A Fidesz-frakció szerint a szocialisták "csináltak balhét" a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) népszavazási kérdés kezdeményezésekor; el kell kerülni ilyen helyzet kialakulását, ezért támogatják, hogy a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) "tegyen javaslatot a jogszabályi környezet megváltoztatására".

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese előzőleg közleményben azt írta: az NVI-nél történt "gyalázatos jogsértések után a verőemberek kormányának igazságügyi minisztere, Trócsányi László ne a kormány népszavazását dicsérje, hanem azonnal adja be a lemondását!". Hozzátette: fél évvel ezelőtt még a választási szervek is hivatalosan jelezték, hogy a népszavazást szabályozó törvények a jelenlegi formájukban alkalmatlanok, jelentős módosításra szorulnak, Trócsányi László ennek ellenére semmit sem tett ennek a tűrhetetlen helyzetnek a megváltoztatásáért.

A Fidesz közleményében azt írta: már másodszor "csináltak balhét" a szocialisták az NVI-nél népszavazási kérdés kezdeményezésekor, ugyanis szerintük az MSZP "a botránykeltésben érdekelt".

Közölték: el kell kerülni, hogy ilyen helyzet előállhasson, ezért a Fidesz támogatja, hogy az NVB tegyen javaslatot a jogszabályi környezet megváltoztatására.

Kedden ismét megelőzték az MSZP-t a vasárnapi boltzár eltörléséről szóló népszavazási kérdés leadásakor. Az ellenzéki pártnál ezúttal is egy eddig ismeretlen magánszemély volt gyorsabb néhány másodperccel.

Kopaszbotrány: a Fidesz szerint az MSZP már másodszor csinálta a balhét

A fotó Nyakó Istvánt ábrázolja, ahogy éppen balhézik?

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Dr. Felipe: Gyilkosok, csalók, tolvajok sikkasztók börtöntöltelékek
csapata !
Elképesztő, és ezek határozzák meg mi a jó az embereknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@nyanya001: Á, én már rájöttem hogy direkt provokálnak bennünket ezekkel az arcátlan kijelentésekkel.
Még annyi eszük sincs hogy a saját fejükre hullik vissza.
nevemnick
Akkor ezek szerint a baloldal védte meg a Lendvai utcában a fidess székházat?
Ejnye-bejnye, ennyire nem hülye Magyarország polgárainak 90%-a!
Most már elhúzhatnátok a 3.14csába gyülevész g.ci banda
nyanya001
@Dr. Felipe: Gyilkosok, csalók, tolvajok sikkasztók börtöntöltelékek
csapata !
Elképesztő, és ezek határozzák meg mi a jó az embereknek.
justhpeter
Semmi baj, Igaza van a CÖF vezéreknek, ez valóban egy következmények nélküli ország. Ami a fontos, most leckét kaptunk abból, hogy nálunk lehet egy országos hivatalban garázdálkodni. Tehát alkalomadtán mi is élhetünk vele.
Borsodi
Az Orbán kormány bármit megtehet ma Magyarországon senki és semmi nem akadályozza meg őket a tervükben .A fideszes városban élők ls tapasztalhatják az önkényuralmat.
Slade
Elképesztő ez a gátlástalanság. A nyilvánvalóan saját aljasságukat, ahogy másra kenik. Sajnos ebben az országban van kétmillió ember aki ilyen erkölcsi normák szerint él. Mert hát ugye akinek a fideSS az istene annak az aljasság az istene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.