként tennék feljelentést, hogy bizonyítsák be, amit leírtak! Ha nem mondta, és a programban sincs leírva hazudnak és uszítanak. 2018-ig csak eljut Brüsszeli- vagy Strasbourgi Bíróságig a per!
nezelodo
Nem szeretnék olyan sz...l aludni, ahogy a kegyelmes urunk alszik, a Fletótól való rettegése miatt.
bencemacska
@Mirabilis: De nem volt OV-nek és közeli körének ekkora vagyona, mint most!!!
Toby
Ennyire szarban lehet a csürhe ? Nem hittem volna...ami a "minden idők legkorruptabb kormányát illeti " erről André Goodfriend már tartott egy bemutatot, de tartott az amerikai kormány is, amikor 2012-ben felajánlották a gengszterrezsimnek a segítséget a korrupció felszámolására, no és fura módon nem volt trafikmutyi, foldmutyi, tankönyvmutyi, atom-mutyi,
továbbá sehol nem található az az 1442 gennyes szoci ügy, amelyről budai-palotapincsi gyula óbégatott még a választás előtt, azóta is kussban van ez a szépreményű agrár !

Van felesleges kérdés ?
human
Ez nagyon kétségbeesett nyilatkozat volt. Miért nem inkább azt kezdték el sorolni, hogy miben teljesítettek jobban. Ja, hogy azt számon lehet kérni? Akkor marad a gyurcsányozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.