A legfrissebb adatok szerint 199-en kérelmezték a magáncsődöt és mintegy kétezren érdeklődnek komolyabban a családi csődvédelmi eljárás iránt - írta a Magyar Idők keddi számában az Igazságügyi Minisztérium (IM ) adataira hivatkozva . Az IM azt közölte a lappal , hogy a lakosság még ismerkedik az új szabályozással , mérlegelik a segítség igénybevételét . A tárca szerint ez időigényes folyamat, a hiteladós családokon múlik, hogy eldöntsék , milyen módon tudják megoldani helyzetüket . Az eljárás kezdeményezése kizárólag az adós döntése, sem jogszabály , sem hitelezők nem indíthatnak ilyen eljárást az eladósodott családok ellen . Az IM azt is közölte : családi vagyonfelügyelőket egyelőre nem rendeltek ki az ügyfelek mellé , az esetek még nincsenek olyan szakaszban , valamint a bíróságon kívüli sikeres adósságrendezés esetén sincs rá szükség. A Magyar Nemzet írásában azt emelte ki , hogy az érdeklődők száma meg sem közelíti a korábban a Magyar Nemzeti Bank és a bankszövetség által is...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Hasít a kdnp ötlete. Már majdnem kétszázan, ez azé' nem semmi. :)
bakegya
Ezek tényleg hisznek-az ATYA-FIÚ-és a SZENT LÉKEK legyen velük-ha a VÉN BULDOG KÖZELÉBE MERTEK MENNI-végső elkeseredésükre,ők még nem tapasztalták meg,nem ezek a fidess pártkatonák fognak gyógyírt jelenteni.MINDEN VAGYNUKAT AZ ÁLLAMKASSZA TERHÉRE VOLTAK KÉPESEK "MERÍTENI"-ki lesztek hajtva felcsutkára vasutat építeni,vagy a mészáros mangalica parkba disznószart merni,de tiborc tanyára is mehettek fátvágni...az lesz orbán-félisten áldása,sajnálatos de így van,én előre szóltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.