Az atlatszo.hu végigkérdezte a Habony Árpád és Győri Tibor cége, a Modern Media Group birtokában lévő ingyenesen osztogatott Lokál állami és önkormányzati hirdetőit, hogy mennyi pénzt költöttek újságjában.

Összességében az átlátszósok kalkulációja szerint fél év alatt a különböző állami és önkormányzati szervek és cégek legkevesebb 200, maximum 670 millió forintért hirdettek Habony Árpád és Győri Tibor újságjában. A valóságban kifizetett összeg valahol a két szám között lehet, könnyen elérheti az 500 milliót, ami nem rossz egy fél évvel ezelőtt indult hetilaptól.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eye
Valakinek már hasba kéne rúgni habonyt, de úgy, hogy a jobb vagy bal nagylábujja a hátán jöjjön ki.
Miért?
Mert megérdemli!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eye
Valakinek már hasba kéne rúgni habonyt, de úgy, hogy a jobb vagy bal nagylábujja a hátán jöjjön ki.
Miért?
Mert megérdemli!
cs.n.
@cs.n.: Továbbfejlesztettem, nóta raj-ta!
"Habony and kormany live together in perfect harmony, side by side in the Parliament earn a lot of közmoney"
Desischado
@cs.n.: Sajnos, teljesen igazad van. Nagy az egyetértés, hogy fulladnának meg! Mocskos tolvajok! Közben gyerekek éheznek, rengetegen nyomorognak, ezek meg herdálják a közpénzt!
bakegya
ORBÁNTEKNŐS SIKER HADURAI A HELYZETNEK- és ezt kell tudatni-hogy szabadon lophassák szét az országot.A FELZÁRKÓZÁSI PÉNZEKET VALAHOGY EL KELL TÜNTETNI FELCSUTKÁRA!!!
eugen4402
De milyen remek reklámok!!!
Az ATV-től az NGC-ig széles e határon, ameddig a szem ellát, csak ezt látom:
A "tipikus" magyar apa mondja monológját: - "Ezt már nem bírom tovább, megőrülök. Már megint csökkentették az adóterheimet! Megint a nyakamba szakadt egy csomó plusz pénz, mihez kezdjek vele...? Ráadásul megemelték a családtámogatási micsodámat is. Folyton emelgetik a micsodámat! Én meg lassan belefulladok a pénzözönbe, amit a mi szeretett kormányunk rámzúdít naponta."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.