Szerezzenek közvetlen tapasztalatot az egészségügy helyzetéről és vállaljanak munkát orvosok és ápolók mellett a kormány tagjai – erre kéri őket a Független Egészségügyi Szakszervezet.

Sajtónak elküldött levelükről a Népszabadság számolt be. Ebből az is kiderül, hogy törvény biztosítja a lehetőségét az önkéntes munkának, ráadásul influenza járvány idején minden segítő kéz különösen jól jön. A feltételek biztosításához arra kérik Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkárt, hogy biztosítsa a szükséges felkészítést és tárgyi eszközöket.

Abban bíznak, hogy a közvetlen tapasztalatszerzés hatással lesz a döntéshozókra és máshogyan állnak majd a hazai egészségügy helyzetéhez.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Független Egészségügyi Szakszervezetben valakinek igen jó humora van, ebben a tragikus helyzetben is. Biztosan látta az illető, a kordonbontáskor, hogy úgy állt Orbán kezében a villáskulcs, mint a sarki hölgy kezében a liliom! (Akkor képzeljük el Orbánt az ágytállal) Ha eszembe jut is felröhögök, és még a mostani kegyelmes Úr vizionálta, hogy csak traktoros lett volna a Kádár rendszerben. Min Eln. Úr, az a szerszámfogás még ahhoz is túl kevés lett volna, és a "munkában megfáradt" kormánytagokról is ez a véleményem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Elképzelem,ahogy a fideszesek ágytálat cserélnek,elemeznék mit ettek és milyen egészségesen táplálkoznak túl sokat esznek s közben a betegeket arra buzditják,hogy ha rájuk szavaznak kapnak a boldogság szérumból és ihatnak az élet vizükből amit csak a Fideszesek ismernek .A miniszterünk kézrátéttel ,ígéretekkel gyógyitana ha Fideszes a beteg. Majd megparancsolná kelj fel és j focizz mert ha nem elveszem minimálbéredet,és Gaskonak benzinre oda adom. A házelnöke a szülészeten agitálná a nőket szüljél vagy megadóztatunk.
Feraj49
Első kórház lehetne-e az elmegyógyintézet ? Persze kigyúrt kopasz kíséret (testőrség) nélkül ?
jancsik68
@Bercifiu: A hullaházban végképp maradhatnának!
evacica
@justhpeter: Na most kaptam röhögő görcsöt, ezek a jóm kereszténytől olyan messze vannak, mint Makó Jeruzsálemtől! Ezek csak a zsebüket tudják tömni,s legfeljebb azért imádkoznak, hogy még jobban tudják. Álszent szemérmetlen banda.
evacica
Sok kormány tagnak ez lenne az első munkahely ahol dolgozni tanulhatna, a legtöbbje az iskola padból esett a bársonyszékbe Orbánnal az élen!
justhpeter
@evacica: Pontosan erről van szó, ezért nem néznek bennünket semmibe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.