Kovács István, korábbi világ- és olimpiai bajnok boxszóló a Faktornak adott interjúban keményen bírálta Csötönyi Sándort a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökét.

A nemzetközi amatőr ökölvívásban ma már nem létezik olyan, hogy magyar sportdiplomácia. Amióta ez a szélhámos a szövetségben átvette az uralmat nincs magyar sportdiplomata, aki az ökölvívók érdekeit képviselné

- fogalmazott a beszélgetésben Kokó, akinek nem ez az első összezördülése Csötönyivel, aki már tavaly nyáron is perrel fenyegette az egykori ökölvívót. A mostani beszélgetésben azért nevezi szélhámosnak az elnököt, mert középfokú végzettsége ellenére doktort ír a neve mellé. Továbbá azt is mondja, hogy "súlyos pénzekért" alkalmatlan emberek dolgoznak a szövetségben.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
"súlyos pénzekért" alkalmatlan emberek dolgoznak a szövetségben."
Ez országos jellemző. Ezért tartunk ott ahol tartunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Mi a baja kokónak, tán elesett a zsírosfazék mellől? Pedig milyen szépen nyalizott! A másik meg a szakértelem nem fontos, csak az a lényeg, hogy hithű fideszes nyalonc legyen! Ez a fidesz "szakmai elvárása"!
Hofipisti
@KERKA: Van arra példa, hogy nem ő maga, de a körülajnárazott hatalom írja a neve elé a dr.-t, no meg még egyetemi tanár és rektor is lesz!
KERKA
@Hofipisti: Sokan vannak, akik nagyot mernek álmodni:))
human
Csak úgy valaki doktornak nevezteti magát? Ki hallott már ilyenről? Még a végén azt gondolná az ember, hogy fideszes az illető.
Kokónak meg üzenem: Jó reggelt kívánok. Eddig hol tetszett lenni? Vagy az étteremre adott pénz már nem fedezi azt a hitelvesztést amit a fidesz okoz?
Orbán szerintem azért nevez ki pártkatonákat a sportágak élére, hogy sporttámogatásnak álcázva tegyenek zsebre a haverok még több pénzt. És ebben nem tudnak elég pofátlanok lenni. Emlékszünk még arra mikor a rokkant sportolók 3 millió forintjából törlesztette devizahitelét az egyik elnök.
teuton
@KERKA: Sajnos nincs igazad... Diszdoktori cimet (Dr. h.c.) mar par 100 dollarert lehet venni amerikai maganegyetemektöl...
KERKA
@teuton: Köszi. Most már értem, miért van ennyi doktor hazánkban:)) Csupa tanult értelmiségi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.