Szerezzenek közvetlen tapasztalatot az egészségügy helyzetéről és vállaljanak munkát orvosok és ápolók mellett a kormány tagjai – erre kéri őket a Független Egészségügyi Szakszervezet.

Sajtónak elküldött levelükről a Népszabadság számolt be. Ebből az is kiderül, hogy törvény biztosítja a lehetőségét az önkéntes munkának, ráadásul influenza járvány idején minden segítő kéz különösen jól jön. A feltételek biztosításához arra kérik Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkárt, hogy biztosítsa a szükséges felkészítést és tárgyi eszközöket.

Abban bíznak, hogy a közvetlen tapasztalatszerzés hatással lesz a döntéshozókra és máshogyan állnak majd a hazai egészségügy helyzetéhez.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Független Egészségügyi Szakszervezetben valakinek igen jó humora van, ebben a tragikus helyzetben is. Biztosan látta az illető, a kordonbontáskor, hogy úgy állt Orbán kezében a villáskulcs, mint a sarki hölgy kezében a liliom! (Akkor képzeljük el Orbánt az ágytállal) Ha eszembe jut is felröhögök, és még a mostani kegyelmes Úr vizionálta, hogy csak traktoros lett volna a Kádár rendszerben. Min Eln. Úr, az a szerszámfogás még ahhoz is túl kevés lett volna, és a "munkában megfáradt" kormánytagokról is ez a véleményem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Tan nem kene ott az eu szakszervezetben legvarakat epiteni, es sci-fi-t rendezni...

Gondolom, az otlet kitalaloja is vicco"t...
Szókrakész
Remélem, hogy a bármihez való képességüknek megfelelően osztják be őket.
Irány a mellékhelységeket takarítani. Ha egyáltalán rájuk lehetne bízni ilyet.
Bár ezzel a takarítónőket bántom meg.
Előre is elnézést kérek tőlük.
nezelodo
Független Egészségügyi Szakszervezetben valakinek igen jó humora van, ebben a tragikus helyzetben is. Biztosan látta az illető, a kordonbontáskor, hogy úgy állt Orbán kezében a villáskulcs, mint a sarki hölgy kezében a liliom! (Akkor képzeljük el Orbánt az ágytállal) Ha eszembe jut is felröhögök, és még a mostani kegyelmes Úr vizionálta, hogy csak traktoros lett volna a Kádár rendszerben. Min Eln. Úr, az a szerszámfogás még ahhoz is túl kevés lett volna, és a "munkában megfáradt" kormánytagokról is ez a véleményem.
Pestilence
Nem elég, hogy folyamatosan védenek bennünket? Most még ápolni is akarnak?
Ebbe biztos beledöglünk.
lampa laz
Ha lehet, kizárólag az ágytálazást bízzák rájuk...
nezelodo
@Pestilence: a kis adózó KATA-sokat azért megvédik, nem érvényes a TAJ kártyájuk a járulékfizetés ellenére az eü. szolgáltatásokra. Azért lássuk be jó ez a Tállai a NAV élén, örök mámorban él ez fel sem tűnik neki!
Biztos kirúgták a rendszergazdát, az meg csuklóból még leütött egy búcsú billentyűt a számítógépén, és ezek majd a saját szakembereikkel két hónapig keresik a hibát.
Pestilence
@lampa laz: Jaj, ne! Képzeld el, ahogy Matolcsy föléd hajol, ágytálat lengetve. Rémálomnak is rossz.
christike
Egy -két jóképüt azért szívesen írányítanék ágytálmosóba pld. vagy szennyesruha válogatóba és még lenne pár ötletem!
dr. prédikátor
Ne röhögtessenek már!!! Kormánytagok meg a munka!!!Fogalmuk sincs róla hogy az mi!!! Hiszen életükben még nem dolgoztak!!!
Hellcat
JOGOS!!! Ezeknek a politikus majmoknak közük nincs semmi olyanhoz amiról döntést hoznak...főleg az ilyen fideszes díszparasztok akik életükben nem dolgoztak.
Slade
Na ezekkel jól ki lennének segítve az orvosok meg az ápolók. Egyébként pedig jó lenne már ha mindenki felfogná végre, hogy az országot pusztító rablóbanda tökéletesen tisztában van a honi egészségügy helyzetével. Nagy ívben szarnak rá. Nehogy már az egészségügyre költsük mikor el lehet azt lopni is. Meg különben is, mennyi jó kis hülyeségre el lehet szórni.
papa.49
Szórják is a suskát úri kedvük szerint, kérdés meddig hagyjuk hogy garázdálkodjanak???
Slade
@papa.49: nincs itt kivel összefogni. Tele van a gatyája mindenkinek. Csak azt nem tudom miért. A zömének semmi veszteni valója, jó esetben az éhbér amit elveszíthet. Minden nap az utcán kellene lenni mindenkinek. De a magyar ragaszkodik a nyomorhoz. Mert megérdemli!
papa.49
@Slade: Nincs igazi ,,gyújtó hang,, ami kivinné az embereket az utcára, kényelmesebbek vagyunk minden nációnál...A Petőfi vers pontosan megírja mit gondolunk, cselekszünk!!!
Clavigo
Elképzeltem,,,,,Harrach elvtárs arcára ki ül a full-empátia...borogatást cserél,stb,stb...Hát levert a víz rögtön.
namihami
Ha egyszer kórházba kerülök (remélem soha), akkor én azt a cuki kis Rétváribencust kérem majd az ágy mellé. Ápolhat és mondhat értem néhány imát is. Éjszakára pedig, hogy szépeket tudjak álmodni, a Rizsasziszihez ragaszkodom.
Meglátja a nyavalya és engem attól a pillanattól kezdve örökre el fog kerülni.
Tehát: mégiscsak hasznosak lesznek.
Yoda69
Majd az egyik helyettes allamitikart elkuldik, talan
Slade
@papa.49: remélem hamarosan megváltoznak a dolgok és odabaszunk ennek a geci bandának.
szép új világ
Meghamisítanák a kórlapot, mindenki pillanatok alatt meggyógyulna és az M1 harsoghatná, hogy a nagyvezír nem csak megvédi a zembereket, de már meg is gyógyítja őket.
justhpeter
Igenis én el tudnám képzelni, hogy Balog emberminiszter egész nap hordja betegek ágytálait és Harrach frakcióvezető tologatja műtött betegeket és közben a keresztényi szeretet jegyében imádkozik.
lampa laz
@Pestilence: 9:30-ra, elképzeltem és szét röhögtem magam ettől a látványtól, miközben mondja, hogy a közjó érdekében segít nekem a dologban, mint pld. amikor műkicseket harácsol össze a köz, pénzén ...
csa-csa
"Abban bíznak, hogy ...máshogyan állnak majd a hazai egészségügy helyzetéhez."
Ezeeek?? SOHA!! Az egész tetves bagázs 40 évig együttes erővel hagyta lerohadni a kórházaktól kezdve a bkv-ig mindent!! majd álszent pofával előadják mennyire sajnálják, de...!
Dr. Felipe
Most borítékolom hogy egy g..i sem fog megjelenni önkéntes munkára, mert azt se tudják hogy mi az.
Bercifiu
Csak a hullaházba, mert ott nem tehetnek kárt.
Borsodi
Elképzelem,ahogy a fideszesek ágytálat cserélnek,elemeznék mit ettek és milyen egészségesen táplálkoznak túl sokat esznek s közben a betegeket arra buzditják,hogy ha rájuk szavaznak kapnak a boldogság szérumból és ihatnak az élet vizükből amit csak a Fideszesek ismernek .A miniszterünk kézrátéttel ,ígéretekkel gyógyitana ha Fideszes a beteg. Majd megparancsolná kelj fel és j focizz mert ha nem elveszem minimálbéredet,és Gaskonak benzinre oda adom. A házelnöke a szülészeten agitálná a nőket szüljél vagy megadóztatunk.
Feraj49
Első kórház lehetne-e az elmegyógyintézet ? Persze kigyúrt kopasz kíséret (testőrség) nélkül ?
jancsik68
@Bercifiu: A hullaházban végképp maradhatnának!
evacica
@justhpeter: Na most kaptam röhögő görcsöt, ezek a jóm kereszténytől olyan messze vannak, mint Makó Jeruzsálemtől! Ezek csak a zsebüket tudják tömni,s legfeljebb azért imádkoznak, hogy még jobban tudják. Álszent szemérmetlen banda.
evacica
Sok kormány tagnak ez lenne az első munkahely ahol dolgozni tanulhatna, a legtöbbje az iskola padból esett a bársonyszékbe Orbánnal az élen!
justhpeter
@evacica: Pontosan erről van szó, ezért nem néznek bennünket semmibe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.