„Több mint 38 milliárd forintból összesen 24 tanterem, 25 tornaterem, 24 tanuszoda és 5 komplett iskola épülhet meg a következő tanév végéig a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Programban. A felgyorsult fejlesztéseknek köszönhetően sok esetben már idén használatba vehetik a létesítményeket az iskolások” – jelentette be Boros Anita, vagyonpolitikáért felelős államtitkár feladatait is ellátó vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár 2016. március 3-án, Budapesten.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Megint teleszórják fantom tornatermekkel a zországot elvtársak? Legalább a zalapkövet, azt rakják le elvtársak, hogy legyen mit ünnepelni elvtársak, mert elkészülni úgysem fog.
preparátor
Hoppá! Tanárék akkor miért is kockásingeskednek? Épp a feltételeket javítja a kormány!
wagabund
@Dr. Felipe: majd a választások előtt ez lesz a dicsekvés (egyik) tárgya..

-pénz nemszámít, nyerni kell bármi áron...-tikár úr, ezt tartsák szem előtt! elmehetnek!
Dr. Felipe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
preparátor
@Dr. Felipe: Szerinted az a műveltség jele, hogy a másikat személyeskedve sértegeted? Érdekes elképzeléseid lehetnek az illemről!
Dr. Felipe
@preparátor: Fáj az igazság mi?

Attól hogy teleszórják alapkövekkel a zországot, még nem fog javulni a közoktatás. Ezt még buta aggyal is illő lenne felfogni, de rád ezek szerint semmi nem ragadt az iskolában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.